@Moai fuort
- 2019
Zag er allemaal verzorgd uit. Sanitair leek ons een beetje weinig. Helaas , na drie keer hoorbaar aanbellen en een half uur wachten zijn we weer vertrokken. Geen mens gezien. Volgende keer beter?
Camperplaats, naast camping Ideaal. Ruimte, rust en schone voorzieningen! Prijs-kwaliteit=dik in orde! Heel prettige beheerders. Prachtige fietsomgeving, mooie dorpen rondom. Niks te wensen over!
Ontvangst ok. Correct. Plaatsen zijn heel verschillend. Veel zijn te kort voor een camper van 7.5m. Geruis van de rivier is meer geraas van de rivier. Voorzieningen beperkt en water tanken bij afstort chemisch toilet is onduidelijk. Verharde plekken... nou ja, er ligt wat grind.... Voor ons eenmalige overnachting. Teleurstelling.
Heel Prettige ontvangst. Frans, Duits of Engels. Zelf kiezen uit de nog vrije plekken. Sanitair is prima! Wordt goed schoongehouden. Veel bomen, dus schaduw genoeg. Let wel op: Ondergrond klei-achtig dus bij nat weer niet prettig. Veel honden, die elkaar de hele dag blijven begroeten. Een flink aantal niet aangelijnd. Wij houden daar niet van. Omgeving is schitterend. Mooie om te fietsen. Schilderachtige dorpjes in de omgeving.
Prettige ontvangst op de receptie. Naast Frans, ook goed in Duits en Engels te worden gestaan. Plaatsen ruime, maar niet allemaal even vlak. Achterop sta je aan een doorgaande weg. verder erg rustig en een zwembad tegenover de camping. Een aanrader!
Sitecode: 22075
Prachtig plekje! Heel erg vriendelijke en vrolijke ontvangst! Goede voorzieningen. Niet ver van de kust. Mooie fietsroutes.
Vriendelijke ontvangst. Ruime plekken. Sanitair is ok. vier toiletten, twee douches. Nog nooit zulke heerlijke muziek gehoord op toilet.... je zou ervoor blijven zitten. 😉 Fijn fietsen in de buurt. Westerschelde biedt altijd veel te zien. Wij hadden het naar onze zin. Dankjewel!
We kwamen om half twaalf aan en werden meteen weggestuurd: ze hadden nu geen zicht op vrije plaatsen want er konden nog mensen vertrekken. om twee uur maar terugkomen. Het was 34 graden en bloedheet... Klantgericht?Voor ons zeker niet!
Prachtige plek in het bos. Eenvoudig maar schoon. Erg vriendelijke eigenaren. Het was erg heet dus we zijn maar één nacht gebleven. Een plek om te onthouden!
Prima ontvangst! Prettig personeel. Ruime plaatsen maar veel mollen... Toiletvoorzieningen in orde. Amiëns is per fiets goed te bereiken. De kathedraal is imposant. Begraafplaats van Jules Verne een bijzonderheid!
Sitecode: 20409
Ontvangst was wat stroef. Het meisje achter de balie sprak alleen Frans en erg zacht. Ze zuchtte wat... Mevrouw zelf was erg vriendelijk. Mooie camping met ruime plaatsen en voldoende schaduw. Zwembad was te warm voor ons. Toiletvoorzieningen waren goed! Omgeving mooi om te fietsen. Kasteel van Chemonceau was de moeite waard. Supermarkt naast de camping.
Voor ons de eerste keer. Zeker niet de laatste. Fijne gastheer. Mooie plekken. Heerlijk rustig. Gezellig terrasje. Prachtige omgeving om te fietsen. Alles is nog in ontwikkeling maar dat komt vast en zeker goed! Dank Albert!
camping nog steeds gesloten. Wellicht op de site vermelding doen?
Een pareltje! Heel relaxte ontvangst. Ook in het Nederlands. Erg ruime en heerlijk stille plaatsen. Keurige toiletvoorzieningen! Broodjesservice, lekker zwembad. Verrassend: camping is in tweeën gedeeld. 'Boven' nóg ruimere plaatsen waar meer tenten staan. Ook dáár een zwembad! Mooi fietspad naar de Pont du Gard. Kortom: Topcamping voor rustgenieters.
Prima ontvangst! Ruim aandacht. Frans en Engels. Grote plaatsen en lang niet vol!Heerlijk rustig. Heerlijk zwembad. Toiletvoorzieningen zijn echt gedateerd en als de camping voller is, ook te weinig. Geen toiletzitting en wc papier. Vloer nat en vuil. Dat kan zeker beter! Schitterende omgeving met mooi fietspad naar Ruoms, Balazuc, Vallon pont d'arc!
Verrassend mooi gelegen. Ruim opgezet. Veel Nederlanders. Toiletvoorzieningen beetje gedateerd. Wel schoon en alles werkt. Eén nacht gestaan.
Prettige ontvangst. Mooie plek. Voorzieningen zijn goed. Schoon ook. Verdun op loopafstand Mooie fietsomgeving. Veel te zien.
prima plek. goede voorzieningen. Eén nacht gestaan.
Niks meer aan doen! Prachtige plek. Ruim opgezet. Goede voorzieningen die nóg beter worden! Vriendelijke eigenaars. Mooie omgeving. Wij komen hier vast nog terug! Oh ja.... niet verder vertellen. 😉
Vriendelijke ontvangst. Prachtig ruim plekje. Mooi sanitair. Geweldige fietsomgeving. Alleen de trein... maar dat mocht de pret niet drukken.
Grote camperplaats. Dicht op elkaar geplakt. Alle voorzieningen aanwezig, maar wel apart voor betalen. Asociaal luid getoeter en geflikker van zwaailichten van 'ambulance' die aardbeien en kersen verkoopt. Als overnachtingsplek ok.
Mooi gelegen, rustige camping met ruime plaatsen. Prettige ontvangst door enthousiaste mensen. Geen luxe, wel goed schoon. Oog voor natuur en milieu. Schitterende fietsomgeving.
We werden heel hartelijk in het Engels ontvangen bij de receptie. Hadden keus uit aantal plaatsen. A htrti de ruimste plekken. toiletvoorzieningen keurig! Geen gedoe met muntjes erg schoon. Het meer ligt aan de overkant an de weg. Heerlijk! prima restaurant en ook afhaalpizza's. 30 euro per nacht, camper en 2 personen.
Alles wat geschreven is, klopt. Niets aan toe te voegen. Topplek!

prima plek! No nonsense. Goede voorzieningen. Geitenmelkerij met 1700 geiten! Totaal geen last van. Leuk om even te kijken hoe het in zijn werk gaat. Mooie fietsomgeving met Elst, Arnhem en Bemmel als aanrader. Wij hebben er weer een pareltje bij..
Natuurlijk aangelegd terrein in bos. Veel schaduwplekken. Plaats ruim genoeg. Vriendelijke ontvangst. Toiletvoorzieningen erg matig. Eén toilet heren en douches erg klein. Wel schoon. Totaal gaf een wat rommelige aanblik. Prima restaurant naast de camping!
Mooi plekje. Keurige toiletvoorzieningen! Mooie omgeving. vriendelijke eigenaren. Comfortplaats biedt weinig extra. Hondenbezitters lopen over de camperplaatsen en volgen niet de paden. Maar dat kan de eigenaar niet helpen.
Prima camperplaats aan de Moezel. Aardige, jonge,beheerder. Sanitair: 1 wc en 1 douche voor zowel dames als heren. Wel weinig bij drukke bezetting. Lekkere wijnen te koop.
Prima plek met luxe voorzieningen. Aanrader!
Goede camperplaats. Zelf inchecken. Voorzieningen zijn goed. Plaatsen niet echt ruimbemeten..
Vriendelijk en gastvrij. Goede, eenvoudige camping. Alles schoon maar wel gedateerd. Camping sluit voorgoed na dit seizoen.
Prettige ontvangst. Gastvrij. Leuke camping met ruime plaatsen. Kunstgras voor de deur. Prima toiletvoorzieningen! Wij komen er graag nog eens terug! We zijn er ook nog lang niet uitgefietst..
Prachtig plekje. Ruim opgezet, vriendelijke mensen, heerlijke douche. Prima fietsomgeving op grens met Duitsland. Winkels vlakbij.
Dure camping. (voor onze begrippen..) Ruim 45 euro voor een nacht. Camper en 2 personen. Keurig toiletgebouw! Geen uitzicht op de Bodensee.
gezellige plek. Leuke ontvangst door enthousiaste beheerder. Goede toiletvoorziening. Ruime plek.
Eén nacht gestaan. Was wel ok. Om toiletgebouw te bereiken moet je door smal paadje tussen ouwe stacaravans door...
Prachtige camping! Erg vriendelijke ontvangst door gastvrouw. Heerlijk ruime plek en met uitzicht op de Main. Lekker gegeten op terras. Keurig toiletgebouw! Topplek!
zonder reserveren tóch een mooie plek. Zon en schaduw. Goed toiletgebouw. Vriendelijke beheerders. Rothenburg is mooi om eens te bezoeken! Vergeet het Kerstmuseum en -winkel niet!
Op de camping gestaan. Camperplaats aan drukke weg, erg warm op grind/zand en in de zon. Camping prima. Schoon toiletgebouw en ruime plaatsen. Prachtig gebied om te fietsen!
Prima ontvangst. Ruime plaatsen en schoon toiletgebouw. Ook zónder reserveren was er plaats! Geen honden. Heerlijk uitzicht op Bodensee en Zwitserland. Lekker gezwommen. Eenvoudig maar lekker gegeten. Mooi fietsgebied. Topplek!
Meersburg verdient beter. Slecht onderhouden grindbak.
Fijne camperplaats. Goede (vervangende) gastheer. Keurige, schone sanitaire voorzieningen. Let op: de eitjes zíjn al gekookt... 🙈We komen vast nog eens terug!
Keurig ingericht- en onderhouden terrein. Ruime plaatsen. Schoon sanitair. Vriendelijke beheerders. Mooi fietsgebied. Aanrader.
Groot terrein met ruime plaatsen aan de Moezel. Het gras lang en nat. Houtspaanders geen succes. toiletvoorziening oud en nauw. Prijs te hoog voor gebodene.
Geweldig mooie camping met leuk restaurant. Ruime plaatsen en een keurige grasmat! Prachtig toiletgebouw. Mooie fietsomgeving. We komen vaat nog eens terug.
Goed georganiseerde camperplaats. Schone voorzieningen. Prettige ontvangst. Bakker komt op terrein maar niet op de aangegeven tijd… je moet daardoor geduldig in de lange rij wachten.
Ontvangst met koffie! Geweldig mooie plek om tot rust te komen. Ruime plaatsen en schoon sanitair. Op zondagmorgen werden we verrast met vers afgebakken broodjes! Veel gastvrijheid voor een klein prijsje. Een aanrader!
Prachtige kleine camping met prima voorzieningen. Vriendelijke ontvangst. Zijn helaas maar één nachtje geweest. We komen zéker terug!
Prachtige kleine camping! Erg vriendelijke ontvangst door gastvrouw. Veel beschutting en ruime plaatsen. Schoon en ruim toiletgebouw. Ontspanningsruimte, paarden, hoefsmid.... èn een mooie fietsomgeving! Prijs? Slechts €19. Wij komen terug!
Sitecode: 19600
Een pareltje. Klein, eenvoudig en schoon! Prettige beheerders. Heel relaxed. Mooi fietsen langs de Westerschelde of door de polders.
Zoals beschreven: Nog nieuwe camping. Weinig beschutting. Ruime plaatsen en prachtig, schoon en compleet toiletgebouw. Mooie fiets- en wandelomgeving. Verrassend! Half uurtje naar Den Haag of Delft op de fiets. Wij hebben genoten!
Heel vriendelijke ontvangst. Mooie ruime plaatsen. Prima toiletgebouw. Schoon, ruim en modern. We betaalden incl elektr €24. Wij hadden erg last van het lawaai van de A50, die hemelsbreed op ong. 200 m langsraast. Dag èn nacht. We zijn dat niet gewend. Anders hadden we 5 sterren gegeven.
Vriendelijke beheerder. Prettige ontvangst. Mooi uitzicht. Vee aan alle kanten en dat ruik je. Toiletgebouw matig. Gedateerd en één van de twee toiletten lekt. Eén douche. Water voor afwas voor 50 cent uit de douche halen. Drinkwater alleen bij toiletgebouw. Voor één nachtje toereikend.
Eén woord: Gewéldig! Hier overnachten is een feest. Alles klopt.
Schitterend uitzicht! Erg vriendelijke ontvangst door gastvrouw. Voorzieningen voldoende. Wi-Fi zwak. Douche met 50ct munt. Prijs aan de hoge kant voor het gebodene.
Ruime plek met mooi uitzicht. Vriendelijke ontvangst. Keurig toiletgebouw. De verzameling 'borden' zorgt voor veel leesplezier op het terrein... Prijs-kwaliteit prima!
Heerlijke plek. Ruime plaatsen. Schoon en verwarmd sanitair. Mooie fietsomgeving. €15 p.n.
Mooie camping. Schone toiletvoorzieningen. Vriendelijke ontvangst. Niets op aan te merken. Aanrader.
prachtige camperplaats. Keurig verzorgd. Vriendelijke beheerders. Sanitair schoon maar 1 1/2 m afstand houden erg moeilijk aan te houden. Zeker aan te bevelen!
Nette camping met gastvrije ontvangst. Alles aanwezig. Winkel met verse groenten en fruit. Jammer van het lawaai van doorgaande weg langs de camping.
Ruim opgezet. Hoog gras. Prima plek. Toiletten zijn bereikbaar via trap.
prachtige plek. ruime plaatsen. Jammer van de maaimachine die alle drie dagen in touw was. Daardoor veel herrie en stof. Al was het hoogseizoen, er was maar één toiletgebouw beschikbaar. Iets te weinig.
Één keer.... Gedateerde plek. Zeg maar gerust: Oud! Alles. Prijs €18. Douchen kost 1.50 in erg oud toiletgebouw. Bijna allemaal vaste gasten. Nooit weer.
Mooie camping. Erg ruim opgezet! Sanitair schoon en goed. Vriendelijke beheerder. Fietsen langs de Loire. Gien en Sully sur Loire zijn de moeite waard en met de fiets te bezoeken. Prijs €18 incl. elektra.
Prima camping. Ruime plaatsen! Modern sanitair. Schoon. €22.50 incl 10 amp. Mooie fietsroutes. Blois is een leuke stad met historie. Kastelen op fietsafstand. Chateau Chambord is een aanrader!
Prima camping. Prettige beheerders. winkeltje aanwezig. Schoon sanitair. Heerlijk douchen, wel met muntje. Ruime plekken op mooie landgoedcamping. prima startpunt voor fietsen en wandelen. Arnhem op 15 minuten fietsen.
CP was vol. voor comfortplek op camping betaalden we 41 per nacht. Keurig toiletgebouw. prachtig uitzicht op Deutsche Eck. Kabelbaan naar Ehrenbreidstein. Duur maar ook goed.
prima plek. mooie plaatsen. Schoon en ruim toiletgebouw. Vriendelijke beheerster. Er is maar één watertappunt en dat is een stukje lopen... Stroom per KWh. Wij betaalden 25 euro per overnachting incl 4 KWh.
Vriendelijk en persoonlijk welkom. Ruime plaatsen. Schone toiletvoorzieningen. Prachtige wandel-en fietsomgeving.
Vriendelijk welkom. Ruime plaatsen. Toiletvoorziening gedateerd maar wel schoon. Vlak achter Mosel boulevard. Dicht op het centrum. Uitgezwaaid met 'diploma' en glimlach. Top!
Sitecode: 52078
Mooi aangelegd. Schone toiletgebouw. Ruime plaatsen. Heerlijk rustig. Schitterend dorpje. Vriendelijk personeel.
Gastvrije ontvangst. Ruime plaatsen. Schoon sanitair. Goed onderhouden camping.
zeer prettige ontvangst door gastvrije beheerder. Frans en Engels gesproken. gezellig terras. Eenvoudig sanitair waar alles werkt. Warme douche. Ruime plaatsen met genoeg schaduw indien gewenst.
keurig verzorgd. ruime plastsen. muntjes niet van deze tijd.