@MichelvanderDeen

Sitecode: 195089
Als je de weg overleefd hebt is het plekje prachtig. Eigenaar is nog druk bezig met voorzieningen. We hoefden niks te betalen maar hebben een bijdrage geleverd zodat hij verder kan.
Prachtige plek, helaas voor ons onbereikbaar omdat de regen een diepe geul dwars over de toegangsweg had gesleten. Helaas verder moeten rijden
Mooie kleine camping met ruime plaatsen, zelf uitzoeken. Vertrek kan tot 15.00 uur, dus na bezoek stad kan je ‘‘s middags nog verder reizen. Op loopafstand van bedevaartsoord.
Niet heel duidelijke route. Is afgesloten tot 18.00 uur. Pas daarna mag je er langs en ben je welkom op de camping. Wij waren op advies van een ondernemer doorgereden en ons werd duidelijk door de eigenaresse verteld dat dat nìet de bedoeling was en dat we hadden moeten reserveren. Beetje jammer.
Mooi plekje tussen de bergen. Prima kleine camping. Geen luxe maar toilet gebouwtje is oké. Andorra is prachtig. Ook stroom aanwezig. Wij betaalden €33 p/n.
Gemoedelijke kleine camping. Mooi aan de rivier. We hebben 2 nachten gestaan Alles prima geregeld.