@Miracol
- 2018
Heerlijke plek, lieve eigenaren. Rustig, natuur, vanmorgen zelfs een ree bij de camper. Leuk dorpje/ stadje op fiets of wandelafstand. Wij hebben genoten en komen zeker terug.
Leuk plekje bij pannenkoekenhuis. Wij hebben er een lekkere pannenkoek gegeten. Onze buscamper is 7 meter en past prima
Eigenlijk 5 sterren maar helaas kun je de wc niet legen. Maar verder een heerlijke plek. Heerlijk gedoucht, je kunt er een wasje draaien. Veel bootjes kijken. Als je wilt kun je er zwemmen, met buitendouche of vissen. Word beheert door een superlief echtpaar. Wij hebben 2 heerlijke dagen hier gestaan. En gaan hier zeker terugkomen.
Wat een heerlijke plek. Ruimte rust, natuur. Heerlijke warme douche. 1 tip. Veel oudere reizen met de camper. Dus misschien kunnen er iets van muurbeugels in de douches komen. Je kunt je nergens aan vasthouden om even steun te vinden bij afdrogen en aankleden. Krukken zijn te hoog om op te zitten.
Mooie camperplaats direct aan het bos. Rustig, geen sanitair maar dat hoeft een camperplaats niet te hebben. Goede WiFi, we konden tv kijken op de tablet. Hondjes hebben heerlijk in het bos gewandeld. Een plek waar we zeker nog eens terug komen.
Fijne simpele plek voor doorreis, zomers vast zelfs een mooie plek om iets langer te staan. 15 euro wel flinke prijs in de wintermaanden, geen voorzieningen, slechts enkele stroomplekken. Wel jammer dat een Duitse camper gast het nodig vond om zijn toilet in de bosjes leeg te gooien. Wij hebben er een rustige nacht gehad.
David en Ginne bedankt. We hebben 2 heerlijke rustige weken gehad. Lekker warme douche en altijd netjes en schoon. Ook onze hondjes waren welkom en konden los op het hondenspeelveldje. Bedankt dat wij er na jaren te hebben gecampert, nu toch ook met onze caravan welkom waren. groetjes Els en Remko
Mooie rustige plek, vriendelijke eigenaren. Ligt aan een rustig zandpad, waar je ook fijn met de hond kun lopen. Wouw is vlakbij voor winkels. Grote kastanje boom midden op het veld voor schaduwplek.
Wat een fantastische camperplaats. Rust, groen, bos, netjes, schoon, zeer vriendelijke eigenaren, binnen een fijne afwasplek, wc en informatie ruimte, alles aanwezig, en als extraatje een zalige solar buiten douche. Winkels in T Harde en Vestingstadje Elburg op fietsafstand. We kwamen voor een paar dagen, maar bleven een week. En we komen zeker terug! Aanrader👌

Wat een leuke plek. Wij staan hier op doorreis vanuit Spanje. Zeer vriendelijke Nederlandse eigenaren. Wij werden verwelkomd met koffie. We mochten zelf een plekje uitzoeken. Lekker warm gedoucht. Ziet er allemaal gezellig uit. Leuke ezeltjes. Jammer dat wij door naar Nederland moeten anders hadden we zeker langer gebleven. Aanrader. Zeker ook met kinderen.
Fijne plek aan het kanaal. prijs is wel omhoog. Is nu 16 Euro per nacht.
Geweldige plek. er is niks zelfs geen afvalbak. Maar wij hebben er genoten. En ons verwonderd over hoe snel het tij opkomt en hoe alles een paar uur later weer veranderd in een soort waddengebied. Zo mooi in de natuur, ondanks dat er niks aan voorzieningen is toch een dikke 10. Voorzieningen heb ik bij me. En vergeet het bijna, ‘s morgens kwam de bakker langs😉
Heerlijk relaxte plek. Geen voorzieningen maar 25 meter van het strand. Heerlijk zandstrand en gratis.
Heerlijke camping midden in dorp. Goede warme douches. Vriendelijke eigenaar (engels). Ik heb snel een wasje kunnen draaien en hup daarna in de droger. Ruim opgezet met gras en stroom. Ik moest 17 euro betalen. 5 juni 2018. incl hondjes.
Mooie plek bovenop de klif. Helaas hadden wij veel zeemist. Water kun je tappen met een koppelstuk van Gardena. Zo 1 waar je 2 tuinslangen aan elkaar koppelt. Gelukkig hadden wij deze bij ons.