@Mike-Smart
- 2013
Een fantastische en weinig gebruikte faciliteit. We overnachtten hier onderweg naar Nottinghamshire. De slagboom stond open en we parkeerden op een van de 23 toegewezen grote camperplaatsen. We betaalden de £ 5,15 voor de overnachting met gemak. De toiletten waren brandschoon. We waren hier de enige camper. Erg handig voor reizigers naar het noorden of zuiden, direct naast de A1(M). Het verkeerslawaai is 's nachts heerlijk rustig. 24-uurs beveiliging en camera's, we voelden ons erg veilig, we komen zeker terug.
Uitstekende Aire in Franse stijl, met een fantastisch uitzicht op het water. We boekten en betaalden online via de gebruiksvriendelijke website en kozen zelf onze plek. Ruime, verharde plaatsen met voldoende ruimte ertussen. Er is een servicepunt. Er zijn geen vuilnisbakken, maar het openbare recyclingcentrum ligt naast de camping en is 24 uur per dag geopend. Veel mooie wandelingen in en rond Cullen. De ANPR-barrière werkte niet en was vastgebonden, maar er waren geen problemen. We komen zeker terug.
Een geweldige site, als je erin kunt komen. We kwamen op deze site aan omdat de vorige in Nerja vol was. Wat een vondst, er waren nog maar 3 plaatsen vrij toen we aankwamen, maar we kregen een geweldige plek op een terras, groot en vlak. De dames bij de receptie waren erg vriendelijk en efficiënt, en deden hun uiterste best om een goede plek voor ons te vinden. De toiletgebouwen zijn onberispelijk met geweldige warme douches. Geweldige locatie voor een bezoek aan de Playa of de oude stad.