@Michielderuiter
- Chausson 738XLB
- 2018
September 2026
Een locatie beoordeeld · 21 dagen geleden
Wat een heerlijke plek en een mooie camping. Alles is voor elkaar, een vriendelijk, sanitair goed en zeer schoon, plaatsen ruim. Ik stond toevallig aan de rivier de Loire. Bakker en supermarkt dichtbij, 1,5 km. Veel te doen wandelen en fiets mogelijkheden. En vergeet niet het kasteel te bezoeken het is echt de moeite waard. Een plek om terug te komen.
Juni 2026
3 foto's toegevoegd · 3 maanden geleden

prachtige plek maar er staat niemand meer. Te duur!
3 foto's toegevoegd · 3 maanden geleden

mooi idyllisch plekje, toe wij er waren was het 3 nachten verblijven en maar 2 nachten betalen. Totaal voor 440 DK.
April 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 6 maanden geleden

De camping ligt heerlijk in de duinen. Ze zijn behoorlijk aan het opknappen en de het sanitair gebouw ook. De douches hebben heerlijk heet water. Goede ontvangst door de eigenaren en we hadden een mooi plek. strand op 700 m met leuke strandtentjes.
Een aller vriendelijke ontvangst door de eigenaar. de camping is goed bereikbaar en heeft ruime verharde plekken voor campers. De toiletten zijn nieuw en super schoon en douches lekker warm. De camping is lekker rustig. Dorp is op 1,5 km. wij waren op doorreis maar de omgeving is zeker de moeite waar. Kom zeker terug.
goede en plezierig ontvangst door Monique. Wees ons de plaats toe. Er is een douche en toilet aanwezig. En natuurlijk een wijntje geproefd en gekocht. Een super plek.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden