@Mo2
- 2014
- Hobby Andere Andere
- 2004
Dankzij de stad is er op de parkeerplaats alles te vinden wat je nodig hebt. Ernaast ligt een park waar u kunt wandelen. 's Avonds was er wat verkeer vanwege een voetbalwedstrijd, maar verder was het erg rustig. We hebben goed geslapen.
1 ster voor de locatie, maar: - Water 2€ en direct naast de toiletspoeling, walgelijk - In een van de 2 nachten discoterreur tot de ochtend - Geen goede parkeerplaatsen, alleen smalle parkeerplaatsen. Natuurlijk sta je vooraan of achteraan, maar dan moet je wel voor twee stoelen betalen, dat heet toch roof? Je moet de onvriendelijke parkeerwachter die alle 'foute' kentekenplaten noteert te slim af zijn en de parkeerplaats verlaten als hij er niet is. 24,35€ per nacht!
Eigenlijk een goede plek, mooi aangelegd, goed sanitair en een vriendelijk team. Maar helaas veel te veel honden met onwetende baasjes. Overal lag urine en buiten lagen veel landmijnen. Veel kampeerders hebben nu niet één, niet twee, maar drie of vier honden, helemaal gek.
Het is erg druk, er is geen aan- of afvoer, oké, het kost niets, dat is het voordeel. Anders lijkt het vanaf de middag altijd vol te zijn. De mensen zijn soms wat precair, kettingrokers en koopjesjagers. Ik denk dat we de volgende keer de mooie en rustige camping aan het water nemen.
De plaats bestaat niet meer!
Lekker rustig aan de rand van de prachtige oude stad. Marktdagen woensdag en vooral zaterdag! Wij komen hier al 10 jaar langs op onze reis van/naar het zuiden en blijven soms een paar dagen als het weer meewerkt. Uiteraard zijn er twee kisten van de zeer goede wijn inbegrepen. Met dank aan de wijnmakersbroers!
Lekker rustig gelegen, met V/E en gratis dankzij de stad! Je moet parkeren tussen de bomen, maximaal 8 meter denk ik. Op mijn zevende moest ik heel gefocust zijn.
Wij zijn er in de winter drie keer geweest en met een beetje geluk kun je er heerlijk ontspannen en bijkomen van bijvoorbeeld een bezoek aan Porto. De plaats is gewoon prachtig en het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Het sanitair is altijd in orde geweest, maar wordt momenteel vernieuwd.
Dankzij de plek een fijne en rustige gratis parkeerplaats! Het water is afgesloten, maar het is februari, 900 meter hoog en 's nachts vriest het. De eisen van sommige kampeerders zijn ronduit overdreven en hun geklaag is onbegrijpelijk.
Rustige parkeerplaats zonder VE bij het museum. Enkele grote plaatsen die geschikt zijn voor campers. De wandeling naar de waterval is leuk, ook al was er geen water. Het eten in het restaurant was erg slecht.
Prachtig vormgegeven ruimte, vriendelijk professioneel personeel, goed sanitair. Helaas is de WiFi veel te zwak en is de elektriciteit met € 8,- te duur. De kleintjes zullen waarschijnlijk weer moeten meehelpen aan de financiering van de consumptie van de groten. En zoals altijd wil ik graag een hondenvrij gebied. Sommige kampeerders zijn te lui om de camping te verlaten en met hun dieren over de camping te lopen, walgelijk.
Zoiets was vroeger een groot en handig doorgangsgebied in niemandsland. Tegenwoordig wordt 80 procent ervan ingenomen door langdurig kampeerders wier topbestemming ‘gratis’ is. Je moet dus vroeg komen om een van de weinige vrije plaatsen te bemachtigen.
Prachtig aangelegde en volwassen ruimte, deels terrasvormig. Zeer verschillende percelen qua grootte en ligging. Voorbeeldig sanitair, ontvangst vriendelijk en professioneel. Afval en grijs water worden buiten voor het plein afgevoerd, wat een goede zaak is. Kleine supermarkt, daar is ook lekker brood. Gebreken: - zwakke WiFi - Restaurantpersoneel onderbezet en totaal overweldigd - De trend is richting derde hond, ik wil graag een hondenvrij gebied
Een vriendelijke en mooie plek tussen citroen- en sinaasappelbomen. Trinie en Juan maken het uitstekend. Sanitair goed en schoon, voldoende ruimte voor normale campers, bakker en gasservice, supermarkten en winkels in het dorp. En Duitsers kunnen alleen maar dromen van zo’n fietspad naar Murcia: 11 km naar het centrum met vrijwel geen autocontact! Gebreken: De afwasruimte stinkt vaak naar riool. En het is niet de hond die problematisch is, het zijn de mensen.
Dit is geen parkeerplaats, maar een verzameling min of meer asociale "vrijstaande mensen" die met hun stoffelijke resten de prachtige baai vervuilen en vernielen.... Hopelijk is het spook snel voorbij.
Prima parkeerplaats, nu zelfs met 4 douches. De camping wordt beheerd door de gemeente en is erg goedkoop: 8 euro buiten het seizoen zonder elektriciteit, inclusief 10 minuten water per dag. Als je meer nodig hebt, kun je dat kopen (dit gebied kampt met extreme watertekorten!). Als je stroom nodig hebt, betaal je 5 euro, wat in totaal 13 euro is voor een prachtig gelegen plek aan de haven (en 3 Cooxys!). Wat valt er hier te klagen???
Voor de campertsunami stonden wij hier in november gratis met 5 tot 8 andere campers. Tegenwoordig is het een sardineblikje dat tot de CCP-keten behoort. Ze bieden meestal een bepaalde standaard, maar ik moet hier klagen: De plaatsen zijn te smal De WiFi werkt niet De zoetwaterkraan bevindt zich direct naast de toiletafvoer, walgelijk Het enige goede is de ligging vlakbij het strand. Volgende keer rijden we weer naar de vriendelijke parkeerplaats in Vias.
Mooie en rustige locatie, zeer grote parkeerplaatsen, prijs ok, stad bezienswaardig. Niet zo goed: de grasvelden zijn oneffen en glad als het regent. De elektriciteitsmasten staan soms heel ver weg van de pleinen.
Mooi gelegen gratis parkeerplaats aan een zijrivier van de Loire, waar je een mooie wandeling naartoe kunt maken. Helaas werd het drinkwater afgesloten (6 november), maar de afvoer werkte goed. Goede bi1 supermarkt vlakbij en een goede bakker op het dorpsplein.
Sitecode: 1974
Zeer mooi gelegen aan de rivier en vrij. Elektriciteit kan worden betaald. Op een paar minuten lopen in de prachtige oude stad is de kerk van St. Croix met zijn houten dakconstructie bijzonder en bezienswaardig. Het enige nadeel van het veld: er is geen water (en mijn tank was bijna leeg, dus ik heb wat uit de rivier gehaald, het zag er schoon uit).
Eigenlijk is alles prima, maar dat je de toiletcassette alleen kunt doorspoelen als je 3 euro voor water betaalt, is schandalig. Niet iedereen wil zijn watertank vullen en het is gewoon walgelijk als je de cassette niet op de juiste manier weggooit (als straf?).
Alles wat je nodig hebt en gratis behalve elektriciteit. Bedankt Blegny! Was echter behoorlijk druk 's nachts op een regenachtige weekdag eind oktober. We hebben lekker gegeten naast de deur bij Le Chalet, aanrader!
Hier klopt alles, en dat voor een voordelige € 11,44 inclusief stroom. We wilden eigenlijk alleen maar overnachten, maar we blijven toch even, vooral omdat Sedan leuk en interessant lijkt.
Alles wat je nodig hebt en gratis behalve elektriciteit en water. Het enige nadeel: de drukke straat. Te voet bent u snel in het stadje, er is een goede bakker en slagerij. Het industriële museum is een bezoek waard. Bedankt Lohne, andere steden kunnen een voorbeeld volgen.
2 vrije plaatsen op straat, max 8m, goed voor nachtelijk doorreis, bedankt Scheeßel
Sitecode: 11994
Mooi gelegen, maar €15 zonder stroom en grijs water is duidelijk teveel. Wij reden verder.
Sitecode: 11999
Ze hadden het achterste gedeelte van de grote parkeerplaats voor de campers moeten gebruiken, dan was het lawaai van de straat niet zo hinderlijk. De lage prijs en de grote parkeerplaatsen zijn goed. Het lijkt echter chronisch overvol te zijn. We kwamen eind september op donderdagmiddag aan en namen de voorlaatste plaats in. Het Marta Herford Museum, ontworpen door Frank Gehry, was zeker de reis waard.
Goede ruimte, niet te smal maar niet voor grote boten, goedkoop, centraal, 10 euro zonder stroom, betaalautomaat makkelijk te gebruiken. Goed bezocht, eind september was het op donderdagmiddag al vol.
Ok voor 1 nacht, niets meer en niets minder
Zeer mooi en goed onderhouden, voor ons was alles prima, alleen de WiFi was wat zwak. 3 km naar het centrum, grote Albert Hein halverwege.
De plaats is ok, goed georganiseerd en je kunt snel naar de prachtige oude stad lopen. Ik vind het ook terecht dat je geen vast tarief betaalt, maar precies wat je wilt gebruiken. De basisprijs van 18 euro is echter minimaal 3 euro te hoog. Is het dankzij de ongebreidelde hebzuchtinflatie?
2 Nachten mooi en rustig doorgebracht met het verkennen van de prachtige stad op de fiets. Aardige havenmeester. 15 euro zonder stroom, douche kost 1 euro. Tip: Een douchemunt is nauwelijks genoeg, neem er beter 2.
Lekker rustig, met hele grote grasplaatsen, de asfaltplaatsen zijn wat kleiner. In Malden is een winkelcentrum en het mooie Nijmegen is goed bereikbaar via comfortabele fietspaden. 14€ met elektriciteit is oké. U betaalt op basis van vertrouwen en stopt het geld in een envelop. Nu met Pinksteren was het vol, maar de boer maakt dan extra stroom en meer ruimte op de weide vrij. Heel sympathiek!
Eenvoudige stadsparkeerplaats zonder VE en elektra. Maar gratis, heel rustig en dicht bij de stad. Gezicht op een park, vlakbij een meertje en het museumdorp. Half maart hadden we maar één buurman. We gebruiken de plek als doorgangsstation.
Alles ok. De grasvelden zijn nu wat modderig in de regen, je moet gewoon met je voeten rijden ;-) De automaat accepteerde geen Visa credit of debit, maar gelukkig hebben we nog een oude pinpas, dus het werkte. Er zijn twee of drie permanente bewoners op het plein, die zich dapper verspreiden en ruimte innemen voor drie. Zou me echt irriteren als het vol was.
Goede ruime plek voor doorreis, je kunt er heerlijk wandelen en heerlijk slapen. 13.80 met stroom en VE is passend. De mensen die pejoratief schrijven omdat er geen sanitair is, begrepen er niets van. Nogmaals voor u om op te schrijven: dit is een stacaravan parkeerplaats, geen camping!
Goede plek, gratis, centraal gelegen, VE is 50 m buiten op de parkeerplaats. Zeer goede bakker, fromagerie, boucherie en wijnwinkel in de buurt. Met dank aan de mooie en bezienswaardige stad!
Grote ruimte, niet te smal, rustig, prachtig uitzicht op de haven en de Pyreneeën. VE is ok, basisprijs €12, elektriciteit 10A voor €4/dag. Er zijn 2 toiletten en koude buitendouches. Een goede service zijn de twee Cooxy's op het terrein (gratis elektrische grills). Opgelet: de elektriciteit wordt samen met de toegang geboekt, maar moet geactiveerd worden op een ander station (20 meter verderop). Dit wordt nergens uitgelegd.
5 sterren voor de locatie, een ster voor de vuile toiletafvoer. Er zou wifi moeten zijn, maar waar is het wachtwoord? Je moet vertrouwen op de camerabewaking, want iedereen kan dag en nacht naar het plein. Maar in ieder geval een mogelijkheid om met de (niet al te grote) stacaravan de mooie stad te bezoeken. We komen terug.
Zeer ruime vrije ruimte met VE, vaak erg winderig en stoffig. Een nadeel van dergelijke plaatsen zijn langdurig kampeerders die genadeloos generatoren laten draaien. Dan moet je je omkleden, er is plek genoeg.
De locatie is een vloek en een zegen tegelijk: je bent snel bij het treinstation of op de fiets naar de zee en de stad. Maar de omgeving is industrieel gebied en het is lawaaierig. Daarnaast is er in het weekend lawaai van een kartbaan en wordt een straat constant aangezien voor een motorracebaan. Het veld zelf is goed gedaan, maar ook relatief duur. Lijkt altijd vol te zitten (zelfs nu half januari), dus reserveer!
Klein en fijn, zeer mooie ligging aan de rand van het dorp met een weids uitzicht rondom over de wijngaarden van de Ebro-vlakte. De vijfde ster voor de community die de ruimte gratis ter beschikking stelt. De 4 plaatsen waren nu rond 10 januari allemaal bezet, dus kom maar niet te laat!
Vriendelijke ontvangst, de "middelste" plaatsen zijn royaal met 60 vierkante meter, de ligging dicht bij het strand en de stad is geweldig, de sanitaire voorzieningen zijn 1a, het is er 's nachts erg rustig, de prijs in december van 23 € inclusief stroom en toeristenbelasting is echt goedkoop. Maar zoals op elke camping zou ik een hondenvrij gebied willen.
Relatief kleine plaatsen en helaas wat bouwlawaai, zowel op het plein als vanaf de straat. De locatie is natuurlijk goed, je loopt snel naar de boulevard en in de stad. Sanitair goed en schoon. Receptie meertalig en vriendelijk. De prijs van €17 inclusief stroom begin december was oké.
Goede parkeerplaats, beheerd door de stad, andere plaatsen zouden een voorbeeld kunnen nemen. Meertalig betalingssysteem, voldoende grote ruimtes, alles ziet er netjes en verzorgd uit. Aangezien ik zelden een stroomaansluiting nodig heb, ben ik blij dat stroom extra betaald moet worden. Eén ster afgetrokken omdat je de straat wel hoort, maar je loopt zo naar het centrum of naar de sluizen.
Groot geplaveid plein bij de haven en het kanaal. Ontvangst was vriendelijk, vrije zitplaatskeuze. Ga zo ver mogelijk van de 2 drukke straten vandaan staan. Wat niet zo goed is: slechts één VE voor de hele plaats, dus er is een wachtrij in de ochtend. Wifi werkte niet. De prijs van 20 euro (in november!) inclusief stroom is te hoog.
Zonder stroom en VE maar gratis. Goed voor doorreis, stad en bezienswaardigheden in Valrhona. Was bijna vol om 16.00 uur vandaag op donderdag 17 november.
Prachtig ontworpen plek, rustig en direct aan de rivier gelegen. Ik hou van het concept dat je alleen betaalt voor wat je nodig hebt. De basisprijs van 12,50 is echter vrij hoog, anders had ik 5 sterren gegeven.
Goede ruimte voor 5 Womo's in het binnengebied plus 3 in het buitengebied, waar het stinkt alsof antisociale kampeerders hun toiletcassettes legen. Schoon sanitair maar geen verwijdering mogelijk. De nabijgelegen elektriciteitscentrale maakt een continue toon, niet luid maar een beetje vervelend. Oordopjes worden 's nachts aanbevolen.
Google Maps zegt in januari en februari 2022 dat de plaats "tijdelijk gesloten" is! We wilden het niet proberen en zijn dit keer niet in het leuke dorp geweest. Anders is de plaats ok voor een overnachting. Ja, auto's racen soms als gekken voorbij en de V/E was lange tijd defect. Jammer Le Boulou, dat is geen goede reclame.
Leuke camping, zeer vriendelijk en behulpzaam team. De ligging direct aan het strand en de boulevard is 1A. De fietstocht is erg mooi langs de zee naar Cambrils. Gelukkig is het lager gelegen gebied zo lastig om door bomen te rijden dat het te smal is voor de zeer grote hangkasten en "schaduwaanbieders". In het weekend wordt het vaak een beetje levendig door de vele Spanjaarden :-) Alleen jammer dat wifi veel te duur is.
Goede, rustige ligging, strand en stad zijn snel te voet of met de fiets te bereiken, ook vanaf de hoofdweg. Goed georganiseerd, vriendelijk en behulpzaam, wasmachine, broodjesservice, goede prijs. Wifi helaas totaal overbelast, je kunt het vergeten, net als het ene toilet en de douche in dezelfde ruimte. Maar het is geen kamperen, dus oké. Helaas werden de Covid-vaccinatiebewijzen niet gecontroleerd, wat onverantwoord is en een ster aftrekt.
Bedankt Badajoz, dat is een hele goede service. Zeer mooie en centraal gelegen plek met V/E. We hadden 2 rustige nachten en het is gratis, dus ik vraag niet om elektriciteit.
Goed om de historische stad te bezoeken. Zaterdagavond was niet bepaald rustig, maar de avond ervoor wel. Je staat niet op het kerkhof maar midden in de stad, fijn dat het kan! V/E is ook ok en elke kampeerder zou een paar dagen zonder stroom moeten kunnen. € 18,50 is ok voor deze buitengewoon aantrekkelijke stad, ik geef het bijna 4 sterren
In alle opzichten een heel bijzondere plek: Fantastische locatie midden in de natuur, 4 km van Vimiero met bakkers en een kleine supermarkt. Absoluut kalm, 's nachts sterrenhemel met de Melkweg, vóór zonsondergang voor de ansichtkaart. Wandelen, fietsen, vogels kijken, uitstapjes naar meren en historische stadjes... De zeer aardige en behulpzame eigenaren spreken Engels. Alles eco en zeer goed doordacht, top sanitair, 15% korting vanaf 7 dagen.
Positief: de ligging, de vriendelijke ontvangst, relatief grote parkeerplaatsen. Grote supermarkt Pingo Doce en een goede kleine bakker (Paderia S. Joan) op loopafstand. Veilig op de fiets langs de rivier 4,5 km naar de oude stad. Niet zo goed: het sanitair is verouderd en slechts oppervlakkig schoon, de douche soms warm, soms gewoon lauw. WiFi alleen boven in de omgeving van het restaurant en receptie. Als het regent, worden de velden erg modderig.
Zeer vriendelijk en behulpzaam team, geweldig! Parkeerplaatsen, supermarkt met vers brood, 5 minuten lopen naar de wilde stranden of het vissersdorp. Aan de achterzijde is er een nieuw top sanitair gebouw. Geen wens onvervuld, u kunt het hier doorstaan. We verbleven spontaan bijna 3 weken in december.
Leuke plek, deels terrasvormig, zonnige weide maar ook schaduwrijke bosplaatsen, vriendelijke ontvangst. De vriendelijke stad ligt op korte loopafstand. Sommige van de recensies hier zijn ongepast. Het klopt dat het sanitair oud is, maar het is net zo correct dat het erg schoon is en alles perfect werkt, so what. De CP is ook niet duur. Zonder elektriciteit 14.40, met 17.40 €. We waren hier 4 dagen en voelden ons in goede handen.
Beter kan het niet zijn voor een vrije stedelijke ruimte. Zeer ruim, relatief rustig, dubbele V/E en slechts enkele minuten lopen van het mooie oude centrum. Geen stroom, maar batterij en solar kunnen ook enkele dagen gebruikt worden. Bedankt Zamora!
Zelfs eind november stonden hier nog zo'n 12 campers, dus je bent niet de enige. We liepen langs een rivier naar de kathedraal, erg leuk. 's Avonds wat gekrijs van puberende tieners, maar ongevaarlijk. Bedankt voor de plaats, Burgos.
14,50 €, elektriciteit inbegrepen, grote ruimtes, goede dubbele VE, rustig 's nachts en je kunt een wandeling maken in het aangrenzende bos. Het duin ligt op ongeveer 15 km afstand, daar gingen we met de stacaravan, je kunt daar parkeren voor 2 euro.
€ 12, inclusief elektriciteit, op korte loopafstand van de grote stad, wat wil je nog meer? In november 2021 was er geen vliegtuiglawaai en was het straatlawaai beperkt, vooral omdat de ramen gesloten waren vanwege de lage temperaturen. Het is allemaal oke!
Zeer rustige plek met grote ruimtes, gescheiden door heggen. Gebruikelijke pas Etapes Standaard, elektra inbegrepen, prijs in november 2021 ca. € 9,50. Voor ons is het meer een doorgangsplaats, want de omgeving stelt niet veel voor.
Mooi aangelegde ruimte midden in de stad. De kerkklokken luiden 's nachts niet, dus het is stil. Anders de gebruikelijke standaard van Pass Etapes. De prijs van 10 € is ok, vooral omdat elektriciteit is inbegrepen. De eerste keer toegang is een beetje onhandig, maar kan worden gedaan met een beetje geduld.
Sommige dingen kloppen niet in de beoordelingen. Er zijn hier drie parkeerplaatsen, elektra en VE. Het is een transitgebied en de aangewezen gebieden zijn daar groot genoeg voor, tenzij er drie monsters ter grootte van een bus geparkeerd staan. Een grote supermarkt en een tankstation liggen op 300 meter afstand. Het is stil 's nachts. Bovendien is het gratis, dus bedankt Junglinster!
De plaats is erg mooi, heeft alles behalve elektriciteit en in een paar minuten loop je door het kasteelpark naar de prachtige stad. De ingang van de parkeerplaats is opzettelijk smal ontworpen, zodat monstervoertuigen geen ruimte en licht wegnemen van de kleinere Womo's, wat een goede zaak is. Bedankt Sully!
Goede plek met drie prijscategorieën. De eerste rij aan de oevers van de Main is het duurst, maar ook andere stoelen zijn niet bepaald goedkoop. Daarnaast kost een douche van 5 minuten 50 cent, dat is oké, maar 1 euro voor gelimiteerde wifi (500 MB) per dag past niet bij de tijd. Bij zo'n hoge basisprijs verwacht ik gratis wifi. Het relatief nieuwe sanitair is prima, de ontvangst is goed geregeld. Vuilnisbakken chronisch overvol, gelukkig buiten het plein.
10 euro is te veel voor een plek zonder VE. Mooi gelegen, maar deels industrieel lawaai en overdag onrustig.
De binnenplaats en de molen zijn prachtig, de staanplaatsen op de groene weide zijn prima als het niet regent. Een ietwat onvriendelijke vrouw zei toen toen hem werd gevraagd waar het kon worden weggegooid. Het is slecht gedaan, je moet eerst een stalen plaat verplaatsen. Ik wil ook geen prijs inclusief elektriciteit omdat ik geen elektriciteit nodig heb en niet voor anderen wil betalen. Conclusie: het is ok, maar er is nog ruimte voor verbetering.
We stonden mooi met uitzicht op een schapenweide. Maar mocht het hier vol zijn, dan zijn de met stopcontacten gemarkeerde parkeerplaatsen erg smal. Daar is het te duur voor: 10 euro zonder iets, plus 2 voor toiletafvoer (!) En 3 voor elektriciteit. Soms helse herrie van het naburige modelvliegveld. De fietsvriendelijke ligging is goed, dichtbij grote industriële monumenten en boerderijwinkels.
Zeer grote plaats met pas Etapes standaard. Enorme parkeerplaatsen, rustig, wifi ok. Maar erg duur, 13,70 in januari! Ik wil de elektriciteit van andere mensen niet betalen, waar heb ik zonne-energie voor? Deze "gedwongen stroom" is een groot nadeel van doorgangen.
Passende pas Etapes parkeerplaats, iets anders is leuk, maar rustig. Registratie een beetje omslachtig. Wifi zwak hoewel de ruimte niet vol was. Geen afvalscheiding. En ik betaal niet graag voor het elektriciteitsverbruik van anderen. Ik heb zonne-energie ...
Kleine familiecamping, zeer mooie en rustige locatie tussen olijfbomen, vriendelijke en behulpzame eigenaars, sanitaire voorzieningen zeer schoon, goede WiFi, geweldige excursies, e-bike aanbevolen ;-)
Onzin wordt verteld in de beoordelingen. Ten koste: het is precies 10,10 euro voor 2 personen, elektriciteit, water, belasting inbegrepen, dat is goedkoop! Het water is ook voldoende om de cassette te spoelen en degenen die niet minstens 3 verschillende adapters voor kranen in het buitenland bij zich hebben, mogen niet klagen als deze niet past. De stoelen zijn genereus, het panorama is geweldig en de oude stad is dichtbij! Dus wat ...
Een grote openbare parkeerplaats en Wild West: iedereen parkeert waar ze kunnen, zelfs op ongemarkeerde gebieden. Moeten de Womos hetzelfde doen, omdat hun stoelen al geparkeerd zijn. In de ochtend vanaf 7 uur wordt het vervelend. Wie wat tijd voor de stad wil nemen, moet de betaalde parkeerplaats op de camping nemen, wat OK is. Deze is net voldoende voor een korte overnachting.
Gelegen aan zee, vriendelijk team, gepensioneerde en CC-korting, broodjesservice. Mooie promenade in de sympathieke Cambrils. Of met de bus naar Tarragona. Elk jaar zijn we hier voor een paar weken op onze winterreis.
Goed kamperen aan de haven of optioneel strand, zeer vriendelijk team, excursies per fiets, boot of te voet in de prachtige omgeving, Worpswede nr. 3 km. SB bistro met terras aan het water. Camper met mensen 20 €, elektriciteit 3 €.
Fantastische locatie aan de kust. U kunt wandelen of fietsen in het prachtige Nordby. We stonden in mei direct op de kliffen, het strand aan je voeten, het is beter. De baas van de camping is cool en behulpzaam. Twee sterren aftrek alleen vanwege het verouderde sanitair.
Alles goed, rustig gelegen, grote staanplaatsen, vriendelijke groundskeeper. De prijs is inclusief elektriciteit op de pijngrens. Ik zou het beter vinden als de elektriciteit afzonderlijk wordt berekend, omdat niet iedereen het nodig heeft. Ik heb veel geld geïnvesteerd in zonnepanelen en lithiumbatterijen en wil het stroomverbruik van anderen niet kruisfinancieren.
Gratis echt heel goed. De drie plaatsen zijn altijd goed bezocht. Rustig 's nachts, grote supermarkt in de buurt. Prullenbak kan helaas overvol zijn.
Mooie royaal ontworpen plek, vriendelijke ontvangst, schaduw en zon, vrije keuze van plaats, zeer goed nieuw sanitair, WiFi inbegrepen, goed brood, bijna overal water, riolering en elektriciteit, zelfs het kraanwater smaakt, ACSI 18 Euro - hier is alles precies goed!
Het kleine plein is prachtig gelegen aan de Rijn, de voetgangersbrug naar Weil ligt op slechts 200 meter afstand. Zeer mooie operator. Douches zijn schoon, maar moeten dringend worden vernieuwd. Het zeer warme water kan niet elders worden afgesteld en bespoten. Helaas is de kleine Embankment bij goed weer een idioot ontmoetingspunt: brullende motoren, Bumbum "muziek" en hoorns in de nacht, dat ergert.
Een kale gravelplaats met VE-station en een paar elektriciteit, verder niets. Voor 13 euro zijn veel te duur, water kost dan extra 1Euro / 80l. Ook elektriciteit duur met 70 Ct / Kw. De plaats hoort bij de aangrenzende camping, omdat er iets leukere percelen is voor tweemaal de prijs.
Zeer mooie plek in de wijngaard met een prachtig uitzicht op de vlakte. We kochten goede wijn en bezochten het zeer goede restaurant. Een daarvan is waarschijnlijk te verwachten, alleen dan is de parkeerplaats gratis. Is in het "Landplezier" -programma, vergelijkbaar met France Passion.
Let op: de alternatieve plaats is gesloten! Onthoud alsjeblieft, omdat het veld om goede redenen vaak helemaal vol is!
Een grote toeristische parkeerplaats met gemarkeerde parkeerplaatsen voor auto's en bussen, niets meer. We zagen niets voor kampeerders, zelfs niet voor het restaurant. Geen internet, zelfs Edge niet. 'S Nachts waren we de enige Womo (april 2019), daarna kwamen de Bumbum-auto's. Daarboven is het 's nachts druk en hebben we iets anders gemaakt, we zijn op een uurtje zenuwslopend doorgereden.
De plek is nieuw gemaakt en nog niet voltooid (januari 2019). Misschien is er nog steeds aanbod en verwijdering? Anders kunt u gratis op de andere 1 km afstand. Hoe dan ook, de nieuwe plek is gratis, rustig en centraal gelegen.
Eigenlijk een goede plek. Maar het was niet stil. In november waren er 30 - 40 Womos en minstens drie stroomgeneratoren draaiden de hele tijd. Dit is een plaag, waarom worden deze noise skidders niet verbannen door de exploitanten van de site?
De plaats is geweldig - als hij open is. We zijn hier in de winter geweest, maar dit jaar hadden we pech: de plaats is gesloten van half november tot half december! Dat was vervelend, na een stressvolle rit door duisternis, regen en demonstrerende gele hesjes.
Goede plek voor strandwandelingen. We hebben hier drie dagen gratis gestaan in november
Mooi terras met veel bomen, hagen en struiken. Sanitair OK en verwarmd. Snelweg is te horen, vooral in het bovenste gedeelte. Wi-Fi erg duur, maar elke 6 uur in het restaurant 30 minuten gratis. Bakkers, slagers en kleine supermarkt op 100 meter afstand. Er is ook de bus naar de stad, maar lopen is ook slechts 3 km. Prijs in 18/22 november Euro zonder / met elektriciteit, geen CC.
Prachtig aangelegde ruimte, alles is hier. Extra RV-gebied met goed VE-station. De mooie stad kan te voet in 3 minuten worden bereikt. De ontvangst was zeer vriendelijk, met alle informatie en kaarten om de prachtige omgeving te verkennen. Slechts 1 ster korting, omdat Wi-Fi alleen beschikbaar is in het restaurant.
Prachtig aangelegde plek, rustig 's nachts ondanks de trein, professionele ontvangst, vriendelijk. Wi-Fi inbegrepen, maar een beetje zwak. De centrale locatie is geweldig. Met Acsi-korting betaalden we 20, -, dat is goed.
21 Euro is een beetje steil, zelfs met elektriciteit en Kurkarte. Anders mooi gelegen en goed sanitair (maar waar heb ik een camper voor?)
Mooie en rustige locatie, vriendelijke uitbaters, goed om langs het kanaal te fietsen, bijvoorbeeld naar Lauenburg, met Acsi slechts 15 euro. Puntaftrek alleen vanwege catastrofaal internet (zoals altijd in de Duitse provincie).
Zeer grote, mooie en soms een beetje avontuurlijk aangelegde plein met vele niveaus. Ontspannen en aantrekkelijke personeel. Kerstmis was er en er waren enkele mooie en zonnige plekken om uit te kiezen. Nou ja, een e-bike, als u boven woont -) Dan kunt u een aantal leuke uitstapjes te maken. Wie wil om te lopen naar het strand of gaan winkelen, moet lopen langs de weg.
De plaats is zeer mooi aangelegd. Iets abseitig, maar ook erg rustig. Met de fiets kun je op excursie gaan. De operatoren zijn vriendelijk, maar ook (thankworthy) voor de naleving van de regels. Bij Jimmy2: De operator zal dan lopen elke keer "een paar honderd meter" de rotonde, hallo? Bovendien is de weg is breed ud zonder verkeer, want je kunt volledig ontspannen contact.
Mooie receptie en allemaal erg goed - behalve voor de vroege ochtend heel luidruchtig hoofdweg direct voor plein. Daarom, 5 punten aftrek. Toch is de plaats (evenals de tweede belangrijkste in Silves) vol.
Sympathieke plaats, zeer vriendelijk en behulpzaam team. De percelen zijn grind en vlak. 5 min. naar de metro, die gaat naar het centrum 30 min. Gasfles ruil voor alle Spaanse flessen. We betaalden 49 euro voor 3 nachten met elektriciteit, WLAN inclusive, water kost extra. Dit is niet weinig, maar gewoon over OK.
Wij waren er in december en helaas moet ik zeggen dat de plaats is niet voor dit seizoen. De situatie is rustig, maar ver van alles, zonder een fiets is niet veel. We waren bijna alleen op het uitgestrekte terrein, een café en winkel gesloten, WiFi te duur! In het seizoen ziet alles er vast beter uit en meer uitnodigend ...
Sitecode: 12047
Goed en rustig, kan de prachtige stad te voet verkennen van hier. De plekken zijn niet zo klein als sommige over klagen, als je niet reist met een 10-meter schip. En last but not least, het is zeer goedkoop. Ik verwachten niet meer van een plaats, ik rijd er niet heen om te kamperen, maar om tijdens de dag de stad te zien en 's nachts rustig slapen.
alles en het panoramische uitzicht op Bilbao is geweldig hier! Zeer rustige ligging. Met de bus naar de stad, het Guggenheim Museum, de pinchos Eldorado onder de markthal zijn een must!
ok goed voor een nacht, verwijdering, 's nachts. Supermarkt tegenover. En bijna voor niets ...
Sitecode: 19496
We wilden in december in transit stoppen, maar de plaats was gesloten en niemand te zien. ziet er ook meer als een gevangenis yard. Doorgereden naar de gemeentelijke parking / eigen parkeerplaats in Leon, dat is ok.
10 punten voor d centrale ligging, de rest ondergronds. Als u naar binnen rijdt, zie je eerst een dump. sanitair alleen met flip-flops, de schimmel kruipt tegels en muren hoog. Dubieuze permanente bewoners op het plein, een heeft elke dag de radio hard aan, anderen bovenaan agressieve honden. Zeer triest dat exploitanten allemaal neer op die manier kunnen komen.
Mooi en rustig. Aardige havenmeester. Schone toiletten. Elektriciteit inbegrepen. Het restaurant "Speisewirtschaft Specht" in het jachthavengebouw biedt regionale topkwaliteit tegen een redelijke prijs en is alleen al een reden om terug te komen.