@MinouchevandenBree
In principe een prima plek. We zagen alleen nergens een bord dat we hier mochten staan, maar ook geen bord dat het niet mag... We zijn een nachtje gebleven, het leek ons wel kunnen.
Supermooi plekje! Rustig, we stonden hier alleen. Waterpunt werkt niet. Wij hadden wel water nodig en hebben water gehaald op de begraafplaats aan de andere kant van het dorp.

Prima plek! Heerlijk wandelen in de omgeving. Prachtige zonsondergang!

Een mooi en rustig plekje. Alleen een paar locals die een spelletje petanque kwamen spelen. Genoten van de rust.

Prima plek aan het fjord, prachtig uitzicht!
Zeer onvriendelijk ontvangen!! We willen even kijken op de camping, maar dat mocht niet. We zijn weggegaan. Verderop wilden in de camper een nieuwe plekje uitzoeken, maar die onvriendelijke meneer kwam ons ook daar wegsturen. Hij fietste zelfs nog een stuk achter ons aan om te kijken of we wel écht weggingen. Uitzicht op de Elbe was prima, daarvoor 1 ster. Verder nogal troosteloos eromheen.
We hebben hier heerlijk, pal aan de Elbe gestaan. Geen luxe camping, maar wij houden daar wel van. Voorzieningen eenvoudig en schoon. Zelf koud bier uit de koelkast pakken en geld in potje doen. Prima! Rustig, geweldig uitzicht en fantastisch fietsen en wandelen.
Vooral de plekken beneden,v direct aan de Elbe waren mooi. Volop vogels! Prima sanitair. €22 voor een plek, stroom en douche apart betalen. We hebben er heel fijn gestaan.

Mooie camping met veel schaduw. Heel schoon sanitair, winkel voor kleine boodschappen en een bar. Wij vonden het erg fijn en mooi allemaal, totdat de Engelse kinderen los gingen, die renden en schreeuwden de hele avond over de camping. We zijn maar 1 nacht geweest, dus ik weet niet of dat de hele zomer doorgaat. Om 0.00 was het weer stil op de camping.
Prachtige plek in oud polderlandschap. Wc, water en een verse melktap aanwezig. Dus alles wat je nodig hebt!
Superplek! Aardige eigenaren.
Super mooie plek! Middenin de prachtige uiterwaarden van de Lek. Naast de brouwerij in fort Everdingen. Wij hebben er heel fijn gestaan.
Prima camping. Luxe sanitair. Vriendelijke eigenaren. Mooie fietstocht door ter Horsterzand naar Dwingelder veld. Heerlijk gegeten bij Rickkies bistro op de fietsroute (vlakbij snelweg), vlees van eigen beesten en goed klaargemaakt. Een aanrader!
Gezellig, levendig haventje aan bijzonder kanaal. 's morgens werden er verse broodjes en een krantje gebracht van de plaatselijke Joker. Hoe leuk is dat!
Fijne plek, mooi uitzicht, vlakbij dorp, goed sanitair.
Prima plek, prachtig uitzicht, heerlijke douche, lekker vissen. Wij zijn bovenop op het grind, iets naast de haven, gaan staan en daar was het lekker rustig.
Sitecode: 19191
Mooie plek aan een fjord. Heerlijk rustig en toch wat leven van campers en bootjes. Schoon toilet aanwezig en eventueel stroom. Een aanrader.
Camperplek aan de Ems bij redelijk drukke weg. Hoort bij een camping met stacaravans. Camping en sanitair heeft zijn beste tijd gehad. Vergane glorie. Maar de plek voor campers is op zich mooi. €10 per nacht.