@Mochi
- 2000
Kampeerterrein op twee niveaus (het bovenste is beter), op een grindpad, redelijk vlak, buiten het stadscentrum, direct aan de weg maar 's nachts rustig.
Ideale rustplaats om het dorp te bezoeken, geasfalteerd plein zonder voorzieningen maar uiterst rustig en omgeven door groen.
Zeer rustige omgeving, niet alle plaatsen zijn vlak, er zijn zuilen met voorzieningen, ideale plek om het dorp te bezoeken.
Gebied op ongeveer 1,5 km van het centrum, bereikbaar via een mooi pad langs de rivier. Niet al te grote plaatsen, niet geschikt voor grote campers (langer dan circa 7,5 meter). Auto's die over de nabijgelegen brug rijden, maken veel lawaai.
Sitecode: 91998
Dit zijn 2 kleine campings op 2 aangrenzende gronden, beheerd door dezelfde eigenaren. Zeer mooie plek, super schoon sanitair. Het idee om op elke kampeerplaats een paar m2 kunstgras aan te leggen is fantastisch, hierdoor heb je altijd de grond voor de camper of ingang van de parkeerplaats schoon. caravan! Kleine flat voor mij persoonlijk: een licht maar continu geluid tijdens de nacht (denk ik door een oplader voor de stallen).
Zeer ruime camperplaats, op verstevigde grasgrond, elektra, water en riolering, sanitair momenteel niet beschikbaar wegens defect, vrij rustig ondanks de aangrenzende weg en kanaal.
Camperplaats aan de haven, zeer mooi, op versterkte grasgrond, waterafvoer en elektriciteit, ideale plek om een bezoek aan het prachtige eiland Schiermonnikoog te plannen
Mooie rustplaats op verstevigde grasgrond, water, afvoer en elektriciteit aanwezig inbegrepen in de prijs, de slagboom gaat automatisch omhoog en 's avonds komt er iemand langs om op te halen, zeer rustige en handige plek om het dorp te bezoeken en de boot naar Marken te nemen.
Zeer mooie rustruimte op de boerderij, grasvelden, zeer vriendelijke eigenaar, zeer rustige en suggestieve plek, wees voorzichtig als het regent, want de grond houdt het niet goed (we moesten stoppen op de toegangsweg tussen de staanplaatsen).
Mooie rustplaats op een laag kiezelstenen, goed afgebakende en ruime ruimtes, 's nachts heel rustig, 's ochtends lawaai van de omliggende activiteiten, ideaal voor een bezoek aan de molens van Kinderdijk.
Leuke rustplaats op kasseien, omgeven door groen, zeer rustige plek, 10 minuten lopen van het mooie centrum van het dorp.
Zeer rustige plek maar niet goed afgebakend (iedereen staat zoals hij wil), geasfalteerd plein, water laden en lossen, plaats ook bedoeld voor het scheiden van afval voor de bewoners (aan het einde van het plein), in de directe omgeving van het restaurant de la Gare waar ze eten hele goede gebakken karpers (specialiteit van de regio).
Kleine camping, schoon en rustig, alleen de brug scheidt hem van het centrum (ongeveer 300 m). Ik heb de afvoer van grijs water niet gevonden!
Leuke camping, erg rustig, water bij elke staanplaats, mooi zwembad, centrum op 1,5 km maar langs het strand kun je een mooie wandeling maken.
Sitecode: 20342
Leuke camping op het terras, zeer rustig, mooi zwembad, restaurant met uitzicht, centrum 1,5 km bereikbaar via voetpad (kaart aanwezig).
Parkeerplaats gereserveerd voor campers met alle voorzieningen, rustig, ideaal voor een bezoek aan het mooie dorp op ongeveer 500 meter.
Parkeerplaats gereserveerd voor kampeerders net achter het klooster, geen voorzieningen, enkele restaurants in de directe omgeving.
In het centrum van het dorp, vlakbij het VVV-kantoor en enkele restaurants, rustig, ideaal voor een tussenstop.
Eenvoudig land met gras, erg rustig, geen diensten maar ideaal voor een superwandeling over het strand naar Mer Blanche, wat ik aanraad.
Rustige en leuke camping. Weinig plaatsen als meest stationaire. Op ongeveer 5 km van Lenzerheide, bereikbaar per fiets via een prachtig pad tussen velden en bossen.
Niets bijzonders, maar erg handig voor een bezoek aan het dorp. We stoppen hier vaak als de eerste stop voor een reis naar Frankrijk.
Een passie van Frankrijk met een wijnmaker; zeer mooie en rustige plek om van te genieten met een goed glas van de Bio St. Emilion van de eigenaren. Land bereikbaar in een half uur te voet of beter met de fiets.
Leuke en rustige camping in een prachtig dennenbos in de buurt van de zee, maar ver van alles. Geen 4 sterren.
Geweldige tussenstop gebied, goed onderhouden en schoon, met alle benodigde faciliteiten. Strategisch gelegen op 10 minuten lopen van het meer en van het centrum van Peschiera.