@Michiel-Anja
- VW California T6.1 Ocean
- 2020
- Volkswagen
- Buscamper
Heerlijke minicamping in een mooi gebied. Enthousiaste en relaxte gastvrouw! Mooi sanitair en grote plekken. Kortom top! We komen zeker een keer terug.
Best ontvangst die we tijdens onze toer door Spanje hebben gekregen. wat een behulpzame mensen! Het had flink geregend dus de plaatsen waren wat drassig. Sanitair was wat gedateerd maar schoon. Makkelijke fietsroute naar het schitterende Salamanca.
het voldoet. ik deel de mening van eerdere reviewers.
Zeker voor een ‘stadscamping’ een prima camping. Mooie plekken op grind. Zwembad was nog niet open (half mei). Met de bus naar Toledo is perfect. De Hop-on-hop-off bus is een tourist trap. NIET DOEN.
Voor een bezoek aan het NP Montfrague uitgeweken naar deze camping. Ook een deel van de Via Verde gefietst, via fietspad vanaf de camping. Eens met eerdere beoordelingen. Zwembad was nog niet open. Sanitair oud maar schoon.
Mooie omgeving uitvalsbasis voor een bezoek aan La Rocio en Parque de Doñana. Sanitair gedateerd en valt zowat uit elkaar. Evenals de weg ernaar toe. zou mij tegenhouden om nog een keer te gaan. Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam.
Mooie camping. Hele vriendelijk receptie, mooi plekken en uitstekend sanitair. Een aanrader!
Niet ons soort camping. Te vol met tenten in allerlei soorten en maten camping. Camping zat vol met alle gevolgen van dien. Prijs / kwaliteit de slechtste camping in 4 weken.
Ben het eens met eerdere reviews. Maar voor ons leidt dat niet tot meer dan een voldoende. Sanitair verouderd maar schoon. Beperkt aantal plaatsen met mooi uitzicht én schaduw (het 30o).
Sitecode: 19429
Heerlijke camping of fietsafstand van Ronda. Hartelijke ontvangst aan de receptie. Lekkere plek, prima sanitair en lekker zwembad.