@Mobieldrome

2011

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Wat een heerlijk plekje, grote plaatsen. Kollum is een mooi stadje. Beveel de CP aan, net als de ijssalon, in het centrum. Een bezoek waard. We werden vriendelijk ontvangen door de Haven meester. €.15,00 Inclusief elektra. WC gratis douche 1,00 automaat, allemaal keurig netjes onderhouden. Aldi, Jumbo, Poeisz, welkoop, Action. Je hoeft er niets te missen. 700 meter de eerste winkel en alles bij elkaar. Het oude Centrum is een stukje verder.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

De oudere foto's zijn van de oude camperplaats, midden in het dorp. Nu is het op het voetbal terrein. Er staat dat er 20 campers kunnen staan., maar dat lukt niet. 12 klopt beter. Er zijn 12 stroom aansluitingen. Er is wel een 2 baans toegangweg naast de camperplaats. Werkverkeer in de morgen. Dorpje is rustig. Geen Water, niet Lozen en geen WC legen. Voor op doorreis voor 1 nacht te doen.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Er zijn 2 plekken met 3 elektra aansluitingen. De 3de plaats kan wel een buscamper staan. Maar als er mensen met grote campers willen lozen is dat wat moeilijk. Vriendelijk dorp met villa's er omheen. Veel wandel en fiets mogelijkheden. En een plein uit vervlogen tijden. Leuk om dat even te bekijken. Boodschappen doen? Edeka en Netto en zelfs de KIK. En de plaatselijke ondernemers. Wij vinden het een heerlijk plekje om terug te komen.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Mooi stadje ! Over de brug en je bent er bijna. Leuke Camperplaats ! Mooie ligging en goede prijs. Winkels 100 meter. WC legen kan goed. Maar omspoelen niet, daar is geen water voor. De meeste gooien hem alleen leeg. Wij gebruikte ons afvalwater daarvoor. Watertappen kan voor 1 euro voor 120 liter. Dan kan je met een slang laden.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Er zijn mensen die wegrijden zonder iets in de brievenbus te doen. Maar er wordt vriendelijk verzocht om iets in de brievenbus te doen.. WAT HET U WAARD IS. !!! Wees zo vriendelijk dat te doen. Veilig staan is toch wat waard. Met dat geld doen ze weer wat voor de camperplaats. Het is een hele rustige plek bij een klein dorpje. Het sportveld en de gebouwen worden niet meer intensief gebruikt. Maar er is water, elektra, wc legen en vuilnisbakken

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Ik ben me rot geschrokken. Ze vragen 9 euro. Het ligt naast de weg met veel kabaal. 1 plaats. Oprijden alleen voor kleine campers. foto met 2 campers wil zeggen dat er 1 op de Loosplek staat. Waterlozen gaat goed. Toilet legen kan niet. Zit slot op loosplek. Elektra niet kunnen vinden. Water doet het niet. Eerst 9 euro betalen voor zo een plek. Nooit niet. Een Camperplaats met minachting voor camperaars.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Veel staat er al beschreven daarom geef ik even door dat de kerk zo mooi is. Hij was open en je kan tot boven lopen. Een mooie unieke kerk. Echt de moeite waard om hem te bezoeken. Maar zoveel moois in het dorp is jammer om niet te zien. Met veel eet en drink gelegenheden.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Wij waren vroeg en we konden kiezen waar we wilden staan. 3 Plaatsen zijn er en ze zijn in de morgen al vol. Lidl en Edeka supermarkt op korte afstand. Het is een leuk stadje. Schoon en vriendelijk ogend. Napoleon heeft hier na een veldslag geslapen. in 1813.. Jammer dat de WC niet open is van het verenigingsgebouw. En er niet genoeg vuilnisbakken zijn.. De rest is TOP. Bedankt Gemeente Pegau.

Een locatie beoordeeld12 maanden geleden

Een hele grote Parkeerplaats voor een Dorpshuis. Zonder aanduiding van een camperplaats. Toen ik stond te koken kwam de Politie een rondje rijden. We mochten daar dus staan. Een moeder kwam 2 kinderen brengen en die hebben wat gespeeld met een voetbal. En hun telefoon. Later werden ze weer opgehaald. We stonden er alleen en het was een heerlijke rustige nacht. Niet lozen. Geen water. Gewoon een heerlijke plek ! Blokken nodig.

Heerlijk plekje en vriendelijk stadje. 2 nachten gestaan. i.v.m. de regen vertrokken. Overal bloemstukjes op de brug. Zag er vriendelijk uit. €.12,00 euro per nacht met elektra. Aanbieding was €.66,00 voor 1 week. Ik weet niet of dat altijd is of alleen het na seizoen.

€. 16,44 voor 1 nacht. Camper met 2 personen en elektra. Camping mevrouw zeer vriendelijk. Alles is goed, maar veel regen gehad. het is gras en dan maar weer verder.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Jammer dat de vele vrachtwagens zo hard denderen. Zo een mooi aangelegde Camperplaats, echt mooi aangelegd. . Bij veel Campings en Camperplaatsen zijn snelheidsdrempels/umbral de velocidad. Misschien een idee voor deze mooie Camperplaats. Dat zou zeker helpen. Nu minderen ze vaart als ze bij de Rotonde aankomen. De camperplaats is een kleinstukje eerder. Ze hebben er niet veel hinder van. Een idee voor de toekomst.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Een hele fijne camping. Met 1 maar. Ga niet onder bepaalde bomen staan. Die bomen die op een soort Berk lijken maar het zeker niet zijn. Er komen allemaal plakkerige zaden of vliebbels vanaf. Die liggen buiten en die neem je mee naar binnen. Ze geven geel af. Er zijn genoeg plaatsen zonder die bomen. Het voordeel is dat ze zwaar zijn en op de plaats vallen en niet bij de buren. Verkeerde keuze van beplanting. Waarschijnlijk alleen in voorjaar

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Info: De camperplaats is vanaf 8 april gesloten. ivm werkzaamheden. Werd bij de ingang gemeld. Jammer dat ze dat niet doorgeven aan deze App. Maar wie weet is het volgend seizoen mooier of beter ? Om te plaatsen moet je een ster geven. Gezien de omstandigheden niet relevant.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

C.P. voelt veilig en veel aanwezig. Behalve een vuilnisbak. Bij de huizen in de buurt staan er genoeg. Even lopen dus of meenemen. Wel wat meer grondbedekking. Bij regen een kliederboel. En wat egaliseren van de kuilen. Dan zou het top zijn. Het is een levendig plaatsje. Restaurants, supermarkten, enz. donderdag een kleine markt. zaterdag een grotere een stukje verderop. Met de fiets te doen. De kerk is heel mooi. Komen terug.

prima gratis veldje 1 km van de haven cq stadje veel supermarkten op loopafstand 3 minuten en lekker beschut altijd plaats genoeg alle voorzieningen in de haven 1500 Meter ook gratis

Prima voor een enkele nacht maar let op!!! Geen wc legen of je vuilwater tank ,moet je voor je aankomst doen , dan voor meerdere nachtjes erg leuk

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Heerlijk plekje! Wij zijn maar 1 nacht geweest omdat we op doorreis zijn. Zeker een CP om meerdere nachten te blijven. schoon en netjes. Tussen de citroenvelden.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Heerlijk plekje mooie rustige omgeving prijs is goed

Jammer van de hoge bomen rij 10 van de 13 plaatsen kan je geen schotel ontvangst hebben Prijs is verder niets mis mee. € 5,00.

Wel even omhoog lopen maar in het Historische centrum uit de 10 en 11 de eeuw waan je jezelf echt in die tijd. Een gratis museum en leuke straatjes. CP voelt vertrouwd. Loopt een weg langs met bestemmingsverkeer. Heerlijk geslapen!