@Mobilisten
- 2000
Sitecode: 11954
Zeer mooie plek bij een kleine jachthaven, met alles wat een kampeerder nodig heeft. Zeer schone toiletten en douches en een restaurant op het terrein. in 9 minuten fietsen in de stad Uelzen.
Mooie parkeerplaats met een prachtig uitzicht op de haveningang. gelegen direct naast een camping. aanvoer en afvoer beschikbaar. Bakkerijen en hele lekkere visrestaurants op loopafstand!
Zeer mooi hotel, alles wat een kampeerder nodig heeft. Het eten in het hotel was erg lekker en de bediening was erg vriendelijk. Een echte aanrader als tussenbestemming!
Deze camping heeft een prachtig landschap direct aan het meer. zeer aardige exploitant. Zoetwatervoorziening en afvoer van chemische toiletten zijn aanwezig, evenals elektriciteit. Sanitaire voorzieningen uitstekend. sterk aanbevolen!
super aardige exploitant. Alles wat de camper nodig heeft is aanwezig. Kleine dieren, tent voor avondjes samen. Welkomstkoffie en gebak en een gevulde koelkast met drankjes voor een klein budget.
zeer goed onderhouden en schone parkeerplaats. Aan- en afvoer beschikbaar. zeer grote voetafdrukken. Stad op loopafstand en bijzonder bezienswaardig.
Camping weer open! Leuke plek direct aan de rivier met zeer goed sanitair. De oude stad is zeer gemakkelijk te voet te bereiken. We zouden deze plek op elk moment opnieuw bezoeken!
zeer goede parkeerplaats. Dicht bij de stad gelegen en een bezoek aan de kerk is een must! Aan- en afvoer en elektriciteit zijn aanwezig!
CP ligt zeer dicht bij de stad. Veel te weinig sanitaire voorzieningen voor deze grote ruimte. Helaas was er geen plek met elektriciteit, ook al waren er veel gratis!
De parkeerplaats of camping ziet er van buiten goed uit, maar gaat niet open vanaf 1 juni maar pas vanaf 9 juni 2024. Helaas moesten we op zoek naar iets anders
zeer mooie camping direct aan de Donau. Sanitair uitstekend. Restaurant met lokale gerechten. Waar voor je geld. Oprit ongeveer 5 km wat smal maar goed te doen. aan- en afvoer voor de stacaravan beschikbaar.
zeer gezellige kleine cp. direct aan een kleine vijver, sanitair zeer schoon. Broodjesservice aan de stacaravan. Wij raden aan!
zeer mooie nieuwe CP direct aan het buitenzwembad, gratis te gebruiken. Sanitaire voorzieningen super nieuw. Vers water, afvalwater en chemisch toilet kunnen worden afgevoerd. zeer mooie plek voor reizigers ten zeerste aanbevolen.
de plaats ziet er erg verwaarloosd uit. Ik zou deze plek niet willen omschrijven als een camping. om te stoppen en te slapen misschien, maar niets meer!
zeer mooi gelegen plaats Sanitair zeer schoon en goed uitgerust. Ruimte-operator erg aardig en meegaand. Restaurant op 100 meter afstand Prijs prestatie goed. te allen tijde aan te bevelen.
zeer mooie plaats sanitair top. verwarmd zwembad erg leuk. Dicht bij de stad en het prachtige landschap, broodjesservice zeer goede prijs-kwaliteitverhouding?