@Mikkes
- 2022
Sitecode: 162088
De coördinaten zijn N 61°7'38" E 10°29'43", dus op een totaal andere plek.
Zeer mooie plek. Geen faciliteiten, maar die heb je als camperaar toch maar zelden nodig. De zonsondergang is fenomenaal!
Beste plek om nog effe alles in orde te maken; drinkwater tappen, toiletcassette te reinigen en de watertank vullen. Je kunt er, als je wilt, ook effe douchen. kosten 60 SEK
Best wel een mooie plek. Helaas zijn er wegwerkzaamheden die al beginnen om 6 uur in de ochtend en duren tot 23:00 uur. Dus advies: overslaan zolang ze nog bezig zijn.
Zeer mooie rustige plek. Geen voorzieningen, maar als camperaar heb je die ook maar zelden nodig. Prijs is wel met 25% verhoogd tot 100 SEK.
Graag verwijderen van campercontact. Is geen camperplek meer.
Mooie plek voor te overnachten. Ca. 5 km van de imposante Langefoss waterval. Neem de moeite om ca. 1 km naar boven te lopen (350 hoogtemeters) voor een adembenemend uitzicht.
Beter kan niet. Servicepunt aanwezig en mooie uitvalbasis om Rjukan te bezoeken.
Mooie plek om te overnachten. dit is het startpunt van de trail naar de Gaustatoppen. ca. 4 km richting Rjukan is ook een camperplek. Vanaf deze plek rijdt een treintje naar de top (door een tunnel), maar ik raad de wandelroute aaan.
servicepack is verhuist meer richting centrum. tussen de kerk en het zwembad nabij het spoor.
Heel mooie omgeving en zeer gastvrij. Top!
kort gezegd, als je van wijn houdt, doen! Buitengewoon vriendelijke gastheer en -vrouw.
schone plek, met wat basisvoorzieningen. Het bezoeken van het oud gedeelte van Ivrea, aan de andere kant van de rivier, is zeker de moeite waard.
prima uitvalsbasis voor Como en omgeving te verkennen met de fiets. Camping is wel oké. Sanitair ziet er goed verzorgt uit. Chemisch toilet reinigen, water tappen en vuilwaterlozing ligt verspreid over het terrein. Niet echt handig.
Betitel 't maar als camping. Alle voorzieningen aanwezig. Royale plekken. Sanitair is verouderd maar wordt wel schoon gehouden. Mooie uitvalsbasis om naar 't Gardameer te fietsen en de oude stadjes te bezichtigen.
Prima plek. mooie uitvalsbasis voor de wandeling naar Lago del Sorapiss. leuk dorpje met genoeg winkeltjes, eettentjes en noem maar op. Geen voorzieningen.
de camping is van zeer hoge kwaliteit, maar een prijsverdubbeling van 23 naar 45 euro voor 2 personen slaat nergens op. Dit hadden we niet verwacht. Advies: check ALTIJD de internetsite van een camping.
We hebben hier een lang weekend gestaan met de camper. Het is een rustige, nette camping met ruime caravan/camperplaatsen. Goed verzorgde sanitair, voorzieningen voor mindervaliden, ruimte om af te wassen. De eigenaren zijn heel vriendelijk . Het is gelegen naast een bos waar je lekker met de hond kan wandelen. Ook zijn er leuke fietstochten in een mooie omgeving. Hier komen we graag weer terug.😃👍👌
Goed verzorgd sanitair en royale camperplek. Bij de vaste bewoners van de camping is het hoofdzakelijk een rommeltje en wordt wel eens geklust. Jammer van de rust.