@Mirjam-en-Jack
- 2019
- Pössl Summit 640
- 2020
- Buscamper
Op 6 april was de camping nog niet open voor toeristen, alleen voor vaste gasten. Pas vanaf 17 april. Dus dit staat niet correct op de app. Toch waren de dames zo aardig om ons voor 1 nacht een plekje te geven. Sanitair netjes. Ruime plekken.
Goede prijs-/kwaliteit verhouding vergeleken met andere campings. Ligt mooi aan het Vänern meer, eigen strandje. Klein winkeltje en cafetaria. Vriendelijk personeel. Veel vaste gasten, maar ook ruime plekken voor trekkers. Wij betaalden in het hoogseizoen SKR 350, excl stroom. Kunt kiezen uit 6 amp (380) of 10 amp (400). Keurig sanitair. Twee wasmachines en twee drogers, je moet intekenen bij de receptie voor het tijdstip. Douche SKR 0,20
Deel bovenstaande reviews. Nog steeds gratis water lozen, water innemen en toiletcassette legen. Goed onderhouden. Prima service 👍🏻
Vorige review klopt niet. Je betaalt NOK 170 of €15,00 en stopt dit in een envelop in een brievenbus die bij de ingang staat. Ook kun je het bedrag overmaken. De plekken zijn met een touw op de grond afgezet, plek voor 10 campers. Als je niet betaalt, dan kun je €60,00 boete krijgen. Prima plek voor overnachting aan het water onder aan de brug naar Fredvang. Er staan picknicktafels en een afvalcontainer.
Staat duidelijk op diverse borden aangegeven dat je hier van 1 mei tot 1 oktober maximaal 6 uur mag parkeren. Voor bezoek aan dorpje perfecte parkeerplaats.
Sitecode: 81952
Op rustige locatie 2,5 km buiten Svolvaer) ligt deze camperplek. plaats voor 13 campers met stroom. Op geasfalteerde ondergrond. Ook plekken voor tenten. Kost 400 NOK inclusief alles. Er is ook een wasmachine (betaald) en droger. Sanitair voldoende, douches wat simpel. Aparte keuken. Ook hutten op deze plek.
Sitecode: 20915
Op 22-06-2024 is Camp Alta dicht. Alleen hutten zijn via booking.com te boeken. Dus geen camping. Vorige review gaat wrsl over de camping ernaast, Altra Strand camping.
Sitecode: 20920
Sluit aan bij de vorige reviews. Prijs voor plek met uitzicht is NOK 450,00 inclusief elektriciteit. ACSI kaart geeft 10% korting. Wasmachine en droger (goede machines) ieder NOK 70.
Prima plek om te overnachten. Parkeerplaats ligt boven op de berg (437 m), dus uitzicht naar alle kanten. Restaurant nu in juni open van 10.00-17.00, dus buiten deze tijd geen voorzieningen.
Volledig eens met positieve reviews. Je kunt nu ook contant met euro’s betalen (€6,00).
Prachtige camping qua ligging en natuurschoon. We zijn hier in mei geweest, alle ruimte. Vorige beoordeling is echt onzin. Prima ruime plekken. Inderdaad veel Nederlanders, maar heel rustig. Sanitair heel schoon. Water is drinkbaar. Geen winkel vlakbij. Goede uitvalsbasis voor wandeltochten.
Grote camping. Nu redelijk rustig, alle keus. Schoon en ruim sanitair. Erg lekker gegeten in restaurant op camping. Vriendelijk personeel. Kleine kampwinkel aanwezig.