@Mickelodeon
Heerlijke plek, hartelijke ontvangst. Vlak bij strand
Wat een heerlijke plek! Rust, ruimte en sereen. Fijne sfeer en schoon sanitair
Met recht 5 sterren! Prachtige plek en wat een gastvrijheid! Sanitair en alles schoon. Op fietsafstand van boot naar Ameland. Een heuze aanrader!
We stonden op het veld en dat gaf een fijne ervaring. Mooie omgeving. Geen sanitair.
Idyllisch gelegen en in alles gastvrij en verzorgd. Met glimlach ontvangen door de familie Rietman. Hoe fijn kan even er tussen uit zijn.
Prima plek. Bijzondere locatie bij het fort en met mooi uitzicht op de Lek en en de uiterwaarden. Vriendelijk ontvangst. Sanitair is simpel maar netjes en schoon. Wel een stukje lopen vanaf de camperplaats.
Sitecode: 92052
Erg enthousiast over dit camperpark; gepassioneerde eigenaren, super vriendelijk en behulpzaam, modern en zeer schoon sanitair, prachtig gelegen in het bos met mountainbike- en wandelmogelijkheden. Daarnaast allerlei extra’s zoals een broodjesservice, huur saunacabine. Tijdens ons verblijf met oud&nieuw ook soepen, gluhwein, vuurkorven, warme chocomelk. Een welverdiende 5 sterren van ons.
Fijne camperplaats, schoon en netjes verzorgd, en een fijne warme douche (€1 per 5 minuten). Bij late aankomst kan je contant geld in een enveloppe met daarop je gegevens in de brievenbus doen.
Hele fijne, kleinschalige plek, mooi uitzicht, schoon sanitair en super vriendelijke eigenaren (nieuwe eigenaren sinds februari 2020). Zeker in het naseizoen een heerlijk rustige plek met fijne energie. Value for money.
Goeie camperplaats in haventje. Sanitair is goed verzorgt, betalen middels een automaat. Het was wel heel druk toen wij er waren (tweede helft september). Supermarkt en de boot naar het vasteland zijn beiden dichtbij. Verder is alles hier goed met de fiets te bezoeken.
Een prima plek voor als je naar de boot gaat. Je kunt je chemisch toilet legen, sanitair laat te wensen over. Mooi uitzicht, prachtige zonsondergang boven het water gezien.
Onverwacht fijne ontdekking aan de Elbe. Alles goed verzorgd, nette en schone voorzieningen. Leuk restaurantje op het terrein met ook buiten gezellige zitgelegenheid voor een drankje of wat te eten. Goeie stop voor doorreis naar Scandinavië. Voor herhaling vatbaar.
Fantastische plek, rustig en prachtig uitzicht op het meer!
Fantastische plek. Veel ruimte, rust, super schoon sanitair, heerlijke douche en behulpzame eigenaar. We betaalden 220 per nacht (excl elektra). Mooie omgeving, we hebben op de camping een kano gehuurd en zijn naar prachtig klein eilandje gepaddeld. Enige minpunt is dat er geen WiFi is en slecht bereik met 4G.
Mooie, verzorgde camping in heel mooi gebied. Goed ontvangen door eigenaar. Ruime plekken, genoeg privacy en de camping ziet er weids en groen uit. Sanitair is wel wat gedateerd, maar goed werkend en schoon. Aankomst kan niet tussen13 en 15 uur, dan is de slagboom dicht (maar kun je wel voor de camping op P-plaats parkeren).
Value for money. Fijn gestaan met camper. Ondanks dat de camping vol is, staan we toch op een leuke en ruime plek (tip: vraag naar veldje rechts achter op het terrein). Viendelijk ontvangst, hele nette en schone douches. Let op: betaling kan alleen cash).
Het is geen aanrader! Duur (meer dan 40 euro per nacht, de dag erna hebben we een half uur verderop gestaan voor 18 euro per nacht en 10 keer beter), kolossaal, rumoerig, onpersoonlijk. Enige pluspunt een fijne douche en het centrum van Essen Werden (klein centrum) is leuk om even te zijn.
We hebben hier 1 nacht gestaan. Zeer nette plek, aardige eigenaar. In de wintermaanden zijn de douches gesloten, de wc’s waren wel geopend en heel netjes en schoon. Als je het terrein oprijdt, staat er rechts een klein houten schuurtje met daarin informatie over de omgeving, en ook plastic mapjes waar je het geld voor de overnachting in kunt doen, die je bij vertrek in de brievenbus gooit.
Wat een heerlijke locatie om even helemaal tot rust te komen. We komen graag een keer terug in de lente/zomer