@Micky86
Lid van Campercontact sinds 2020
rustig gebied om te slapen. erg eenzaam van de 1. mooie badkamer. stad heel dichtbij.
erg stil 's nachts. Het is de parkeerplaats op het strand, we waren met 18 campers / busje. 4 chiringuitos in het gebied.
zeer goed gelegen. Hoewel het dichter bij het strand zou kunnen zijn, is het goed gedaan wandelen en er is een supermarkt in de buurt om in te slaan.
ze hebben een signaal afgegeven waardoor je maar 2 uur kunt blijven ... een ander vijandig gebied
goed om water te laden of te legen, maar om beter te slapen blijf ik 10 minuten.
Zeer rustige plek om te slapen. Het heeft geen nachtelijk verkeer. Om water of leeg water te laden, moet je naar het volgende dorp. erachter bevindt zich een park met eenden en een gedeelte voor kinderen. stad die de moeite waard is om te bezoeken.
Zeer rustige plek om te slapen. Het heeft geen nachtelijk verkeer. Om water of leeg water te laden, moet je naar het volgende dorp. achter heeft een park met betalingen en een kindergedeelte. stad die de moeite waard is om te bezoeken.
Ik was hier omdat het andere gebied vol was. Veel lawaai van de weg, anders een heel mooie plaats. De volgende dag ging ik naar het andere gebied dat bereikt werd door naar de oude stad te lopen en het was stiller om te slapen.
Zeer stil Veel ruimte Tankstation 50 m. bar en restaurants 200 m. Asprosub-ambachtscentrum op 20 m. fietsroutes.
een zeer rustige plaats. 50 m benzinestation. 100 m restaurant en bars. Grasgebied om tafel en stoelen te nemen. zonder problemen weinig mensen me
heel dicht bij het sportcentrum. 500 meter van bars en restaurants. erg stil Ze lieten stoelen en tafels los. dichtbij badzone in het stuwmeer. het dorpspool is niet open. aanbevolen voor deze rustig met het gezin.
zeer rustige omgeving. in de buurt van het sportcentrum. bars en restaurants 500 meter. Geschikt om met kinderen te gaan en om stoelen te kunnen nemen.
Rustig om een nacht te slapen. het winkelcentrum heeft alles en vanaf het metrostation is er elke 5 mim dag en elke 15 nacht een directe verbinding naar het centrum
ze hebben zojuist een plek geïnstalleerd om zwart en grijs water te legen en water te dragen
Zij bouwen 2 plaatsen om grijs water af te voeren. Hopelijk sluiten binnenkort zelfs ook ruimte voor rioolwater en om te laden ...
Aanbevolen. Stil. 15 minuten lopen van het plein of de oude binnenstad. Het is gelegen aan de ingang van het bos, dat is ook een bezoek waard. Missen dat de stad installeert waterkraan en afvoerrooster .....
Een snackbar. De badkamers zijn meestal schoon. De douches hebben niet altijd water. Zeer rustige plek om te slapen en een zeer goede zwemgedeelte. Weekends van juli en augustus veel mensen.