@MilleNovecento
Het is een bekende en populaire buurt; één nadeel is het gebrek aan elektriciteit. Het tweede nadeel is het gebrek aan onderhoud, aangezien sommige parkeerplaatsen erg ongelijk zijn door boomwortels. Het is echter een geweldige plek om te overnachten en Riva del Garda te bezoeken, waar het stadscentrum werkelijk charmant is.
In juni 2025 betaalde ik € 32 voor één nacht. Ik vond de omgeving rustig en niet ver van de boulevard, maar het beheer kon beter. Ik las in het reglement dat je water moet bijvullen en legen voordat je naar binnen gaat; ik vind dat je dit moet overlaten aan degenen die reizen en weten wat ze nodig hebben. Verder niets te zeggen, behalve: "Fijn verblijf."
Ik verbleef in juni 2025 in deze omgeving en heb er echt van genoten. Het is zowel overdag als 's nachts rustig gelegen. Het ligt op een strategische locatie, durf ik wel te zeggen. De oever van het meer ligt op 10 minuten lopen en Lazise is met de fiets in ongeveer 20 minuten te bereiken via een fietspad. De parkeerkosten zijn inclusief elektriciteit en de C.S.-service. Houd hier rekening mee wanneer u door de omgeving reist.