@Miever
- 2018
supermooie locatie aan het water. incl alle voorzieningen (toilet, douche, afwas, stroom) ja het is niet goedkoop maar wel toplocatie
Kleine, nette camping met alles wat je nodig hebt. Schoon sanitair, fijn zwembad en dicht bij het strand. Voor €44 per nacht (3 volwassenen, hoogseizoen) is het echt betaalbaar. Trein naar o.a. Biarritz is ook handig
Kleine, nette camping met alles wat je nodig hebt. Schoon sanitair, fijn zwembad en dicht bij het strand. Voor €44 per nacht (wel met 3 volwassenen, hoogseizoen) is het echt betaalbaar. Trein naar o.a. Biarritz is ook om de hoek.
Super mooi plekje recht aan de Waal met veel scheepvaart. Op het schip ernaast zijn hele nette toiletten en douches aanwezig en je kunt heerlijk fietsen en wandelen over de dijk. Heeft ook stroom. op zaterdag avond beetje rumoer van restaurant gasten. maar als je op veld ipv dijk gaat staan is het wel heel rustig
het is een mooie camping met prachtig sanitair. vandaar ook de 3 sterren. maar wij komen aan, is het restaurant vol dus we kunnen niets eten. er is ook geen winkel of andere manier om aan eten te komen………je kunt 3km naar het dorp gaan in de hoop dat er iets is
Fantastisch mooi nieuw sanitairgebouw met veel faciliteiten; superfijn zwembad met gratis bedjes. Restaurant bij zwembad ook heel goed en veel keuze. Supermarkt ook top met sportschool erboven. Hebben service station voor campers