@Mirhyl301
- 2022
- Chausson Flash 717GA
- 2015
- Ford
kleinschalige camping met prima voorzieningen. Zo is sanitair schoon en netjes en zijn de plaatsen ruim. Restaurant Jannemans is een aanrader, prima bediening en is het eten (ook afhaal) van goede kwaliteit. Prima uitvalbasis voor fietstocht langs de Vecht of bezoekje aan Duitsland. WiFi uitstekend. Wij raden deze camping zeker aan.
prima camping gelegen op steenworp afstand van gezellig dorp Zuidlaren. Camping zelf is voorzien van erg nette toiletgebouwen. Heerlijke douches voor max 6 minuten. Zwemmeertje is goed bereikbaar en voorzien van zandstrand. Omgeving is prachtig om te fietsen en te wandelen. Enig minpuntje toen wij er waren was dat het winkeltje en snackbar om 17.00 al dicht was. Oorzaak te weinig klandizie. Tja.....
Kleine camping maar met ruime plaatsen. Gelegen nabij Vierhouten waar geen supermarkt is maar wel veel horeca. Supermarkten in Nunspeet en Elspeet. Prima uitvalbasis voor fiets - en wandeltochten. Sanitair dik voor elkaar evenals de bistro. Grindpad is lastig voor fietsers en gehandicapten , maar dit heeft de aandacht van de eigenaar. We hebben een fijn verblijf gehad.
Mooie familiecamping en zeker geschikt voor campers. Ruime plekken met stroom, water en waterafvoer. Sanitair is zoals het hoort: modern, schoon en voldoende aanwezig. Zwembad verwarmd en geschikt voor een frisse duik. Apart kinderbad aanwezig. Personeel receptie vriendelijk en zeer behulpzaam. Snack - en viskar op verschillende dagen aanwezig. Prima uitvalbasis voor fiets tochten. Wij raden deze camping aan. WiFi matig anders 5 sterren.
Nette camping in een prachtige omgeving. Geschikt voor mooie fietstochten. Sanitair is ok maar mocht wel wat meer aanwezig zijn. Receptie en eetgelegenheid klantvriendelijk en goed eten. Wij raden deze camping aan.
Wij sluiten ons geheel aan bij vorige goede review. Ondernemersechtpaar erg klantvriendelijk en behulpzaam. Jammer dat er geen supermarkt in het dorpje is. Wifi was goed wat zelden voorkomt op een camping. Een aanrader om deze camping en gezellig dorpje te bezoeken.
Typische doorreiscamping voor 1 of 2 nachten. Ontvangst klantvriendelijk al vonden wij de uitleg van de wat oudere meneer overdune. Het is de verantwoordelijkheid van de camping zorg te dragen voor duidelijk zichtbare scheiding van afval en de bezoeker dient hier gehoor aan te geven. Een toelichting hierop hebben wij nog nooit meegemaakt. Begeleiding naar camperplaats is netjes. Het begrip restaurant vinden wij te hoog gegrepen. Eten was erg goed
Typische doorreiscamping voor 1 of 2 nachten. Prima restaurant en broodjesservice. Plekken zijn ruim en schoon sanitair. Fietsen is hier erg lastig. Bezoek aan St. Vith viel tegen, weinig te doen. Wandelen gaat prima. Geen aanrader voor gezinnen met kinderen die hier lange tijd willen blijven.
Prachtige camping. Uitstekend sanitair schoon met echt alles erop en eraan. Opvallend is vriendelijkheid personeel en hulpvaardigheid. Plaats voor onze camper ruim. Restaurant aan voorzijde van de camping is prima van kwaliteit. Broodjesservice via snackbar en kleine winkel voor dringende inkopen aanwezig. Dorp Norg ligt op 5 minuten fietsen. Kortom een aanrader waar wij zeker nog een keer terugkomen.
Sitecode: 19471
Wij kunnen de voorgaande revieuw's alleen maar bevestigen. Rustige camping, ruime plaatsen, schoon sanitair, vriendelijk personeel en betalen elektra naar verbruik zijn de kernwaarden. Ga zo door en deze camping wordt door ons warm aanbevolen.
Vriendelijke ontvangst en behulpzame receptiedames toen bleek dat onze gereserveerde plek niet voldeed aan onze wensen. Plekken direct aan de Moezel zijn eigenlijk de beste. Rest is klein en erg dicht op elkaar. Sanitair (douche)is goed maar met pech 500 meter van je plaats verwijderd. Advies aan ondernemers zorg voor openheid in elektriciteitsrekening. Fietspaden zijn hier prima bereikbaar.
Deze camping bezocht op doorreis naar Duitsland. Opvallend zijn de grote staanplaatsen en het mooie ruime sanitair. Rust en kleinschaligheid is hier troef. Geen camping voor de kids. Een vorm van broodjesservice zouden wij aan het vriendelijke ondernemersechtpaar willen adviseren. Dichtstbijzijnde bakker is op 1.5 km fietsen.
Nette familiecamping met afzonderlijke camperplaatsen. Sanitair netjes, wordt schoongemaakt tussen 8-9 uur. Dat is niet slim. Topdrukte!! Broodjesservice goed geregeld. Bezoek centrum Valkenburg met de fiets in 5 minuten. Sanitairstation voor camper goed bereikbaar en compleet ingericht. Deze camping is voor enkele dagen zeker aan te bevelen.
Midden in nationaal park de Weerribben gelegen grote camping. Merendeels vaste plaatsen aangevuld met ca 20 camperplaatsen op verharde ondergrond. Sanitair compleet en netjes. Warm water te verkrijgen via een pasje te verkrijgen bij de receptie. Onderhoud bossages achterstallig waardoor het even zoeken was naar electrische aansluitpunt en plaatsnummer. Restaurant van bovengemiddelde kwaliteit. Omgeving nodigt uit voor mooie fietstochten.
prima uitvalsbasis voor een wandel of fietstocht. Sanitair aanwezig, helaas niet altijd schoon, geen muntjes bij max 5 minuten douchen. Ruime camperplaatsen vooral aan de buitenkant. Broodjesservice werkt prima en restaurant heeft goede keuken. Minpunt: binnenplaats kampeerplaatsen ongeordend rommelig.
Prima verharde camperplaatsen. Sanitair schoon met warme douches. Muntjes gratis bij receptie te verkrijgen. Eigenaarsechtpaar enthousiast en welwillend om de camping te vernieuwen en aan te passen. Restaurant en zwembad aanwezig. Prima uitvalbasis om te fietsen of te wandelen in de omgeving.
prima camping met ruime plaatsen aan vennetje gelegen. Sanitair compleet en schoon. Broodjes worden s' morgens bij de camper gebracht. Geen camping voor de kids Eigenaarsechtpaar enthousiast en oog voor details. Wij komen zeker nog eens terug.