@Miss-A
Sitecode: 91998
Prettig Twents ontvangst, schoon sanitair, mooie ruime plekken. Dichtbij Ootmarsum. Wij hebben Happen Trappen gedaan, startpunt vlak om de hoek. Prima verblijf van 2 nachten gehad.
Alles tot in de puntjes tip top voor mekaar. Schoon en modern sanitair. Hartelijk en prettig ontvangst door eigenaresse. Heino op korte fiets afstand met winkels en gezellige terrassen. Bosrijke omgeving dichtbij. Camping met veel rust en mooie plekken met vrij uitzicht en privacy. Zaterdagavond gezellig met zijn allen bij het kampvuur. We hebben genoten!
Wat een mooie camping, we kwamen om 14 uur aan en kregen meteen plek (hadden wel gereserveerd) Door de dieren wel erg veel vliegen. Sanitair mooi en schoon. Restaurant 2x gegeten, een aanrader. Dorp dichtbij maar niks te beleven, helaas door werkzaamheden aan het spoor reed er geen trein. Honden lopen los en dat was wel echt een minpuntje voor ons. Kleine hondje luistert niet en kwam steeds blaffend en grommend naar onze hond. Verder top!
Moesten uitwijken naar deze camping, was onze 2e keus. Zou prima zijn voor één nacht, maar omdat we al veel gereden hadden 2 nachten gebleven. We wilden fietsen en wandelen met onze hond, maar dat kan op deze camping echt niet. Er gaat een shuttlebus niet duidelijk welke tijden en waar naartoe. Zee is niet nabij camping. Sanitair schoon, douchen kan maar voor 4 minuten. Klein restaurantje, broodservice en winkeltje. Snel naar de volgende camping!

Nette, schone gemoedelijke camping. Eén nacht verbleven ivm doorreis Italië. Direct aan bos waar je mooi kan wandelen en fietsen. Sanitair super schoon en netjes! Vriendelijk personeel! Eten en broodjesservice, klein winkeltje en terrasje. Met campercontact route erheen gereden, geen probleem. Wij zouden hier zo weer heen gaan, maar niet voor de prijs 😬. Betaalde voor 2 personen en hond €47 en das wel veel voor het voorseizoen.
We waren op doorreis en daarom maar 1 nachtje kunnen blijven, heerlijk gegeten bij hotel Belle vue ongeveer km verderop. Wij komen hier waarschijnlijk nog wel een keer terug. Mooie omgeving, gemoedelijke sfeer en schoon sanitair. Dat alles voor een leuk prijsje. Een aanradertje!
Mooi gelegen camping, alles heel schoon en vriendelijke eigenaars. Konden alleen plek krijgen als we 3 nachten bleven ipv de 2 die we wilde. Genoeg te zien en te doen dus zijn ook 3 gebleven. Camping is op de kleine kinderen gericht, activiteiten en sanitair. Helaas hadden wij de jengelende type kinderen naast ons en ondanks de grote heg toch wel aan gestoord. Dit staat los van camping, maar je kan dat dus treffen hier. Verder goede sfeer.
Prima camping, konden maar één nacht blijven. Achteraf ook prima, hadden verwacht dat je meteen vanaf camping het meer in kon om te zwemmen. Strandje was nog wel eindje weg. Verder zijn de plekken ruim en het sanitair schoon. Mooie omgeving.
Deze plek heeft alles voor een nachtje, rust en zeer schoon sanitair. Aan een meer waar overigens niet in gezwommen kan/mag worden. Ruime plekken met veel privacy. Er is 600 mtr verderop een restaurantje met airco waar de tijd heeft stilgestaan. Hamburger en patat smaakte bijzonder goed en zijn niet ziek geworden 😆 Dorp verder niet veel te beleven. Naast camping voetbalveld, tennisbaan en groot boerenbedrijf met vee..
Stonden buiten de poort, wij vonden dit achteraf na een rondje camping nog beter qua grote van plek en rust. Hier geen geluidsoverlast van weg, speeltuin en zwembad gehad. Tip je moet wel 50mtr stroomkabel hebben voor de plek aan de wegzijde. Gelukkig hadden wij nog keuze. NL receptioniste, konden zelfs 2 nachten ipv 1 nacht. Sanitair hygiëne vonden wij zeer matig, maar dat ligt ook deels aan de gebruikers. Bezoek abdij raadt ik aan op fiets.
Prima camping, misschien wel handig om te weten: we moesten minimaal 2 nachten staan en betaalde hiervoor €80 (3pers + hondje). Voor eten moet je op tijd zijn, om 19.30 uur geen pizza en patat meer te krijgen itt 21 uur die staat vermeld, eigenaresse heeft hier geen boodschap aan. Dieppe vonden wij lopend te ver. In nabije omgeving verder niks te beleven. Verder sluit ik me bij de voorganger aan.

Geen aanrader, mensen onvriendelijk. Wat een toonloze sfeer hangt hier. Saaie camping en saai dorp.. Wat een domper na een leuke vakantie :-( veel vaste plekken, ziet er troosteloos uit allemaal. Voorganger onze plek had waarschijnlijk een hond, overal lag haar. Enige pluspuntjes zijn het sanitair en dat het dichtbij de snelweg ligt. Wij rijden deze camping volgende keer voorbij.
Geweldig! Wij moesten ook op HET veld, na wat aandringen mochten we op de camping mits we na de 1e nacht verhuisde naar andere plek. Het veld is je eigen keuze. Visvijver, leuk barretje en kijken naar de vissers. Grote karpers! Sanitair, wat goed over nagedacht. Verwacht geen kraakhelder water in het meer, veel wateractiviteiten. Restaurant met schnitzel uit de frituur. Camping is zeker aanrader!
Prima camping, maar straalt niks uit. Voor een nachtje prima. Schoon sanitair. Mochten zelf plekje uitzoeken. Moesten wel paspoort inleveren, wel teruggekregen :-) In restaurant heerlijk gegeten. Ik vond deze camping in verhouding met andere campings wat aan de dure kant. Betaalde €47. Goed bereikbaar met camper.
Rustige camping , alles schoon en ik vindt het zeker niet gedateerd. Hartelijk ontvangst en behulpzame mensen. Restaurant goed en uitzicht over het meer. Dagje Rome, heenweg shuttlebus station Bracciano genomen vanaf de camping. Was mutje vol en gezien de staat had deze in NL de weg niet op gemogen, kosten ook maar €1. Terugweg zijn wij met taxi gegaan, kostte €10. Deze camping is een aanrader.
Fijne camping, direct aan het meer. Ik sluit me voor de rest aan bij de eerste reviews.
Prima camping, schoon sanitair en eetgelegenheid. Om in het meer te gaan vonden wij niet wat. De toegang was vol en klein tussen het riet. Camping meteen aan het spoor. Camping was wel hutje mutje vol.. Maar wij waren blij nachtje te kunnen blijven omdat alles in de buurt vol was. Personeel behulpzaam. Voor ons zou dit geen camping zijn voor meerdere nachten. Met camper goed te bereiken.
Prima camping, mooie locatie. eten goed. Aardige mensen, goede sfeer, aanwijs meneer is prima te doen, niet te serieus nemen :-) Sanitair is schoon, dit zijn ze op dit moment ook aan het vernieuwen. Afslag naar camping volgens navigatie tunneltje onder spoor door, hoogte 2.10 meter. Een afslag verder is een brug over het spoor. Wij zijn hier voor een overnachting geweest.
Zeer hartelijk ontvangst! Alles schoon en nieuw, douche alleen geen straal.. WiFi gratis, alleen maar uur per dag per plek. Bus vanuit camping naar Disney slecht, onlogische tijden vooral in weekend. Tijden terugrit om 13 uur volgende bus pas 23.55 uur. Taxiritjes heeft ons 2x €40 gekost (voor 13 min afstand) terwijl bus €2 is.. Winkeltje met verse broodjes aanwezig.
Sitecode: 42088
Grote camping, veel schaduwplekken, stadje Embrun steile weg omhoog, groot meer met winkelstandjes.. Meer was erg druk de locale mensen zwemmen hier ook. Camping s'avonds lawaaiig maar na 24 uur stil. Supermarkt in de buurt. Er zit geen zwembad bij de camping. Hartelijk ontvangst. Prima voor 2 nachten. Wij kwamen uit Annecy en moetsten na een uur file €60 betalen bij grensovergang tunnel Fréjus.