@Mmebirke
Lid van Campercontact sinds 2019
Prima camperplaats om het centrum van Düsseldorf te bezoeken. Mooi ook de continue activiteit van schepen.
Prima camperplaats om Trier te verkennen. Veel plekken, schoon sanitair en alles voorhanden. Trier is een mooi en gezellig stadje waar je jezelf makkelijk 2 dagen kan vermaken.
Wat een prachtige lokatie, tussen de wijnvelden achter het proeflokaal. Het ligt vlakbij het kleine centrum waar je goed kan eten. Aardig wat restaurantjes met streekproducten. De eigenaar is buitengewoon vriendelijk en na een heerlijke proeverij met mooie wijnen verder gereden.
Hele mooie plek bij een fijn zwembad. Heel veel schaduw door de vele hoge bomen wat ook de rede is geweest dat wij hier uiteindelijk niet overnacht hebben ivm onweer.
Hele mooie, gratis, plek direct aan het water. ‘s nachts hoor je wel de schepen langsvaren, maar dat vonden wij juist mooi.
Hele mooie rustige camperplaats met ruime plaatsen. Bij elke plaats een eigen grasveldje. Via de wijnvelden kan je naar de Bodensee wandelen een trip van 2,1 km. Het eten in het restaurant is heerlijk en betaalbaar. We betaalden €10,- per nacht en €1,- per nacht per hond. Dit was het meer dan waard.
Hier al meerdere keren geweest, blijft een prima plek. 10 minuten lopen van de Bodensee. Slechts 2 douches, kosten 1,50€ per 4 minuten. Rustige en mooie plek.
Hoewel wat gedateerd was alles aanwezig. Vriendelijke mevrouw bij de receptie die goed Engels en Duits spreekt. Fijne plek om het mooie oude centrum te verkennen. Mooi stadje met verschillende leuke restaurantjes.
Wat een prachtige plek, we zijn 3 dagen gebleven. Mooie wandelingen gemaakt, heerlijk gebarbecued waarvoor BBQ en kolen gefaciliteerd worden door de vriendelijke eigenaar Eddy. De dag begonnen met vers gemolken geitenmelk en afgesloten met een gezellig kampvuur. Beter is, wat ons betreft, niet mogelijk.
Benodigde voorzieningen zijn aanwezig. Prima plaats vlak bij centrum. Zoals genoemd is een bezoek aan Wilhelmshöhe zeer aan te raden.
Veld met stroom en bomen, veel meer is het niet. Dorp is op loopafstand maar meeste restaurants zijn op maandag en dinsdag gesloten. Weinig te beleven.
Sitecode: 19845
De plaats en de Kulturinsel zijn echt een hele bijzondere belevenis. Een idyllische plek, zeker voor kinderen en kunst- en cultuurliefhebbers. Via het park wandel je zo over de Neisse naar Polen. Het sanitair is zeer gedateerd maar wel echt schoon. Aanmelden bij de ingang van het park tot 18:00 uur, camperplaats bij het oude huis aan de overkant. 1 camper, 2 volw en 2 kids kosten €34,- per nacht.
Hele mooie, nette CP. Rustig gelegen aan de Rijn.