@Mode15
- 2019
wij vonden het een verschrikkelijk camping, onvriendelijke dame bij de receptie die goed kon wijzen met haar vinger ipv van antwoord op de vraag te geven. dan ook nog koude douche en stinkend riool lucht in de ruimte. eenmalig.
Wij stonden hier gisteren het is een prachtige plek maar met dikke regen is het verschrikkelijk, je staat tot in de enkels in het water. kan niet weg komen, jammer. het is nu nog gratis maar dat zal veranderen in de toekomst, betaalsysteem werkt nog niet.
keurige CP plaats! alleen de wifi is niet geweldig, buiten ben ik wifi en zo gauw als ik binnen ben is het afgelopen.
slecht onderhouden camperplek, en heel veel lawaai van het water wat achter ons langs ging met een of ander apparaat wat om de zoveel tijd in werking trad!
slecht onderhouden camperplaats.
Hier met kerst en oud en nieuw gestaan! wat hebben wij ons laten verwennen met het kerstarrangement wat door Wilbert en Erna was samengesteld, er was geen nee te koop. Ook oudejaarsavond was heel gezellig met een hapjes buffet en de muziek bingo als afsluiter van het oude jaar🥂 alles was tot in de puntjes verzorgd , Chapeau👍
vreselijke camperplaats met ruziemakers. De dame die het geld op kwam halen straalde ook al geen vriendelijkheid uit. en een vies service station, ze spoelen wc met drinkwater
ze moeten dit er af halen! klopt niks van.
Het is een mooie plek om een nacht te verblijven!en de Rapa Rosie te bezoeken, kun je mooie heen wandelen, ongeveer 2 km heen en terug. het is een prachtig natuurverschijnsel!de prijs van de plaats klopt niet wij betaalden voor 1 nacht 100 lei. wel inc alles.
wat een vriendelijke ontvangst! alles tot in de puntjes verzorgd! schoon sanitair, stroom wat wil je nog meer👍
mooie camping! maar de eigenaresse was vast met het verkeerde been uit bed gestapt! zij staat bij het hek maar dat moet de camperaar zelf maar open en dicht doen, over service gesproken. niet erg vriendelijk,26,00 inc stroom, maar dan krijg je geen bewijs van betaling.
Sitecode: 71915
camping is prima! sanitair is schoon er staan nu ook maar twee campers! de prijs vinden wij vrij duur 45,00 per nacht inc stroom en toegang tot de baden! je bent verplicht om die prijs te betalen, zonder bezoek baden is niet mogelijk.
Mooie nieuwe camperplaats, jammer dat de douche en wc verre van schoon zijn!
nette camperplaats! in het weekend even naar het havengebouw lopen om je aan te melden. en door de week komt de beheerder langs om het geld te innen. de wc’s zij wel een eindje lopen, maar elke camper is bijna zelfvoorzienend.
mooie plek! 12,00 valt ons nog mee. in Nederland is alles veel duurder,voordeel je bent dicht bij het centrum.
Een eenvoudige plaats! jammer dat er altijd nog buiten de camperplaats campers gaan staan om 11,00 te besparen! daar moet meer op gecontroleerd worden is mijn mening.
niet een plaats zoals wij gewend zijn van camper car! veel geluidsoverlast, slechte WiFi. geen plek voor ons om terug te komen.
nou hier is dan ook niks en dat voor 15,00 wij zijn snel weer weg gegaan!
prachtige camperplaats om te overnachten. voor 50 DK zeer rustige plek met mooie uitzichten
vreselijke modder plaats waar je kan staan. en hutje mutje op elkaar. wij zijn door gereden naar de camping. niet ster waardig
Het is gewoon een parkeerplaats waar je mag staan, gratis. het is niet meer toegestaan om er van 22.00 tot 06.00 aan de waterkant te staan om te overnachten. jammer! wel kun je de wc cassette er legen , water tanken en vuil water lozen.
mooie plek om te staan! maar niet handig om douche en toilet bij elkaar in 1 ruimte te hebben. en echt schoon was het ook niet. schimmels in de voegen.
prima camperplaats, prijs is nu 17,95 ipv 15,95 en de gratis stroom van 4 ampere is er af. sanitair is ook prima.
Top locatie, super vriendelijke mevrouw bij de inschrijving ,ik wilde niet op nr 13 staan werd gelijk naar andere plek gezocht ,ruime plekken, schoon en netjes sanitair, goede WiFi,niets om op aan te merken. Aanrader!
wij waren hier vandaag, is niks meer
prachtige plek om te staan! zelfs de marmotten gezien. wel leuke winkeltjes op loopafstand.
wij staan voor 12,00 op een parkeerplaats voor de desbetreffende camperplaats die wegens omstandigheden gesloten blijft.
De Camperplaats is gewoon open!
Prachtige camping met mooie ruime camperplaatsen. wij komen hier zeker terug. je kan hier prachtig fietsen
De camperplaats is prima! achter een hek met slagboom. duidelijke informatie. maar wat een lawaai! wij komen hier niet weer.
wij zijn hier eerder geweest zo’n tien jaar geleden ! rustige camping, netjes sanitair wel achter kleedje douchen. je kan hier geen ontbijt of kleine maaltijd meer nuttigen. is van eigenaar veranderd
Prachtige camping met ruime plaatsen. schoon sanitair en een bar aan het strand. eigenaar is erg behulpzaam. eigen strand voor de camping,wat wil je nog meer.
Het is een rommelige camping! sanitair was wel schoon maar ziet er niet goed uit! het is een prachtige locatie! maar de eigenaar vind het wel prima zo.
Waarom noemen ze dit een gratis camper plek?Dit is geen camperplaats! je riskeert een boete als je hier gaat staan.
Mooie en nette camperplaats! Toiletten waren niet schoon, maar gelukkig hebben wij zelf een wc aan boord. Hoe je in douche moet komen, is een raadsel. Misschien is het handig om ook iets in het Engels of Duits neer te hangen, hoe alles werkt?