@Miranda-en-Sander
- 2019
Kleinschalige camping. Sanitair prima. Lekker gegeten na een dagje Efteling, waarvoor deze camping een prima uitvalsbasis is. Niet helemaal onze sfeer, maar dat zal voor iedereen anders zijn😉
Op zich een oké camping met redelijke plekken. Sanitair dikke prima. Schoon en modern. Voor ons echter te druk, sfeerloos en prijs kwaliteit verhouding ver te zoeken. €185 voor 2 personen, 3 nachten. We snappen wel dat dit voor andere mensen een fantastische camping kan zijn.
Wat een pareltje ❤️ Als je geen rustzoeker bent en houdt van "hippievibe", kom checken, maar sssssst, niet doorvertellen 😉🤐Bedrijvigheid alom op het terrein. Chillen in de prachtig tuin van de "Bamboo lodge", genieten van het uitzicht op terras "Boovn", vandaag markt... en dan ook nog eens op maar 10 minuutjes fietsen van het centrum. Wifi en stroom inbegrepen. Wij blijven langer dan we dachten😁
Mooie camperplek. Sanitair redelijk, maar brandschoon. Twintig minuutjes lopen (voor ons) van de heel gezellige binnenstad. Prijs is €24, stroom per kWh €0,65 (nou hebben wij maar 1kwh nodig, dus ideaal). Alle plussen en minnen samen, 4 sterren.
Fijn stukje grond, heerlijk rustig. Sanitair gemengd was tikje prettiger dan de niet gemengde kant. Vriendelijke eigenaar. Wij komen waarschijnlijk nog een keer terug.
Enigzins verouderd. Sanitair schoon. Plaatsen zijn klein, zowel voor de campers als voor de kampeerplekken en verhuur accomodaties. Vriendelijk personeel.
Genieten!! Prijs kwaliteit meer dan dik in orde.
Prima gestaan dit weekend voor een bezoek aan d'Andreas. Vlakbij het centrum. Wij vonden het top. Wel iets onrustig, maar hey, het kost ook amper iets😉
Oase middenin de stad. Prima plek om daar vanuit lekker A'dam te bezoeken of een festival te doen. Aan de dure kant, maar wat wil je op deze locatie 😉
Fantastisch gestaan. Wat een prachtplek; natuur, Woudrichem, Gorinchem, het kasteel zelf. We hebben genoten en komen zeker nog eens terug.
Voor een tweede keer geweest. Prima plek. Alles dichtbij. Geen voorzieningen, maar gewoon nog gratis.
Sitecode: 92006
Prima. Gestaan van vrijdag op zaterdag. Geen "last" gehad van de sportvelden. 's Avonds wel wat jeugd. 5 euro betaald in De Wilgenwaerd en daar ook gebruik gemaakt van het toilet. Ik denk dat als je je niet meld, er niemand om komt. Het bord geeft ook €0 aan. Lekker gewandeld in het achtergelegen park(je). Volgende dag richting Sallandse Heuvelrug in.
Heerlijke camping. Super vriendelijk personeel. Omgeving is ontzettend mooi; je loopt zo het natuurgebied in om te wandelen/fietsen. Bij de receptie gratis hout om te stoken. Ook wandelroutes gratis. Enige minpuntje, voor ons, waren de douches. En het is aan de dure kant, maar omdat hout en koffie/thee in de huiskamer gratis is, is het best te overzien..
Plek prima qua grootte en onderhoud. Sanitair goed en schoon. Camping ligt centraal, heel veel leuke uitstapjes. Douchen met muntjes. Uitbaters vriendelijk.
Sitecode: 20231
Prima camping om de prachtige omgeving te verkennen. Douchen met muntjes. 0,80 ct voor 5 minuten. Voor ons geen probleem.
Elke keer een beetje meer thuiskomen. Camping in ontwikkeling. Altijd iets nieuws, opgeknapt, verbetert. Heerlijke sfeer en ondanks vol, niet druk!! Zwembadje prettig, zwemmer super. Leuke activiteiten, muziek, vuurkorven. Nooit meer naar huis.
Een terrein vol potentie en om heerlijk te spelen, ook/zelfs als volwassene. Echter missen wij liefde voor de camping. Het geheel draait nogal om geld. Alles is duur. Het oogt als een festival terrein, maar die sfeer is ver te zoeken; mensen zijn erg op zichzelf (en da's ook niet erg ;-) ) We hebben het 2x een kans gegeven, in verschillende seizoenen, maar de sfeer was hetzelfde.
Wij stonden hier in 2021. Prijs/kwaliteit prima. toiletten gedateerd, maar schoon. Douches prima. Zwembad aan overkant van de straat, wat omhoog. Strakke zwembroek was verplicht, maar werd niet gecontroleerd. Fijn verbleven
Sanitair netjes en schoon. Douchekop alleen niet prettig, water overal en geen comfortabele straal. Paden onprettig. Stroomvoorzieningen oud en rommelig. Sommigen haalden stroom van een ander veld. Personeel erg vriendelijk, broodjes erg lekker (wel vroeg op, tussen 8 en 9 ;-) ) Diertjes lief en gezellig. Leuk voor kinderen. Net als spelen in het hooi. Prachtige wandelingen vanaf de camping. Heerlijk eten bij Gerardus hoeve. voor ons te chaotisch
Prima plek om vanuit te fietsen en wandelen. Schoon sanitair. Leuke uitspanning.
Fijn. Niks op aan te merken.
Heerlijke plek. Mooie wandelingen. Ruime, vrije plekken. Fijne ontbijtservice. Gezellige kas met kookplek, koelkast, mogelijkheid tot drankje kopen. Verhuur sup/kano. Sanitair dik in orde..... eigenlijk niks op aan te merken!!
Prima locatie. Aardige eigenaresse. Toegang tot naastgelegen Landal park. Slechts een aantal plekken. Rest is chalet.
Niet gezellig. Wel verzorgd en alles wat nodig is. Aan de dure kant. Niet ons ding, maar voor anderen wellicht wel. Wij waren er in 2020.
Fijne camping met prettig sanitair. Kaartje voor de bus kopen bij de receptie. Camping winkel gesloten. Goed restaurant met ontbijt/broodjes service
Prachtige plek! Nieuw, schoon, leuk zwembad. Genoten van een wijnproeverij. Volgende ochtend geweldig ontbeten voor slechts 7 euro. Eigenaren super vriendelijk. Echt een aanrader
Prachtcamping. Sanitair betaald, maar superschoon. Rust. Alleen al door de locatie z'n sterren waard.
Heerlijk zwembad, fijn restaurantje, waar je ook kan ontbijten. Sanitair niet erg schoon. Prijs/kwaliteit prima. Mooie uitvalsbasis voor bezoek aan Venetië. Neem anti-muggenspray en citronella kaarsen mee....hebben nog nooit zoveel muggen bijeen gezien..
Prijs/kwaliteit prima. Fijn zandstrand op loopafstand. De grote plekken zijn met een grote camper prima. Sanitair schoon, wel iets verouderd. Restaurant slecht. Vreselijk druk, maar hoogseizoen, dus ingecalculeerd. Het was niet helemaal onze camping.
Eten in restaurant meer dan fijn. Fijne plekken onder de bomen. Goed zwembad. Met de bus zo in Rome. Het leek even of de camper onder de hars zat na een paar uur, maar het bleek "luizenpoep" Met warm water was het zo verdwenen.
Zwembad prima. Heerlijk afkoelen na een warme dag Firenze. De plekken erg klein. Grote campers staan schuin op de plaats. NERGENS SCHADUW! Toiletten en douches modern, maar niet altijd even schoon. Inchecken echt een drama, duurt erg lang. supermarkt prima. Voor ons eigenlijk 2 sterren, maar door de fietsafstand naar Florence, eentje extra. Naastgelegen restaurant, Casa Matta, excelent en absoluut niet duur!
Verliefd op San Remo geworden. Camping vrij duur voor wat ze bieden, maar wel goed.
Goede douches, schone toiletten. Fijn zwembad. Restaurant geen gebruik van gemaakt. Pisa op loopafstand. 3,5 ster voor ons.
Vriendelijke eigenaren, leuk plekje, prachtige omgeving. We hebben genoten. Enige "minpuntje" is dat 2 douches en 2 wc's misschien wat weinig is, maar wat ons betreft prima.
Heerlijke plek. Rust, fietsen, wandelen, zwemmen, houthakken en fikkie stoken.
Er is voor elk wat wils; Een Bugtub, een zwembad, kampvuren (met vuurschaal ook op de plek!), muziek èn goed eten. En dat is voor het eerst dat ik dat meemaak op een camping. Tipje? Probeer de dumplings) Wat een feest. Ook leuk; de zelfbouw woningen op het terrein. Zijn er dan geen minpunten? Zeker wel: de toiletgebouwen zijn niet altijd even schoon en ik kan me voorstellen dat het in het hoogseizoen best erg rumoerig kan zijn.
Je hebt een camping en je hebt De Lievelinge... eigenlijk gewoon soort van een festival terrein voor alle leeftijden waar je geniet van de omgeving, het meer, het prima eten en drinken, muziekjes, kampvuurtjes en elkaar. Oh en heb ik alle bijzondere "huurlingen" al vermeld? Het is een feest hier te komen. Heb je niets met muziek, feestjes en wil je stilte om 22.00? Ga hier dan niet heen; Beter voor jou, beter voor de lieverds op De LIevelinge.
Voor een stadscamperplaats in één woord prachtig! Je loopt zo de binnenstad in, supermarkt aan de overkant. Sanitair dik in orde, ziet er prachtig uit en is schoon. En last but not least een hele vriendelijke, no-nonsense eigenaar. Zijn we nog eens in de buurt, komen we zeker terug ❤️
Fijne plek, prachtige locatie, vriendelijke ontvangst.
Genoten! Tussen de appelboompjes, sanitair geweldig, broodjes service ook fijn. Sfeer rustig en gemoedelijk. Op de fiets naar Aken, wat ook heel gemoedelijk was.... Één ding wat voor mensen een minpuntje zou kunnen zijn is het geluid van de kartbaan. Voor ons was dit echter geen probleem. Aanrader!!
Wat een heerlijke sfeer op een prachtige plek! We hebben gewandeld, genoten van Vianen. Om de hoek een groenteman. Verderop in de straat verse spulletjes te koop uit eigen tuin; appeltje 10 ct. Meerdere mensen wonend in hun campertje, waar we prima contact mee hadden en zo was het een mooi samenhangend geheel. Meer dan genoeg ruimte voor de 9 campers waarmee "we" waren. <3
Alleraardigste ontvangst. Ontspannen, prachtige plek. Strandje achter de dijk. Mooie omgeving. Het "fikkie stoken", wat op de plaats is toegestaan, is absoluut super! Enkel wat weinig douches voor het aantal mensen, maar wanneer je buiten spitsuur gaat, is dat prima te ondervangen.
Hoorn is prachtig. Leuke restaurants en bezienswaardigheden. Camperplaats ansich stelt niet zoveel voor. Zoals eerder gezegd: struiken en een loods. Wel keurig sanitair ( bij de prijs in) en een schattig winkeltje voor o.a. verse broodjes/avondmaaltijd.
Prachtig park. Gemoedelijk. Mooie wandel/fietsroutes. Heel vriendelijk personeel. Leuk zwembad voor de kinderen, zowel binnen als buiten evenals voldoende speelruimte. Wij gaan zeker nog eens!!
Heerlijk tussen de vogeltjes en de bomen. Reeën gespot tijdens een wandeling. Lekker rustig, gemoedelijk. Helaas geen gebruik mogen maken van de vuurhut en het sanitair door covid19. Zag er wel prima uit.
Aparte plaats. Weinig gezellig, maar voldoet aan alles. Afgesloten terrein. Rustig kunnen slapen. Restaurant Pllek een aanrader. Pont (gratis) naar Centraal station op tien loop minuten. De NDSM-haven prettige "hippie"-achtige sfeer. Wij gaan nog eens terug voor een dagje Amsterdam!
Prachtig uitzicht. Heerlijk rustig. Genoten van de paardjes naast ons plekje. Plekken waren ruim. We zaten hier tijdens het "corona-gebeuren" dus van de voorzieningen geen gebruik gemaakt.
Prima plek, middenin het centrum. Slechts 4 euro voor 24 uur. Wel vanaf 's morgens vroeg veel verkeer aan de ene kant en mensen die hun hond uitlaten aan de andere kant van de camper. Voor ons geen probleem 😉.
Alleraardigste gastvrouw en gastheer. Prachtig, rustige plek, omgeven door vogeltjes. Schitterend uitzicht en van hieruit mooie wandelingen/fietstochten te maken. Door covid19 geen gebruik kunnen maken van sanitair/broodjes service/bar etc. Erg jammer. Wij komen nog eens terug!
Plaats met lieflijk uitzicht op de in/uitgang van de haven naar het Uitgeestermeer. Sanitair keurig en schoon. Super vriendelijke eigenaren. Toen wij hier waren was het koud en winderig, maar met iets mooier weer is alles bij de hand/om de hoek. Naast de haven is een strandje. Ook kan je een kan je er kano's en bootjes huren. Rondom 4 restaurants en een barretje. Prima uit te houden dus ;-)
Sitecode: 19433
Prima nachtje gestaan. Geen last gehad van verkeer. Ruime plekken en lekker dicht bij centrum.
Een simpele camping, weinig/niks te doen. (Nou hoeft dat voor ons ook niet...) Sanitair prima schoon en netjes. Leuk om gebruik te kunnen maken van de Center Parcs faciliteiten. Prijs/kwaliteit niet helemaal in verhouding.
Weekendje Centerparcs duur? Valt best mee! Camperplaats aan het water, top restaurant (de zoete zee) naast de wagen èn 20% korting op zwemmen bij de Eemhof.. .Wij gaan nog een keer!
Prima gratis camperplek. Verhard en vlakbij centrum, wildlife. (natuurlijk) geen voorzieningen. Einde van de middag klopte iemand aan met een tasje vol info over Emmen en wenste ons veel plezier. Erg schattig.
We waren hier voor 1 nacht. vriendelijk ontvangen. Wel vreselijk "houtjetouwtje". Meeste mensen hebben seizoensplaatsen. We voelden ons aangestaard en niet echt welkom. Er waren slechts enkele toiletten open en voor douchen/warm water zouden we extra moeten betalen, terwijl de prijs voor dat nachtje best hoog was voor wat we kregen. Camping ansich was prachtig, evenals de omgeving.
Prima plek om te overnachten, voor slechts €15 meer dan een "normale" parkeerplek. Toiletten waren prima schoon, douches hebben we niet gebruikt. Geen electriciteit/ drinkwater, maar daar hielden we rekening mee. Als je 's avonds laat aankomt, kan je voor de toegangspoort langs de kant van de weg gaan staan. Zo ben je 's ochtends vroeg binnen. Zo overnacht je dus 2 x voor €15. :-)