@MoBi76
Lid van Campercontact sinds 2015

Prima en veilige overnachtingsplaats. Zeer dicht bij het Monasterio. Alle voorzieningen aanwezig en netjes onderhouden. Stroom via paal (2 plekken). Van de weg hebben wij geen last gehad. Markt vlakbij. Overigens is de graffity duidelijk aangebracht om de muur wat op te vrolijken en hoeft men voor graffity op de auto echt niet bang te zijn-:).
Parkeerplaats, niet meer, niet minder. Prima overnachtingsplek die ´s-nachts goed verlicht is. Geen voorzieningen afgezien van een glasbak (de vuilcontainers zijn van de feestzaal en van sloten voorzien).
Eenvoudige, maar prima en keurige overnachtingsplek. Geen overlast door weg of spoor. Alle voorzieningen aanwezig, evenals picknick-tafel. Plaats voor 4 campers. Komend vanuit het zuiden ligt de cp aan het begin van het dorp en is met bord aangegeven.
Sitecode: 1974
Hele drukke (wij telden 65 campers 13-06-2014), maar prima camperplaats. 's-Nachts goed verlicht en zeer rustig. In het weekend wordt het sportveld druk gebruikt. Staanplaatsen gratis; voor service (water, electriciteit, lozen cassette) betaalt men € 2 voor 15 min.
Voor ons uitstekende overnachtingsplaats, heerlijk rustig. I.v.m. pech enkele nachten gestaan en waar nodig, prima geholpen door de medewerkers van het wijngoed. Officieel slechts één nacht toegestaan, maar over meerdere nachten doet men niet moeilijk. Honden zijn overigens wel toegestaan, maar - zoals het hoort - aan de lijn. Wifi: QR-code te scannen of door op bord genoemde website te gaan.
Uitstekende camperplek. Max. 72 uur. Weinig tot geen schaduw. Wandeling naar dichtstbijzijnde stadspoort 20 min.
Keurige, goed verlichte en rustige parking. Naast parkje met banken. Achter de supermarkt is ook nog een grote parkeerplaats (minder aantrekkelijk).
Sitecode: 20981
Prachtige camperplaats met palmbomen en omgeven door de rotsen van Tafraoute. Geen voorzieningen (wel afvalbakken), maar die hebben wij niet nodig. Stoeltjes buiten gedoogd. Je kunt water (geen drinkwater) tanken op de cp. Wij betaalden 10 Dirham voor een overnachting.