@Mitsie007
- 1997
- Buscamper
goed voor een nacht, proper, dichtbij snelweg, maar geen last van het lawaai
vanop je camping plek adembenemend zicht naar Γ‘lle kanten! pizzaβs en broodjes heel lekker ! sanitair super proper ππ» zijn prijs volledig waard ππ»
Prachtig zicht op het meer, aan zwemstrandje. Mooi wandelpad langs het meer. Je kan te voet naar het DomKirkeOdden klimparcours en Museum. Echt de moeite! Het eten van de afhaal Chinees vlak naast de parking is heel lekker, en vriendelijke eigenaar ! Er is het gebrom van de fabriek, maar dit valt echt wel mee ;-)
heel mooie plek, maar enkel als je zelf wc aan boord hebt, want de toiletten gaan s nachts toe. En wc-papier in de bosjes zal er enkel toe leiden, dat de Noren binnenkort geen campers meer zullen toelaten op deze plek β¦
heerlijk! Genoten van de rust hier, het adembenemende uitzicht, zwemmen vlakbij, gezellig ontbijt en vriendelijke ontvangst ! πππ»ππ»
Rustige plek met heel hartelijke ontvangst! Proper verzorgd sanitair ππ»ππ» Wij zijn hier 3 weken blijven hangen! π (dat is ons nog nooit overkomen met de camper π) Prachtig als uitvalsbasis om te gaan surfen, fietsen, en te genieten van de omgeving! ππ»
heel rustig ππ» Na een wandeling in de regen , gebruik gemaakt van de sauna en douche (tegen betaling) Heerlijk!
Heerlijk rustig geslapen hier. ππ» Geen voorzieningen, enkel parkeren , maar wΓ©l lekkere forellen gegeten in het restaurant! ππ»
mooie plek tussen de wijngaarden en de rivier. proper sanistation. voorgedrukte enveloppen te vinden in houder op de hoek van de parking, tegenover het station. daarin parkeergeld steken en posten aan het station-resto.
Zalig rustig! Mooie landelijke omgeving. Stevige fietstochten (hellingen!). Vriendelijke ontvangst!