@Minnie28
- 2017
- Niesmann + Bischoff SMOVE 7.4 E
- 2018
1/4/24 zeer rustige, veilige plek om te verblijven we verbleven 5 nachten € 25 per nacht voor 2 personen en 3 honden. Skibuspas voor het hele dal inbegrepen ca. 200m van gondel leuk dorpje aangrenzend met alle benodigde faciliteiten. Elektriciteit en gebruik van schoon toilet inbegrepen Ja, er is een beetje opslagruimte voor spullen, maar aangezien er geen andere plek is om te verblijven in de hele vallei met alle faciliteiten die we kunnen vinden, is het een goede optie.
mooie rustige camping € 19 voor 2 met Acsi 8/7/23 het lijkt erop dat de camperlucht niet in gebruik is maar het is maar € 3 meer voor camping goede wasmachine, leuk klein zwembad fantastische bakker 2 minuten fietsen ook pizzeria en algemene biologische winkel. Op de fiets naar de Roland-kloof gereden. een beetje hoofdweg dan rustige rijstroken. erg leuk. !
de enige hier midden november voordat er sneeuw viel. Zoals eerder vermeld is het servicepunt oud en kunt u alleen uw zwart-grijs afval echt legen. water is een plastic kraan die 15 seconden loopt, zodat je 2 liter water in een fles kunt krijgen. zeer rustige plek voor het skiseizoen.
Zoals beschreven, aan de weg tegenover het meer, zo lawaaierig maar mooie wandeling naar de oude stad kostte ons 30 minuten via de oever van het meer? Geen voorzieningen maar water kan worden afgenomen van de openbare toiletten op de parkeerplaats aan de achterzijde van de camperplaats als u een opvouwbare waterdrager heeft zoals wij. 10 andere campers hier midden november maar ruimte genoeg.
echt mooie rustige camping in bos. U moet € 10 aan munten hebben voor de machine die elektrisch is water € 1 as en wc legen wordt voorbij de betaalmeter bovenaan de heuvel. Geweldig om te wandelen en fietsen groot mooi meer naast parkeerplaats
Echt een leuke rustige camping. geweldig om te fietsen super uitzicht op rivier en wijngaarden mooie stad gemakkelijk bereikbaar met de fiets. Brood kwam rond 9 uur met een busje. Goede keuze beschikbaar. Zoals vermeld is restaurant buiten de ingang aan de overkant binnen 100 m gewoon heerlijk. Vooral Flamkutchen. Zeker aan te bevelen.
heel mooi grindgebied. geweldig om 11 km naar Heidelberg te fietsen. 11 km naar Mannheim op fietspaden. korte wandeling naar het centrum van de mooie stad. € 11 per nacht plus extra voor elektriciteit, betalen met munten aan de toren en wifi betalen en online aanmelden. ook goed voor het uitlaten van honden. was erg druk toen we hier waren.
Wauw ! wat een schone stad en camping! heel erg netjes. de site is klein maar absoluut prima. helemaal stil 's nachts. geen geluid. ! geweldig ontbijt in het hotel voor € 4. vreemde stad vol kuuroorden. geweldig om te fietsen en te wandelen. Nergens een kind te zien. Goede restaurants en Netto en Aldi op loopafstand l we waren de enige Engelsen in de hele omgeving.
gewoon geweldig voor een bezoek aan Sofia. gemakkelijk te vinden, rustige omgeving buiten de stad in de stalling voor campers en caravans. goede maat met grindoppervlak omgeven door hekwerk en afgesloten poorten. toilet, douche en wasmachine. niet bijzonder schilderachtig maar erg veilig en eigenaren heel erg behulpzaam. bestelde taxi's (ongeveer € 7 naar centrum) en wisselde geld voor ons uit. Zeker aan te raden voor de € 12 inclusief elektrisch.
parkeren zoals reeds beschreven. we parkeerden bij het treinstation ernaast. geen problemen. Leuke bakker aan de overkant
leuke camping. schoon en netjes. Strand oké. kan gemakkelijk naar Gythio fietsen als je langs het strand gaat en vervolgens door een dorp de hoofdweg op gaat. ok met een Ebike maar als normale fiets gemakkelijker op de hoofdweg. Slechts één supermarkt in de stad die 's middags tot 5.30 uur sluit. Alle faciliteiten behalve de bijna lege minimarkt en het beperkte taverna-eten waren gesloten. (14/9)
haven leuk genoeg. de parkeerplaats is in een zeer kleine smerige parkeerplaats begint de taverna. we zouden waarschijnlijk zijn gebleven, maar op de parkeerplaats in de hoek zat een grote schurftige luidruchtige hond die naast een kleine kennel was vastgebonden. Ik ben het er niet mee eens dat Griekse mensen dit bij honden doen en ik vind het pijnlijk. Ik wilde er de hele nacht niet naar kijken, dus reed ik door naar camping meltemi
echt mooie schone rustige camping toen we begin september bezochten. lekker zwemmen in de zee vanaf kiezelstrandje. zou het aanraden als je wilt ontspannen en een pauze wilt nemen van het bezoeken van oude sites. we zijn 7,8 m en slaagden erin steile rit ok.
Geweldige site. Er zijn niet veel plaatsen voor campers, maar we hebben een geweldige staanplaats met een schaduwrijk dak. Strand op het terrein dat fantastisch is. Geweldige taverna met een goed lokaal menu. Supermarkt 1 km naar weststad 4 km, wat prachtig is. Echt de moeite waard om naar mijn mening te blijven. Het weer is ook geweldig. !
Uitstekende plek om te stoppen om de trulli te zien. Heel netjes. € 20 inclusief alles. Oké, de verzorger was niet de heer persoonlijkheid plus, maar dat is oké. Was erg veilig en netjes. Ga voorbij de 1e slagboom die je ziet. Als je uit de richting van Bari komt en sla rechtsaf om binnen een paar meter de straat binnen te gaan, waren we prima op een vlak stuk. Veel busjes maar dat was geen probleem. Zou het zeker aanbevelen.
Sitecode: 20045
Absoluut verschrikkelijk. Vreselijke plek als je een hekel hebt aan zeer luide muziek en geschreeuw tot in de vroege uurtjes van de aangrenzende strandbar, het is een strandparking naast een bar. Het strand staat vol met vreselijke parasols en er ligt veel rotzooi op. Het restaurant zelf is overdag een café dat netjes genoeg is en om 8 uur 's avonds opengaat voor het avondeten. Heb daar niet gegeten. € 12 om te parkeren. Douches gesloten om 17.00 uur.
Klein netjes klein gebied naast het politiebureau aan de rand van een leuk stadje. Makkelijk te lopen naar een mooi kasteel. Electric ging een paar keer uit, maar we hebben de schakelaar omgedraaid. Ongeveer 8 andere busjes. Veilig genoeg.
Eerlijke plek om te verblijven, aangewezen deel aan het einde van de parkeerplaats aan de rand van de kleine stad. Rustig toen wij er waren 5/2/20. Korte wandeling naar het gezellige stadje. Voelde veilig. Geen nieuwe servicetotem gebruikt.
Nieuwe parkeerplaats voor campers naast open terrein gebruikt voor verschillende tentoonstellingen. Net buiten de hoofdweg in de buurt van het stadscentrum. Barrière toegang gemakkelijk te gebruiken met kaart. Kies 2 12 of 24 uur. Goed verlicht, rustig op 11/2/20. Water werkte niet toen we verbleven was uitgeschakeld hoewel het weer mild was. De wifi werkte echt goed. Geen wachtwoord vereist, voer gewoon het e-mailadres in bij het inloggen.
Grote parkeerplaats. Geen voorzieningen zoals vermeld. Veel ruimte toen we verbleven 12/2/20. De politie rijdt af en toe de nacht door. 2 bistro's heel dichtbij die open waren, maar we hebben ze niet bezocht. Leuke wandeling naar het strand door het dorp. 15 minuten naar tunnel.
Mooie schone rustige plek om te verblijven. Hondvriendelijke wandelingen. Goed stadje. Maar 200 treden omhoog als je via de kasteelmuren gaat! Je bent gewaarschuwd ! Zou er zeker weer verblijven. Het was druk met campers en moest vrij dichtbij parkeren.
Absoluut slechts 3 plaatsen. 2 er al om 10 uur. Mogelijk parkeren op de weg misschien. Water en afval een beetje onverzorgd. Direct aan de rivier Brood aan de overkant op mini-markt.
Heel erg stil. 15 minuten rijden van de hoofdweg. Water en afval waren ok, maar gras groeide erover dus niet zeker hoe lang geleden het werd gebruikt, in principe op een parkeerplaats aan de rand van een klein dorpje. Er was een restaurant / bar maar was gesloten dus je moet zeker eten hebben. (het was maandag) Geen andere winkels etc. Het was oke maar niets bijzonders.
Echt handig voor de snelweg (2 km) op weg naar Calais. Rustige parkeerplaats maar met bar en restaurant enz. Op zeer korte loopafstand. Slechts 2 toegewezen plaatsen maar we verbleven in de grote parkeerplaats die ruimtes hadden leek geen probleem te zijn. Verbleef zaterdagavond dus geen probleem
Echt nette, schone site met geweldig personeel. We waren hier begin augustus zo vol met kinderen, zo ongelooflijk lawaaierig voor ons omdat onze kinderen volwassen zijn. Dat is precies zoals het is in de schoolvakanties. U kunt fietsen naar de stad (500 meter), waar een patisserie, een kleine supermarkt en een apotheek zijn. Op de site is er een chippy, wat ok is. Al met al een goede site als je van kinderen houdt.
Perfect voor veerboot parkeren. Overnacht. Gratis na 5 en voor 9 uur. Verlichte wegen voelden veilig, normaal verkeerslawaai. Direct aan het strand voor een leuke wandeling, korte wandeling naar het witte restaurant Marco Pierre en andere bars.
Quiet level field met ehc indien nodig voor £ 15. Faciliteiten niet geweldig. Geweldige pub hoewel een korte loopafstand en een kleine supermarkt
Niet ver van de snelweg dus de keerzijde is het lawaai dat vrij luid is. De pub wordt gerenoveerd, maar het eten was ok en de service was zeer goed. Moeilijk staand was direct naast de rivier. We telden 16 busjes maar meer had op de normale parkeerplaats kunnen passen.
Eigenaar erg vriendelijk, helaas kwamen we om 17.30 uur op een zondag aan en hij vertelde ons dat ze om 18.00 uur dichtgingen. Hij heeft ons echter melk aangeboden en alles wat we nodig hebben. Hij stelde ook een pub voor die anderhalve kilometer verderop voedsel had. Mooi gebied gemakkelijk te vinden. Goede wandeling ernaast voor de honden. Licht hellende parkeerplaats, zodat levellers nodig hadden.
Doet wat het zegt op het blikje! Het is een overnachting in een parkeergarage naast de tunnel! Moeilijk om de ingang te vinden in het donker. Was soms luidruchtig, maar het was gratis en voelde veilig.
Briljant!! Geweldig restaurant, eten top en niet zo duur. Kijk gewoon uit voor het felle hondje in het restaurant! Rustige plek bij een grote visvijver. Adviseren!!!!
Erg druk kreeg de laatste plaats maar overstroming in naastgelegen parkeerterrein. Niemand kwam om geld in te zamelen, we bleven zondagavond en vertrokken na 9 uur voor het geval er iemand zou komen. Stad was een beetje een teleurstelling als ik eerlijk ben want het was volledig op zondag gesloten afgezien van een paar bars / pubs in een rij en degene die we stopten voor € 7,50 voor een pint Guinness en € 4,50 voor een kleine wijn. Goede jobsite was gratis !!
Werk een kleine camping af met elektriciteit en water. Erg handig voor het leuke stadje met veel winkels en supermarkten. Veilig en beveiligd met behulpzaam personeel. Geen bijzonder mooie camping, maar je kunt de bergen in de verte wel zien. Zou aanbevelen als geen andere servicesites in het gebied.
Echt mooie grote gravel en grasparkeren. Het prachtige historische stadje is letterlijk een paar minuten lopen. Er zijn enkele leuke winkeltjes met lokale producten en een paar restaurants en cafés. We parkeerden vlak naast de rivier slechts 3 andere busjes hier. Het was veilig en stil. Water en afval legen alleen. Toegang via een drempelbetaling per kaart bij binnenkomst. Heel makkelijk. Adviseren !
Netjes parkeren, gemakkelijk genoeg om niet ver van de snelweg te vinden. Was nogal druk als een tussenstopplaats. We liepen door het kleine stadje dat niet te inspirerend was, afgezien van een aantal mooie bomen, maar je kunt vanaf het park rechtstreeks naar de gracht lopen en een mooie wandeling maken in beide richtingen. Al met al een goede plek om de nacht te stoppen. Voelde veilig !
Zeer gemakkelijk te vinden off snelweg, rustige parkeerplaats naast grote parkeerplaats dus lijkt het ok om daar te parkeren als vol. Mooie wandeling direct naast de parkeerplaats met herten, wilde zwijnen enz. Fantastische boulangerie apotheek en Slagers In 5 minuten lopen. Veel geldautomaten maar geen supermarkt om naar toe te lopen. Geweldige tussenstop van Calais naar het zuiden.
Makkelijk te vinden en zoals al door anderen gezegd 6 plaatsen 4 met elektrisch. Slechts een andere van toen wij er waren. Marina was opgesloten dus geen douche of wc om een chemisch toilet leeg te maken dat we konden zien. Veilig genoeg straat om op te parkeren. Geweldige gemakkelijke fietstocht naar Brugge. Volg rechts per camper. Geweldige supermarkt in de stad, maar niet veel anders. We vonden slechts één bar 10 minuten lopen op de hoofdweg.
Sitecode: 20675
Zeer mooie schone faciliteiten in de kleine jachthaven. Jopie de vrouw van de havenmeester deed wat extra toen de wasmachine kapot was, dus ze deed onze was in haar eigen huis !! We waren erg dankbaar. Het kleine stadje op 5 minuten lopen is erg leuk met een lovey restaurant nummer 7 de markt is zeker een bezoek waard. Jammer dat het gebied wordt verwend door een grote lelijke fabriek op de achtergrond van de stad.
Een mooie parkeerplaats in het mijnmuseum. Zeer stil toen we slechts 2 andere bestelwagens bleven.2 Euro-munten nodig voor 12 uur elektrisch. We liepen naar de stad ca. 10 minuten. Leuke bakker en slager kleine supermarkt. Had een drankje in een bistro. Niet veel in de stad. Beetje somber. Omliggende golvende omgeving en ik geloof dat mooie fiets- en wandelpaden volgens het infobord bij de mijn zijn.
Echt mooie plek. Zeer veilig en geweldig om fietsen naar het centrum van Maastricht te rijden, dat zelfs in december fantastisch is. Geweldig restaurant net buiten poorten (gesloten maandag) Supermarkt op loopafstand. Zou zeker aanraden
Deze plek is raar !! Daar is de camping, wat lijkt op een camperstop. Het staat allemaal op dezelfde locatie. We verbleven op het niet-stopover plaats. De hele plaats is erg schoon mooi en zeer toegankelijk voor Valkenburg maar voor £ 40 was een nacht met 2 honden onbetaalbaar.
Briljante veilige plek om te verblijven. Schoon en netjes in een prachtige omgeving. Gemakkelijk te voet naar bars en restaurants.