@MiekeRosenbrandBruin
September 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 6 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 6 dagen geleden
Prima plek om langs de Ruhr te fietsen maar volgens mij niets anders dan het parkeerterrein van het restaurant dat op deze zondagavond stampvol zit.
Een locatie beoordeeld · 8 dagen geleden
Dit is geen camping maar een terrein met vaste plaatsen. Geen sanistation aangetroffen en weer vertrokken. ROB
Juli 2026
de camperplaats op deze coördinaten is niet (meer) bereikbaar. Maar de camperplaats bij de gondel is wel bruikbaar. Die is wel ruim een kilometer verder bij de trail vandaan.
1 water tappunt voor de hele camping, niet bij de kampeerplaatsen maar bij de huisjes. Ook om de pot gelegen moet je een eind lopen. Het meer was onbereikbaar. De prijs was €116,80 voor 3 nachten belachelijk hoog. Geen korting op ACSI kaart. Dolph
boven het dorp ligt de echte camperplaats met voorzieningen. € 5.00 per nacht, te betalen bij de bar/alimentari. N 44.47527 O07.28737 DolphR
2023
de serviceplaats is op de aangegeven coördinaten. Voor de camperplaatsen moet je even doorrijden. miekeR
2022
Lang geleden jarenlang hier naar de wintersport geweest. Nu in het voorjaar is het ook een prachtig gebied. jetons via sani apparaat te krijgen. 2 voor 1 euro. Weet niet of dat in de winter ook werkt. Wij stonden alleen langs een heel rustige weg. DolphR
2020
Geen enkele voorziening gevonden, maar wel mooie parkeerplaatsen. MiekeDolph
2019
Zijn hier op 5 sept 2019 voor de vierde keer geweest. Telkens weer een heerlijke plek! Verwarmd toiletgebouw met douche, nu ook electra, mooi uitzicht, prima visstek, mooi wandelgebied naar de Finnkirka. En die 200 kronen zouden het ons best waard zijn, alleen zijn ze in al die jaren nog nooit opgehaald. Mieke en Dolph