@Mike---Haze
- Ford
September 2026
Een locatie beoordeeld · 14 dagen geleden
Een locatie beoordeeld · 22 dagen geleden
Niet gebruiken op woensdagavond, we werden om 6 uur 's ochtends wakker gemaakt en gevraagd om van parkeerplaats P2 te vertrekken omdat de markt zich wilde voorbereiden. Verder was het er rustig.
Een locatie beoordeeld · 24 dagen geleden
Eenvoudig maar functioneel, met alles wat je nodig hebt. Water, afval en toilet. Er is wat verkeerslawaai, maar 's nachts wordt het rustiger. Het is er erg donker, er is slechts één klein lampje in de grond bij de bomen. Ik zou hier zeker nog eens verblijven, dank aan de eigenaar. Er wordt wel om donaties gevraagd.
5 foto's toegevoegd · 25 dagen geleden

6 foto's toegevoegd · ongeveer 1 maand geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Ik heb één ster minder gegeven vanwege het lawaai van de weg in de vroege ochtend. Verder is het een prima plek om te verblijven. Scan de QR-code boven op het toetsenpaneel bij de ingang. Momenteel kost een staanplaats 50 zloty, de elektriciteit 25 zloty en de douche 12 zloty.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
22 hellende grindpercelen, elk met 6A ehu. Naar mijn mening te duur.
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
4 hellende grindplaatsen. Rustig 's nachts. Was leeg toen we 's ochtends aankwamen, er kwam nog één andere camper aan tijdens het avondeten.
April 2026
€10 per nacht inclusief elektriciteit en alle services. De camperplaats is een beetje verwaarloosd, maar de eigenaren zijn vriendelijk en hebben het water voor ons aangezet. De camperplaats ligt afgelegen, maar is gunstig gelegen ten opzichte van Calais.
De camperplaatsen zijn verdeeld in twee gedeelten. Een gedeelte bij het servicegebied heeft afgescheiden slaapplaatsen zoals bij een treinstel. Het andere gedeelte heeft grotere ruimtes en wat schaduw. We zouden er zeker nog eens gebruik van maken.