@MieMie56
Mooie ruime plekken op verharde ondergrond, netjes en schoon. Goede uitvalsplek voor wandelen en fietsen. De plaatsen achterdoor zijn ruimer maar die ad voorkant zijn in geval van drukte ook prima.
Deze plaats is goed te bereiken, inrijden en plek zoeken. Vergeet niet een ticket te kopen ad zuil links en duidelijk zichtbaar te plaatsen want de politie controleert 2x per dag! Ticket dagtarief is €12,50. Via het parkeerterrein loop je makkelijk in een paar minuten nh centrum.
vrije plaatsen maar idd de routebeschrijving klopt niet want de parkeerplaats is ad linkerzijde iets verder rechtdoor...dus niet rechts afslaan!verder prima plek en over het bruggetje ben je snel ih centrum.
Fijn dat Lidl dit toestaat, 3 plekken om te overnachten. Wel aan een drukke straat maar wij verbleven hier noodgedwongen omdat de cp in Espinho gesloten was.
Heerlijk rustige kleine landelijke camping. Grote plaatsen. Goed te bereiken. Fijne en schone douches met warm water en wc's. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaar, altijd in voor een praatje. Broodservice. zwembadje, wasmachine en droger aanwezig
Wat een oase van rust! Deze prachtige CP met alle voorzieningen is echt een plus! Het stadje Silves is ook echt de moeite waard en waar kun je nog een kasteel bezichtigen voor deze prijs, 65+ € 1,40 pp ! Bedankt Hans en Sissi, het was een waar genot!