@Michi53
Oktober 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 6 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 6 dagen geleden
Helaas zijn er geen recyclingfaciliteiten op de camping. Sommige kampeerders laten hun lege flessen naast de afvalcontainers achter. Er staat echter wel een glasrecyclingcontainer bij de bushalte. Een bordje dat dit aangeeft zou een goed idee zijn.
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Een echt goed onderhouden en georganiseerde camping. Met dank aan de gemeente. Ideaal voor reizigers met een hond of fiets. Prachtig aangelegde paden. Beschikbaarheid kunt u controleren op de website. Enig minpunt: geen recyclingfaciliteiten.
Mei 2026
Helaas is er al lange tijd geen water meer. De servicepomp is verwijderd. Het legen van de toiletten is dus niet meer mogelijk. Helaas gebruiken sommige mensen nu de watergoot om hun toiletten te legen 🤮
April 2026
4 april 2026 De bakkerij is vanaf vandaag weer open. De Spar-supermarkt is ook weer open. De campings in de omgeving zijn weer open en worden steeds drukker.
Mei 2025, Bij aankomst werden we zeer vriendelijk ontvangen. De man bij de kassa was erg behulpzaam en wees ons er meteen op dat er geen elektriciteit en geen douche was. Hij gaf ons ook een tip over de Dechatterie, die zich achter de rietkraag bevindt en waar het wat rumoeriger is. Omdat er maar zo'n 20 campers op het terrein stonden, was het kiezen van een plekje geen probleem. Dank aan de gemeenschap voor de succesvolle renovatie. De ruimtes zijn niet meer zo krap als vroeger.
De site is het hele jaar geopend. Van begin november tot eind maart 7,20 euro/dag
2 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

GEWELDIG Deze plaats wordt beheerd door een camperchauffeur/auteur. Hij weet wat je nodig hebt. Alles is nuttig en spreekt voor zich. De telefoniste is erg aardig en behulpzaam. Heeft altijd een open oor. We zullen terugkomen en deze plek aanbevelen. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nieuwprijs nu 15,00 euro