@Minigordini
- 2019
We konden geen camping dichter bij Reims vinden, dus kwamen we hier terecht. We betaalden voor twee nachten, maar voor ons was de kwaliteit van het toilet en de douche goed genoeg. Er was een ander servicehuisje dat iets beter was dan dat op de foto's... maar we besloten om te vertrekken en iets mooiers te zoeken. Anders zou het zeker een fijne plek kunnen zijn, verschillende gasten leken helemaal tevreden en ik begrijp dat we helaas een hogere prijs kunnen krijgen.
Een prima camping, zonder al te veel extra's. Perfect gelegen aan het begin van de klim naar Alpe d'Huez, mocht je van plan zijn om daarheen te fietsen.
Een gratis parkeerplaats, zonder echte service. Het voelt veilig, aangezien de meeste andere kampeerders in de buurt overnachten. Middelmatige winkels, goedkoop bier en frisdrank. Goed grillrestaurant op de parkeerplaats. Het tankstation heeft toiletten en douches tegen betaling, mocht je die willen gebruiken.
De reden dat ik het twee sterren geef en niet één, is dat je hier gratis kunt parkeren. Voor een officiële, met borden aangegeven parkeerplaats voor campers is het opmerkelijk dat alle lichten om 23.00 uur uitgaan. Het wordt pikkedonker en dat voelt onveilig. Het toilet, dat zeker ook gratis is, is een van de meest walgelijke die ik ooit heb gezien. Overal poep.
Zeer goede parkeergelegenheid. Geen luxe, maar gewoon alles wat je nodig hebt. Zeer vriendelijk welkom. Wat ik het belangrijkste vind, is dat het schoon en netjes is, en dat was het ook echt. Douche en toilet waren brandschoon. Warm water, privé. De parkeerplaats is hellend, maar met goede blokken is dat geen probleem. Goede supermarkt naast de deur. Perfecte plek als startpunt voor fietstochten.
Eenvoudige en overzichtelijke parkeerplaats. De regels zijn simpel: koop minimaal 6 flessen wijn en je kunt hier parkeren. De douche kost € 2, zelfs als je wijn koopt. Erg rustig toen wij er waren, slechts twee andere auto's. Schoon toilet en douche, warm water. Leuk winkeltje, aardig personeel dat ook Engels sprak. Een aanrader.