@Mobi85
- 2005
Juli 2026
We hadden eerder op een kleine camping met een iets hogere beoordeling gestaan, zo'n 20 minuten verderop, en waren dan ook zeer aangenaam verrast dat deze camping ons veel beter beviel. De dame die ons incheckte was ontzettend behulpzaam. Prachtige locatie. 100 Poolse zloty inclusief stroomaansluiting.
4 foto's toegevoegd · 3 maanden geleden

Sitecode: 196744
Eenvoudige parkeergelegenheid op een ruim grasveld naast een honingboerderij. €10 donatie via een zelfbedieningskassa, mogelijkheid om cassettes te legen. Bronwater uit de kraan, geen drinkwater. Zeer rustig gelegen aan de rivier de Oder.
Naar aanleiding van de vorige recensie en omdat ik zelf meerdere keren op Strand Camping heb verbleven, wil ik graag iets toevoegen. Als je de camping boekt (of op hun website kijkt), staat de vroegste aankomsttijd duidelijk vermeld. De camping wordt beheerd door twee personen, is bijna altijd vol en mensen moeten vertrekken zodat er nieuwe gasten kunnen aankomen. Er moet tussendoor schoongemaakt worden en indien mogelijk mogen de eigenaren even een korte pauze nemen! Dus, naar mijn mening was het een beetje streng, alles in overweging genomen.
Uitstekende plek, erg vriendelijke eigenaar, goede prijzen. €12,50 inclusief stroom en water. Geen toiletten of douches, maar verder alles. Verse eieren €4 voor 10 stuks.
Juni 2026
Ten eerste, hoewel de app niet aangeeft dat er een cassette-ledigingspunt is, is dat er wel degelijk, evenals een grijswaterafvoer waar je met de auto overheen kunt rijden. De voorzieningen zijn eenvoudig. Er is een degelijke wasmachine en droger die bij de prijs zijn inbegrepen; er werd aangegeven dat je ze één keer per dag mag gebruiken. De prijs voor 2 personen, een hond en stroomaansluiting was iets minder dan €27 per nacht. De locatie is uitstekend en op loopafstand van het stadje met een paar goede supermarkten en een slijterij.
Er zijn meer dan 6 plaatsen met elektriciteit en diverse andere zonder. Kosten: 230.000 euro of €21 met elektriciteit, 170.000 euro zonder. Betaling via betaallink of Soren brengt een pinautomaat naar je toe. Een van de schoonste sanitaire complexen die ik ooit heb gezien. De toiletten zijn verwarmd en er is een sauna die mogelijk gratis is, ik heb er geen gebruik van gemaakt. Uitstekende omgeving. Kortom, gewoon uitstekend.
Januari 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 8 maanden geleden

Geweldige Aire, leuke pizzeria op 7 minuten loopafstand en nog een minuut naar de Carrefour-winkel. Als we weer in de buurt waren, zouden we zeker teruggaan.