@MicheldeCocq
- 2018
We hebben een topweek gehad op deze fantastische plek. Marcel en Berber zijn super gastvrij en het eten op het terras is heerlijk. Het is een rustige camping, midden in de natuur aan een stuwmeer. We hebben mooie wandelingen gemaakt en onze dochter heeft de hele week met vriendjes op de camping gespeeld en in het zwembad gelegen. We komen zeker terug!
2021
prima plek om grijs water te lozen. er zit ook een paal voor chemisch toilet en tapwater maar niet gebruikt.
2020
Top camping. Niet te groot. Mooie afgebakende plekken, veel met schaduw. En een fantastisch zwemmeertje met strandje voor de deur. Dit jaar met nieuwe Nederlandse eigenaren. Een aanrader!
Top camping! Mooie ruime plekken met prachtig uitzicht. Groot speelveld in het midden met trampoline. Gastvrije ontvangst. We hebben in Elahuizen een sloep gehuurd en een leuke dag op het water gehad.
7 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2019
Perfecte gratis parkeerplek om een paar uur Polignano à Mare te bezoeken. Er stonden veel campers en het is 1 km lopen naar het centrum.
Zeer gastvrije, gemoedelijke en wat kleinere camping. Goede schaduwplekken en heerlijk zwembad (open van 9-19 uur). Douches van zwembad zijn warm en gratis. Wij werden bovendien enorm goed geholpen bij garage- en ziekenhuisbezoek. Een aanrader!
Gemoedelijke CP met zeer gastvrij eigenaarskoppel. Bombarde strand op korte loopafstand (door mooi bos). Sanitair primitief maar alles aanwezig. Douches weliswaar met muntjes maar dan ook goed warm en regelbaar. Speeltuin en broodservice.
Top camping. We hadden een prachtige plek vlak aan zee. Er is veel te doen voor kinderen, speeltuin, trampoline, strand en een verwarmd zwembad wat ook nog eens open is in mei. Sanitair is prima.
2018
Uitstekende CP voor 1 nacht. Rustig gelegen doordat doorgaande weg (waar de CP vlak aan ligt) verdiept ligt. Prima gegeten in het dorp op loopafstand. Direct naast het thermaal bad waar we s’ochtends lekker zijn gaan badderen.