@MiodragP
- 2014
Ver van de snelweg naar Griekenland, slechte lokale weg, comfortabele plaatsen in de schaduw, goede infrastructuur (water/elektriciteit/schone toiletten), ondermaats restaurant met een slecht en duur aanbod. De prijs van de camping bedraagt 40 euro voor een camper en drie personen, ver boven de gemiddelde prijs in Servië.
Uitstekende locatie naast de hoofdweg naar Griekenland, zeer comfortabele en nette camping. De mogelijkheid om het zwembad te gebruiken is een leuke bonus. De prijs is correct, de gastheren zijn vriendelijk, het restaurant is uitstekend. Eigenlijk een goede plek voor minstens een dag langer dan gepland.
Het ligt direct aan de kust, een prachtig strand, vriendelijk personeel en een perfect schoon toiletgedeelte met discrete klassieke muziek. De prijs is correct, de infrastructuur is compleet. Veel groen en schaduw omdat alle plaatsen onder bomen liggen. Het kapotte gras op de percelen zorgt voor veel stof of modder als het regent. Daarom één ster minder. Begin oktober was het enige restaurant gesloten. Aanrader!
Een uitzonderlijke locatie voor iedereen die op zoek is naar een vakantie in de natuur aan de kust, in de schaduw met volledige rust en een heerlijk zandstrand. De slechte weg maakt deze plek eigenlijk nog beter. Er is geen kampeerinfrastructuur, dus daar moet je je op voorbereiden voor een meerdaags verblijf. Uitzonderlijk in de categorie gratis kamperen