@MiekenWim
- 2011
sanizuil, betaalzuil en electrozuil werken en alles staat duidelijk in meerdere talen vermeld. rustige, nette camperplek, dicht bij de snelweg.
Ideale overnachtingscamping. Zeer vriendelijke mensen aan receptie. We stonden achteraan op plek voorzien voor campers
leuke rustige goedkope camping, gratis goede wifi.
druk vrachtverkeer gedurende de avond, sanizuil weer ok, electriciteit voor 4 campers aan 50 ct per kWh, centrum en weser op loopafstand
mooie camperplek zonder voorzieningen en het laatste stuk weg erheen is een aardeweg, maar de plekken zelf zijn mooi aangelegd en verhard . betaling via de bankrekening info lukt alvast wel.
mooie nieuwe camping/ camperplek, top sanitair, mooi zwembad, restaurant en bakker naast de camping. lozen van grijs en zwart water mits 5 euro per loosbeurt!
alleen stroom en water zijn mogelijk maar top restaurant en top service! eten in het restaurant betekent dat je alleen de stroom dient te betalen..
vert nice site, owner, sanitary facilities, Nice restaurant and good value for money!
Wij stonden hier begin april, mooie verzorgde camperplaats met strand op wandelafstand. Camperplaats 8.20 €, voor elektriciteit betaal je 3.5 € extra
vriendelijk onthaal. Wij hadden een plaats gereserveerd op weg naar Frankfurt. Mogelijk om iets klein te eten.
Veilige, rustige plaats. Ideaal om Venetië te bezoeken. De dame deed moeite om, in een mengelmoes van allerlei talen, alles uit te leggen. Prijs is 15 € per nacht. Een bus ticket naar Venetië kost 16 € heen en terug. Ook Mirano centrum is de moeite waard om een avondwandeling naar toe te maken. Wij stonden hier van 17 tot en met 20 oktober 2015
Hebben hier op 15/10/2015 en 21/10/2015 overnacht. Door de herfstvakantie in Frankrijk stonden we hier met een aantal motorhomes. Zeer rustige plaats, bakkertje net om de hoek. Voor zij die niet willen koken is er een goede pizzeria (was woensdag wel gesloten). Plaats zelf is gratis, enkel voor het nemen van water betaal je geld.
Plaats is niet geschikt voor in het najaar. Wij kwamen hier half oktober aan, bordje van camperplaats lag op de grond. De plaatsen waren zo drassig dat we er niet meer durfden in te rijden.
Na drie jaar eindelijk nog eens terug naar Weert kunnen komen. De nieuwe camperplekken (wij stonden drie jaar geleden nog naast het huis) zijn meer dan ruim genoeg. Wij hebben genoten van ons weekend en van de leuke babbel met de andere camperaars. Op de camperplek is niets op aan te merken.
Plaats werd recentelijk opgefrist en ziet er beter uit. Van hier gemakkelijk te voet naar het mooie centrum.
Hebben hier overnacht begin maart en stonden hier met 15 campers. Mooie plek, centrum op wandelafstand. Voldoende informatie over de omgeving bij de blokhut te vinden
Hebben hier zowel in oktober als begin maart overnacht, rustige overnachtingsplaats met ruime plekken
hebben hier gestaan op 2/9/2014. Plaatsen net groot genoeg. Elektriciteit enkel voor een tiental plaatsen. Bij ons was de camperplek voor 95 % gevuld en geen plaats meer vrij in de elektriciteitskast. Op wandelafstand (voor het strand rechtsaf park door) was een leuk havendorp
15-08-2014 laat aangekomen, plaats was gereserveerd voor ons, nog lekker gegeten, zalig geslapen, knappe voorzieningen. aanrader om te staan. mieke en wim
Fantastische camperplaats, heel rustig geslapen en lekker gegeten. De loosfaciliteiten zijn uitmuntend. Hier komen we nog zeker terug!
Rustige camping in een gebied waar weinig camperplekken zijn, bijna 18 € betaald voor een overnachting op 29/07. Voor water te lozen heb je wel een extra slang nodig (systeem euro relais). WIFI beschikbaar, heb 1 € betaald voor 24 uur. Vriendelijke eigenaars
Vriendelijke eigenaars die ons veel informatie gaven ivm de streek en restaurants. Xanten is een mooi dorpje en de Romeinse site is de moeite waard, zelfs met kinderen. Er is een "wintergarten" waar je vrij kan gaan zitten, ontbijten.
Wij stonden hier 14/04/2013. Prima plek om te overnachten, dorp op wandelafstand. Spijtig genoeg waren de vandalen aan het werk geweest. Licht in sanitaire blok was kapotgeklopt en nog dingen beschadigd. Als je dan toch ergens gratis mag staan, respecteer dan de middelen die je ter beschikking gesteld worden.
Mooie overnachtingsplaats, zeer rustig. De bakker ligt net achter het gemeentehuis op een paar minuten stappen.
Men staat met de camper op een parkeerplaats voor de camping. In november is dit een vrij rommelige bedoening daar er ook caravans en auto's staan. Vrij duur voor hetgeen er geboden wordt. Wel een vrij vlotte verbinding met het openbaar vervoer naar Lausanne.
Men mag niet meer op de place du Bungert staan. De camperplek is verplaatst naar Place du Centre. Je staat op een parkeerplaats vlak naast de spoorweg. Van 4 uur 's morgens hoor je telkens de bel om de slagbomen te sluiten (station is op 250 m verwijderd van de camperplek). Je davert uit je bed telkens als er een trein voorbijkomt. Er zijn geen electriciteitsvoorzieningen meer. Water te betalen.
Stonden hier op 19-08-2012. Prijs 5 € voor een staanplaats en 3 euro voor eventuele elektriciteit. Rustige camperplaats. In het dorp valt weinig te beleven. We hebben leuk gefietst in de omgeving.
Wij stonden hier op 24 augustus. Prachtig uitzicht, verzorgde plaatsen en installatie. Zeker oprij-stukken niet vergeten want de plaatsen lopen niet echt egaal.
Wij hebben hier overnacht op 22-08-2012. Spijtig genoeg konden we maar één nacht blijven daar de eigenaar zelf nog voor een paar dagen op vakantie vertrok. Wij betaalden 10.50 euro voor een overnachting (buiten het seizoen 2 euro goedkoper). Rust, kalmte en genieten van een zwembad. 's avonds hebben we aangeschoven voor de table d'hotes aan 24 euro per persoon alles inbegrepen.
Wij hebben van vrijdag 3 tot zondag 5 augustus hier mogen verblijven. Deze plek is een voorbeeld voor alle camperplaatsen. Fantastische ontvangst waardoor je ook snel contact maakt met de medecamperaars. De voorzieningen zijn uitmuntend. Paul en Corrie staan steeds klaar met tips om dingen in de omgeving te bezoeken!
Sitecode: 1959
Mooie camperplaats in rustige omgeving. Voor mensen met kleine kinderen is er een speeltuintje vlak naast de camperplaats. Brood verkrijgbaar in het volgende dorp maar beter is je te voorzien. Het restaurant heeft zeer lekker eten met een mooi zomerterras. Water 2 €/100L. Wij waren hier 3 april 2012.
Mooie standplaats en rustig gelegen. Met de fiets zijn Nieuwpoort en Middelkerke vlot bereikbaar. Zeer proper en goed onderhouden.