@Miobello
- 2021
Wat een fantastische plek! Zeer mooi uitzicht op het meer en de jachthaven. Het sanitair is schoon. Eigenlijk ook bedoelt voor de watersporters en CP bezoekers. Elektra inbegrepen en voor €22,00 (gekoerst). En ook een pluim voor de havenmeester Fabio 👍.
Ik geef een 1 ster ivm buitenwerking gesteld van de faciliteiten. Geen water/losing/ elektriciteit. De plek op zich is geweldig. Heel jammer!

Wij hebben een fantastische tijd door gebracht op deze zeer mooie en ruime CP. De rust en en heerlijke verkoeling in het zwembad. Het ontvangst was zeer hartelijk. Het sanitair was goed en met het vooruitzicht op het nieuwe sanitair, dat in aanbouw is, wordt deze CP een plaatje. En via hun app heb je broodjes service en evt. Hollandse snacks. De beheerders verdienen een pluim en komen zeker terug. Hans & Yvonne
fantastische CP. Geweldig en vriendelijk ontvangen. Zoals beschreven zijn de faciliteiten inbegrepen in de prijs. Voor €20,00 vinden wij dat redelijk. Sanitair is modern en schoon. Zeker een aanrader voor de rust!
fantastische en ruime CP! heerlijk rustig met zeer mooie dagen. Eb en vloed dagelijks duidelijk te zien. Zeer vriendelijk beheerder!