@Minnie28
- Globetraveller Voyager
- 2024
- Buscamper
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

1/4/24 zeer rustige, veilige plek om te verblijven we verbleven 5 nachten € 25 per nacht voor 2 personen en 3 honden. Skibuspas voor het hele dal inbegrepen ca. 200m van gondel leuk dorpje aangrenzend met alle benodigde faciliteiten. Elektriciteit en gebruik van schoon toilet inbegrepen Ja, er is een beetje opslagruimte voor spullen, maar aangezien er geen andere plek is om te verblijven in de hele vallei met alle faciliteiten die we kunnen vinden, is het een goede optie.
2023
mooie rustige camping € 19 voor 2 met Acsi 8/7/23 het lijkt erop dat de camperlucht niet in gebruik is maar het is maar € 3 meer voor camping goede wasmachine, leuk klein zwembad fantastische bakker 2 minuten fietsen ook pizzeria en algemene biologische winkel. Op de fiets naar de Roland-kloof gereden. een beetje hoofdweg dan rustige rijstroken. erg leuk. !
2021
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
de enige hier midden november voordat er sneeuw viel. Zoals eerder vermeld is het servicepunt oud en kunt u alleen uw zwart-grijs afval echt legen. water is een plastic kraan die 15 seconden loopt, zodat je 2 liter water in een fles kunt krijgen. zeer rustige plek voor het skiseizoen.
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
Zoals beschreven, aan de weg tegenover het meer, zo lawaaierig maar mooie wandeling naar de oude stad kostte ons 30 minuten via de oever van het meer? Geen voorzieningen maar water kan worden afgenomen van de openbare toiletten op de parkeerplaats aan de achterzijde van de camperplaats als u een opvouwbare waterdrager heeft zoals wij. 10 andere campers hier midden november maar ruimte genoeg.
2020
echt mooie rustige camping in bos. U moet € 10 aan munten hebben voor de machine die elektrisch is water € 1 as en wc legen wordt voorbij de betaalmeter bovenaan de heuvel. Geweldig om te wandelen en fietsen groot mooi meer naast parkeerplaats
Echt een leuke rustige camping. geweldig om te fietsen super uitzicht op rivier en wijngaarden mooie stad gemakkelijk bereikbaar met de fiets. Brood kwam rond 9 uur met een busje. Goede keuze beschikbaar. Zoals vermeld is restaurant buiten de ingang aan de overkant binnen 100 m gewoon heerlijk. Vooral Flamkutchen. Zeker aan te bevelen.
heel mooi grindgebied. geweldig om 11 km naar Heidelberg te fietsen. 11 km naar Mannheim op fietspaden. korte wandeling naar het centrum van de mooie stad. € 11 per nacht plus extra voor elektriciteit, betalen met munten aan de toren en wifi betalen en online aanmelden. ook goed voor het uitlaten van honden. was erg druk toen we hier waren.
Wauw ! wat een schone stad en camping! heel erg netjes. de site is klein maar absoluut prima. helemaal stil 's nachts. geen geluid. ! geweldig ontbijt in het hotel voor € 4. vreemde stad vol kuuroorden. geweldig om te fietsen en te wandelen. Nergens een kind te zien. Goede restaurants en Netto en Aldi op loopafstand l we waren de enige Engelsen in de hele omgeving.
gewoon geweldig voor een bezoek aan Sofia. gemakkelijk te vinden, rustige omgeving buiten de stad in de stalling voor campers en caravans. goede maat met grindoppervlak omgeven door hekwerk en afgesloten poorten. toilet, douche en wasmachine. niet bijzonder schilderachtig maar erg veilig en eigenaren heel erg behulpzaam. bestelde taxi's (ongeveer € 7 naar centrum) en wisselde geld voor ons uit. Zeker aan te raden voor de € 12 inclusief elektrisch.