@MinkeWolters

Fiat
Buscamper
Bezit

Een locatie beoordeeldongeveer 15 uur geleden

We zijn hier niet geweest. We probeerden te boeken via Pverde (website èn app) en later via die website die op die paal staat. In beide gevallen: het werkt totaal niet. Accounts aanmaken, betaalgegevens invoeren, inloggen, niks deed het naar behoren. Via die website moest je ook nog wat verplichte extra’s afnemen, zodat het bedrag meer dan 40 euro ging worden. Misschien waren er it-problemen, maar na lang klungelen zijn we maar afgehaakt.

Een locatie beoordeeld2 dagen geleden

Fijne camping. Alle voorzieningen aanwezig en heel schoon. Warm water voor afwas en douche duurt lang als je de eerste gebruiker bent. Daarna wel heerlijk warm. En onbeperkt douchen en zelf te regelen. achteruitgang geeft korte wandelroute naar het dorp. Je komt uit bij het station. Trein is handig voor uitstapje naar San Sebastian en om bijvoorbeeld naar Zarautz te gaan en dan terug te wandelen. Mooie route. €27 per nacht met ACSI.

Een locatie beoordeeld2 dagen geleden

We kwamen hier bij toeval terecht. Van de camping die we op het oog hadden, was de receptie niet open en we hadden niet vooraf gereserveerd. Deze camperplek was een prima alternatief. We hebben er 1 nacht met 2 andere campers gestaan. Heel rustig.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Mooie nieuwe camping die nog mooier gaat worden. Gastvrije ontvangst, prima sanitair, bij iedere plaats goede wifi, stroom en waterkraan. Ook voor campers want alle voorzieningen zijn er. We stonden hier begin september vijf nachten.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Locatie is prachtig, al kun je wandelend en fietsend niet veel kanten op. Er is een strandje waar je ook kunt zwemmen. Voorzieningen wat rommelig en wat verouderd, maar verder ok. Veel ruimte, ruime plaatsen. In hoogseizoen prijs per nacht pp 99 dkk, plaats 60, elektriciteit 55, douche 5 per 3 minuten. Aan de hoge kant, maar de locatie vergoed veel.

Prima plek. Wij hebben er 1 nacht gestaan en lekker gegeten in het restaurant. Sanitair is heel netjes en ruim voldoende. Service mogelijkheden voor de camper is even zoeken of vragen, maar alles is aanwezig. Geen aparte afwasplek gevonden. Dat hebben we bij een wastafel gedaan. Daar was warm water. Douche en stroom gaat via meter met 1 euro muntstukken.

Camping ligt naast natuurreservaat Rebild Bakker. Jammer dat de camping niet goed onderhouden is. Er staan verschillende caravans zonder bewoner. Beetje troosteloos. We betaalden €22,50 per nacht voor camper, 2 personen en stroom. Voor douche is munt van 5 DK nodig voor 4 minuten. Sanitair was redelijk schoon.

camping is ongezellig. Plekken zijn royaal met grindstuk voor de camper. verder gras en open. Struiken tussen de rijen zou al veel schelen. sanitair is schoon, maar bij volle bezetting (wat wij hadden) onvoldoende in aantal. Wij betaalden DK 410 per nacht met 2 personen, camper en stroom. Alingsås is een mooi plaatsje om doorheen te wandelen. Omgeving is heuvelachtig -> versnellingen gebruiken bij het fietsen.

Prima camping voor paar nachten. Mooie ruime plaatsen gescheiden door struiken en bomen. Je staat heel vrij. Beheerder is in de ochtend en middag een paar uren aanwezig. Je kunt zelf een plek kiezen en eventueel de volgende dag betalen. Sanitair wat verouderd, maar alles functioneert prima. Wij betaalden per nacht voor 2 personen, camper en stroom €40. Wel wat aan de hoge kant voor het gebodene.

Een ander camperpark was vol om 16 uur. Naar dit camperpark gebeld en we waren welkom. Bij aankomst was al doorgegeven dat we zouden komen. We kregen een mooie plek met uitzicht op het meer. Sanitaire voorzieningen zijn heel ruim en schoon. we betaalden €28 voor 1 nacht camper met 2 personen en stroom.