@Moeljaan
- 2015
- Carthago C-tourer 143LE
- 2019
Camping aan de oever van de Dordogne op loopafstand centrum. Water is goed warm. Sanitair doet het en is schoon, maar mag vernieuwd worden. Dus voor een dagje Bergerac te bezoeken is het oké. Ondergrond is erg zanderig en bij regen kan je beter elders gaan......
Om de camping te vinden volg je in L’Hospitalet de bordjes P4. Dan kom je langs de grote ingang van deze camping. Na inchecken kan je ook via deze kant naar het grote camperveld. Grote ruime plaatsen. Mooi en schoon sanitair. Rocamadour op 15 minuten wandelen. Deze is ook goed bereikbaar met camper of tweewielers. Naast achteruitgang van het camperveld is een kleine supermarkt.
Wij waren op doorreis en deze camping ligt kort bij A89. Ruime plaatsen. 19,60 euro voor camper, 2p, elektriciteit. We stonden met nog een camper. Verder niets. Voor een nachtje oke!
Prima camping voor het bezoek aan Eguisheim. Centrum op 5 minuten lopen. Alles is klein. Kleine plekken, kleine douches, kleine toiletten, maar: het is schoon, warme douches en hartelijk welkom.
Kleine camping. Keurig onderhouden. Niets veranderd sinds vorige review.
Perfecte cp. Perfecte hygiëne. Alles wat je nodig hebt is er. Op loopafstand van het centrum. Fijne restaurants. Nabij Picos de Europa. Fuente De half uurtje rijden. Aanrader.
Hier wederom op weg naar Nederland overnacht. Om binnen te komen, moet je effe het bord lezen op het hek. Je moet een gsmnr bellen en dan krijg je de toegangscode van het hek. Je staat -gratis!!- op een afgesloten terrein, met in de directe omgeving een outletcentrum, hyperIntermarche waar je kunt tanken én je water ontzorgen en kleine restaurants. Op het terrein zijn verder geen voorzieningen. Fijne plek voor een nacht.
Terrassencamping nabij een winkelcentrum met Carrefour. Bus voor centrum nabij. Uitstekende sanitair, smalle paden en plekken. Fijne plek om centrum van Santiago de Compostella te bezoeken. 37,25 per nacht, camper, 2 personen, elektriciteit.
Er is een CP-plaats en een grote wei/parkeerplaats bij het restaurantje. Beiden gratis te gebruiken en gelegen aan een fantastisch leuk, prachtig en rustige baai/strand. Er zijn geheel geen voorzieningen. Prima plek om te overnachten. Een gemiddeld Spaans restaurant, met redelijke kaart.
Sitecode: 51974
Leuke camping. Door vele regen stonden veel plassen water. Enkele verharde plekken. Prima sanitair dat de hele dag door gereinigd wordt. Superschoon. 21 euro voor 2 personen camper en elektriciteit
wat een mooie camping aan het strand. Zeer ruime plekken. Prachtig sanitair en warm water. Prijs camper, 2 personen inclusief elektriciteit: 29.20 euro. In de app staat dat de camping gesloten is, maar is niet correct. Klein goed restaurant!
Kleine camping. Redelijke plekken. Uitstekende warme regendouches. 21 euro p/n camper, elektriciteit, 2 pers. WiFi is slecht.
De plekken en de weggetjes zijn klein, maar de ligging tov het strand prima (8 min lopen) De metro is 20 minuten lopen, waardoor Bilbao en Portugelete goed te bezoeken zijn. Er is een groot sanitairgebouw dat er perfect uitziet! Bij zowel heren als dames, veel toiletten en douches. Afwasplekken, wasmachines, drogers, twee chemtoiletten aanwezig. Supermarkt op 400 m. Tja, de prijs... 39 euro/p/n camper, elektro, 2 pers. Matige WiFi.
Superleuke kleinschalige camping met net sanitair en normale voorzieningen. Ontvangen door Quilene, super vriendelijke goed Nederlands sprekende dochter des huizes! Wij gebruiken deze plek al voor de vierde keer als rust/overnachtingsplek onderweg naar ZuidFrankrijk en Spanje. Top!
Voor de derde keer op weg naar Spanje hier de tussenstop gemaakt. Dit keer extra fijn omdat de veerpont uit de vaart was, dus geen auto's die op- en afrijden. Leuk dorpje, lekker bakkertje. Zeker aanrader voor een nacht.
Een nacht verbleven. Alles is extra prijs, zoals chem toilet legen, douchen ed. Pasje voor toegang keurig toiletgebouw. Wij stonden nabij de kinderboerderij en om het uur zaten we rechtop in bed als een van de ezels begon te balken. Ook veel last van overvliegende vliegtuigen. Een voldoende maar geen camping voor ons.
Camping in natuuromgeving met krappe toegang. Keurige ruime plekken met kunstgrasterras zodat het altijd droog/schoon voor je camper blijft. Slechts 4 ampère. Goed sanitair. Douche 50ct. WiFi is extra kosten. Prijs per nacht (2pers) 32 euro. Ligt tegenover (zweef)vliegveld, dus overdag hoor en zie je geregeld vliegtuigjes overkomen. Ligt aan fietsknooppunt op enkele km van Hilversum met oa museum Beeld en Geluid.
Grote camping met royale plekken en prima WIFI en sanitair. Fijne uitvalsbasis voor de omgeving te verkennen met elk vervoermiddel! Wij komen zeker terug!
Voor het bezoeken van Amsterdam, Arena en Ziggodome, is dit icm OV een ideale camperplaats. Sanitair wordt dagelijks gereinigd, ruime plaatsen. Douchemunt 80 ct voor 5 minuten, maar de klok loopt sneller in A'dam. Afknapper is de frietboer/bistro. Zeer lange wachttijden en op de prijs van een frietje werd gewoon 50%! extra geteld, want de getoonde prijs was van 'vorig jaar'. Het werd afgedaan met: "klant betaald het toch......."
Heel fijne camperplek en camping. Alles aanwezig. Op fietsafstand van sauna Busloo, Zutphen en Deventer. Veel fiets- en wandelroutes. Leuke activiteiten mogelijk voor jeugd tot 10 jaar! Zeer zeker plek om terug te komen!!!
Heel goed voor het doel: bezichtiging oude stad. Ontvangst en info voorziening prima. Royale plekken. Kasteel via weggetje langs water op 20 min lopen. Helaas zijn bepaalde voorzieningen er niet die wel benoemd worden Zwembad dicht, één wchuis dicht, lauw water, wel WiFi, echter geen internet.... oja en je mag weer ouderwets met de wcrol over de camping lopen
Wij arriveerden tijdens flinke regenbui en dachten: wat een modderpoel. Gelukkig bleek de ondergrond zanderig waardoor geen water bleef staan. Zeker voor Franse begrippen was er uitstekend en schoon sanitair. Openbaar vervoer naar Parijs (trein) op 8 minuten lopen, waarbi je een prima bakkertje en supermarktje passeert. Ja, de camping is niet goedkoop, maar peima uitvalsbasis om Parijs en Versailles te bezoeken.
Complete camping bestaande uit 2 delen, bedekt en voor naturisme. Alle voorzieningen aanwezig, zoals winkels, restaurants, animatie, welness (geen sauna) zwembaden. Camping ligt meteen aan het strand. Aan het strand geen horeca, geen bedjes ed Er zijn ook veel vakantiewoningen, dat maakt het een heel grote, soms erg drukke camping.
Heel leuke kleine camping. Ligt op wandel- en fietsroutes. Bakker en Spar op 1500 m. Uitstekende sanitair. Kortom: toplokatie voor rust, ontspanning en super uitzichten.
Sitecode: 19820
Wij waren er eind augustus 2023. Camping met weinig schaduw. Ligt op hoogvlakte tussen bergkammen. Indrukwekkend veel gieren en arenden die de buurt uitkammen, maar niet in de buurt van jou komen. Sanitair is schoon en goed. Cassette toilet alleen te ledigen in automaat. Klein campingwinkeltje. Goed restaurant. Klein zwembad waar badmuts verplicht is.
Veel is al gezegd...geen faciliteiten, wel afvalcontainers. Vaker politiesurveillances. Centrum op 15 min lopen of met de bus (elke 30 min) Prima plek om de stad te bezoeken!
Drie sterren voor de prachtige natuur en centrale ligging tov Scherpenheuvel en Averbode. Verder geen voorzieningen. De herberg heeft een zeer beperkte menukaart. Wel veel soorten biertjes. Geen bereik voor gsm, WiFi, internet....
In de herfstvakantie 4 dagen met de camper geweest. Sanitair is goed en schoon. Basisprijs is in orde. Zoals anderen al noemden is de prijs voor elektriciteit echt buiten proporties! In deze periode was veel te zien van de schapen . Erg leuk. Omgeving is en blijft geweldig voor allerlei activiteiten.
Op zich een aardige camping met genoeg faciliteiten, maar voornamelijk gericht op tent- en caravans. Geen echte losplaats voor grijs water. Broodjesservice aan de overzijde van de weg. Wel een redelijk centrale ligging op het eiland. Wij waren er in juli 2023
Na wat omzwervingen hier terecht gekomen. Geheel geen campervoorzieningen, maar wel een plek waar je met meerdere "lotgenoten" samen staat. Er is een supermarkt aan het plein en een Burgerking aan de overkant. Tussen 9 en 19.30 uur parkeerkaartje verplicht.
Hier een nachtje onderweg naar Spanje vertoefd, net als vorig jaar. Heerlijke ontvangst en eigenlijk waren ze 'complet' maar er werd gewoon een plekje geregeld. Helaas was de camper na ons écht te laat. Dus handig om onderweg ff te bellen!
Net als vorig jaar hier overnacht. Vanaf 22 uur gaat het pontje uit de vaart en is het doodstil. Om kwart voor 7 vaart ie weer. Perfecte tussenstop.
Fijne plek in natuurlijke omgeving met Amsterdamse Waterleiding Duinen op steenworp. Haarlem en Zandvoort op fietsafstand. Sanitair is netjes en de douches heerlijk. Prijzen zijn echter hoger dan in de app genoemd. Wij betalen ruim 42 euro voor camper, twee personen en elektriciteit met CKE, ACSI enz.
Camping heeft mooie verharde camperplekken. Ze zijn niet breed. Overnachten is redelijk aan de prijs, maar de sanitaire voorzieningen zijn oké. Zoals meermalen gezegd is -met de metro op 5 minuten lopen- het een prima uitvalsbasis om Amsterdam en omgeving te verkennen.
Zeer fijne camperplek! Wij sluiten ons volledig aan bij vorige review!
Goede plek om te vertoeven. Ouwehand dierenpark, Grebbeberg, natuurgebied Blauwe Kamer zeer Kortrijk met pontje. Oneindige fietsroutes. Wel weinig sanitair.
Camping al begin oktober dicht.
Heel grote goede camping aan de Ourthe. Sanitair goed. In voor- en najaar zijn faciliteiten alleen in weekend open. 3 km van centrum.
Super ligging aan de Ourthe. Prachtig goed werkend sanitair. Goede WiFi. Momenteel wordt nieuw wasgebouw gebouwd. Jammer vinden wij dat je voor water voor de camper 2 euro extra moet betalen. Geen winkeltje en geen broodjesservice oid in voor- en naseizoen. Winkels La Roche op 6 km. De app van de gemeente is prima. Staan veel wandelroutes van de omgeving in aangeduid met GPS!
Zeer rumoerige camping qua verkeerslawaai (auto, trein, schepen) Sanitair is goed en hygiënisch. Stadje op 2 km.
Prima plek. In de avond en nacht zeer rustig. Lossen water, stort chemisch mogelijk. In nkcboekje staat dat er een nieuw toilet is op de tegenover gelegen parkeerplaats. Dit is er niet (meer)
Vlak bij dorpje. Nette plek. Water innemen en lossen aanwezig. Geen stort chemisch toilet.
Schitterende omgeving, echter gesloten van half oktober tot april!!
Supercamping met alle faciliteiten!
Prima plek om te overnachten. Je moet je aanmelden bij de re eptie van het merkendorp, maar we werden niet geregistreerd en kregen (net als de andere aanwezigen) de vaste toegangscode van het hek. 5036 Je mocht gaan staan waar je wilde. Verder geen voorzieningen, maar (voor de liefhebber) McDonald's aan de overzijde en diverse eet,Aken aan de achterzijde bij het merkendorp.
Wat een fijne camping! Grote plekken op diverse terrassen (goed bereikbaar) of in een grote wei. Perfect modern en hygiënisch sanitair. Een restaurant om je vingers bij af te likken. Jammer is dat er geen winkeltje of zo is. Supermercado ligt in Bragança op 9 km.
Alles is reeds gezegd over deze plek. Gratis! Super ontvangst, rondleiding, proeverij, douche, toilet, water, zwembad, gratis WiFi en superaardige Pedro. Eén minnetje.... er is bijna geen schaduw en de temperatuur hier kan flink oplopen.
Drie nachten hier gestaan. Kleinschalige camping met goede serviceplaats. Sanitair is verouderd, maar schoon en goed warm water. Wasmachine nog steeds defect. Rustige plek tegenover het strand. Bus voor bezoek Porto op 200 meter. Voor 1,90 euro pp enkele reis ben je in 25 minuten rechtstreeks in Porto.
Deze plek is uitstekend. Fijne ontvangst. Goede WiFi. Perfect aangelegde serviceplaats en het strand op 50 meter. Er is een zwembad en er wordt nog volop ontwikkeld! Echte aanrader!
Zeer lawaaierige camping. Wij stonden in vak "J" dat meteen aan de autoweg en naast een restaurant met livemuziek ligt. Muziek stopt om 23 uur, maar verkeerslawaai én blaffende honden blijft. Sanitair is echt verouderd. Sloten defect, kleine toilet, kranen die niet op de wasbak passen, maar wél warm water en redelijk schoon. We zijn er van overtuigd dat in andere vakken de overlast minder kan zijn. Voor bezoek Lissabon is het goed. Veel te duur
Voor deze prijs?.... Grijs water lozen, drinkwater innemen, (gescheiden) afval kun je kwijt, centrum op 10/15 min lopen. Tja, er ligt wel iets van afval bij de serviceplek.... en elk Portugees gezin heeft een hond, dus je hoort wel eens geblaf en als men gewonnen heeft, wordt er geclaxoneerd.... Maar... wij zijn toch in Portugal? Goede CP waar wij ons 3 dagen/nachten veilig voelden en winkels(oa Lidl) nabij zijn.
4 nachten gebleven. Mooie grote plekken. Goede schone sanitair. Klein keukentje om af te wassen en te koken. Het personeel is behulpzaam maar houd je aan de regels. Men is bijzonder consequent en er is ook toegangscontrole. Dus ook geen kans op vreemden op het terrein. 100 m verderop is een kleine ferry naar historisch Faro. Wel wat overlast van de luchthaven.
Eens met vorige sprekers. Gratis overnachtingsplek aan achterzijde Intermachee. Serciceplek oké. Helaas wordt vanaf 6 uur de supermarkt bevoorraad en dat is niet zo prettig. Maar voor deze prijs.. Niet zeuren.
Sitecode: 19583
Grote CP met ruime plaatsen. Geen schaduw. Dames aan de receptie vriendelijk en behulpzaam. Sanitair gedateerd maar schoon. Goed warm water. Inderdaad douchegordijnen.... Drinkwater en serviceplaats aanwezig. Strand en centrum 15 tot 20 min lopen. Lidl en Aldi op 500 meter. Prijs vanaf 1 mei 6 euro incl electriteit! Waar voor je geld!
Één nacht geweest. Camping is niet zo slecht als eerdere reviews doen vermoeden. Alles is gedateerd en onderhoud mag idd beter, maar wat er is wordt hele dag gereinigd. Bekijk het positief: een retro-camping. Kort bij de rotsen en stadje. 15 euro voor camper 7m, elektriciteit en 2 personen.
Grote camping nabij natuurgebied dat de moeite waard is. Camping heeft allerlei voorzieningen en een keurige prijs.
Gewoon een topplek om Gibraltar te bezoeken. Ruime plaatsen voor 14 euro p.d. incl water, afvoer en chem toilet. Dit ligt wel 100 m verderop. Prachtig uitzicht op haven en Gibraltar.
super nette camping met alles er op en er aan. Helaas hebben de afwasplekken geen warm water. Kneus die daar last van heeft.
In de Semana Santa een week hier gestaan. Prima uitvalsbasis voor bezoekjes aan Sevilla. WiFi is slecht buiten bereik receptie. Goed warm water. reserveren doen ze niet maar als je vroeg komt is er meestal plek.
Inderdaad behulpzame en gastvrije mensen. Alle reviews kloppen, alleen is de Wifi slecht. Vorige review tav wifi is achterhaald, helaas.
Fijne plek om Toledo te bezoeken. Kom vroeg (voor 9 uur) of s avonds na 17 uur, anders is geen plek door geparkeerde auto's van forenzen.
Wij hebben een week hier gestaan. Acsi geaccepteerd. Mooie plaatsen met water en putje. Van hieruit Madrid (3 dagen) en El Escorial bezocht met de trein. Station is 3 km (35 min lopen of taxi 8,50 euro) Trein kost 4 € pp enkel. Madrid 50 min El Escorial 1 u 45 min. Restaurant in Aranjuez (La Rana Verde) tegenover paleis is niet goed. Camping is verder prima. Goede hete douches. Alles schoon. Ondanks matig weer een goede week gehad.
Sitecode: 19226
Prima plek. Aardig centrum voor eens door te lopen. Voorzieningen, zoals aangegeven: netjes! 's Nachts lekker stil!
Prima locatie om Zaragoza te bezoeken. Tot 22 uur wat activiteiten op het naast gelegen sportcomplex. De langstlopende weg hoor je wel, maar niet overdreven. De watervoorziening is hersteld. Tram stopt voor cp. Ziet er keurig uit. Wat ons betreft voorbeeld voor andere grotere steden.
Plek uiteindelijk wel gevonden maar inrit niet te vinden. Bij de Lidl was alles afgeladen vol. Aan de achterzijde binnen de slagboom kunnen staan (max 2 uur) om wat boodschappen te kunnen doen. Hierna doorgereden naar Autocaravana.
Drie dagen hier verbleven. Met onze camper 7m, goed kunnen rijden. De camperplekken zijn klein. Sanitair oogt wat ouder, maar is schoon en uitstekend (warm) water. WiFi prima. Restaurant aan overzijde is prima. 17 euro pp 3gangen dagmenu, incl brood, fles wijn en water. Stadje op 15 min lopen. Prachtige ravijnwandeling Pasarelas de Alquezár is goed te doen. Leuk authentiek stadje met div outdoormogelijkheden. Aanrader!
Helaas gaat deze camping pas 1 april open! Gelukkig mochten wij één nachtje zonder voorzieningen blijven staan.
Parking zonder faciliteiten op mooie locatie aan het water. Prima overnachtingsplek. Pontje zorgt voor wat geluidoverlast maar om 22 uur is het stil.
4 sterren voor de ontvangst. Men is pas kort met de camping begonnen en moet nog genoeg gebeuren, maar voor een doorreis overnachting prima!!
Heel grote camping met plekken kort bij de zee maar ook heeeeel ver. Aantal plekken erg scheef en moeilijk bereikbaar, dus let op welke plek je neemt/reserveert. Verder is het sanitair prima, maar voor de grootte van de camping beperkt. Stadje Baska op loopafstand. Alles bij elkaar dikke voldoende!!
Heel grote camping. redelijke plekken maar kort op elkaar. Verder alles aanwezig. Stadje op loopafstand. Erg leuk en de prijzen zijn redelijk. Tot 1 september; camper met 2 personen 35 euro. Vanaf 1 september met acsikaart of anwb 20 euro. Sanitair wordt doorlopend gereinigd.
Velen hebben problemen met de navigatie om de camping te vinden. Als je er bijna bent, volg dan de bordjes! De navigatie is dan van slag. De uitbaters Senad en zijn vrouw doen alles voor hun gasten! Het is een camping zonder poespas. Goed en schoon sanitair en redelijke WiFi. Verder zijn Senad en zijn vrouw nog veel plannen aan het uitwerken. Ons advies voor een bezoek aan Sarajevo: bestel via Senad een taxi en neem een gids voor een stadstour!
De omschrijving van het camp doet meer vermoeden echter: de transfer is naar een stationnetje Podsused en niet naar Zagreb. De wellness zit alleen in de huurappartementen, water is lauw, WiFi matig, meertje vol waterplanten…… edoch is het een prima uitvalsbasis voor bezoeken aan Zagreb. Verder is sanitair ruim voldoende!
Inderdaad een eenvoudige hoek op een groot parkeerterrein, echter alles aanwezig. Voor 8 euro per dag: niet zeuren! Ligt midden in de stad, die je op een dagje wel helemaal gezien hebt. Bijzonder vriendelijke prijzen.
leuke familiecamping. Genoeg animatie voor de jeugd! Wij waren er van 13 tot 16 augustus 2021
Prima plek voor wandel- en fietsvakanties. Sanitair netjes. Douches afzonderlijk betalen. Naast een kleine speelplek voor de allerkleinsten zijn er geen activiteiten of winkel e.d. dus rustig.
Er zijn een paar veldjes. Op het eerste veldje is het erg rumoerig en heb je toch wel last van de geuren van de koeien en kuilvoer. Er wordt vroeg en laat met laadschop ed gereden. Verder is het een prima plek met goed sanitair. Fijne uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten en bezoek aan Arnhem e.o.
Ook wij hebben met Pinksteren bij Joost en Cindy gestaan. Erg leuke mininatuurcamping met alles er op en er aan qua voorzieningen en hygiëne! Top! Dit wordt een vaste terugkeerlokatie!
Eenvoudige camperplek met electriciteit. Lozen, (chemisch) toilet en water bij dagstrand. Rustige plek vanwaar veel wandel- en fietsmogelijkheden.
Sitecode: 52099
Mooie camping op mooie locatie. Voor nu prima, anders te massaal en prijzig. Heel veel eenden en ganzenontlasting op het gras. Te koud sanitairgebouw.
wat een mooie goede camperplaats. Goed en schoon sanitair en alle voorzieningen voor een camperstop. compliment!
Ik ga niet zeuren over de prijs want faciliteiten zitten in de prijs bij camping Duinrand aan de overzijde. De plek en uitzicht is geweldig, echter het verkeerslawaai is zodanig dat van nachtrust weinig terecht komt. Dat is voor ons killing.
Leuke camping met veel vaste kampeerders. Alles perfect geregeld, qua hygiëne en sociale controle. Jammer dat afrekenen raar gaat. Slechts 1 dag elektriciteit gehad, maar moesten alle dagen betalen, omdat de computer niet anders kon.... Wi-Fi sateliet en bereikbaarheid gsm op de plek (1) waardeloos.
Leuke camping naast watersnoodmuseum (aanrader!) wij waren er aan het begin naseizoen. Lekker rustig. Gedateerd maar schoon sanitair. Echt plekje om terug te komen.
Sitecode: 20035
Prima camping! Door corona sanitair minder beschikbaar. Maar wel zeer schoon! Goede uitvalsbasis voor Sauna Berendonck, naruristenstrand, fietsroutes. Vriendelijke beheerder.
prima camperplaats voor een eerlijke prijs!! Mooie omgeving om met name fietstochten te maken! Vriendelijke eigenaar.
Sitecode: 20657
Camperplaats bij jachtbouwer. kort bij centrum, afgesloten terrein, douche, stroom, water. Uitstekende uitvalsbasis voor een bezoekje aan de stad Groningen!
Sitecode: 11992
camperplaats op voormalige visafslag. Leuke omgeving. sanitair en voorzieningen zijn keurig onderhouden.
Fijne camperplaats. Kort bij de bezienswaardigheden. Ivm coronavirus was het sanitair niet beschikbaar.
Erg complete vlakke camperplek. Prima voorzieningen. Goed verzorgd en onderhouden. Goede plek voor fiets en wandeltochten. Winkels op steenworp afstand. Echt een plek om terug te komen
Mooie camperplek. Normaal met goede voorzieningen maar door de Corona niet beschikbaar.
rustige propere cp. Geen douche, echter voor de rest uitstekende uitvalbasis voor fietsen en wandelen. Leukermeer op enkele kilometers, net als het dorp met alle relevante winkels. Wij komen zeker terug!
mooie locatie, één mooi sanitairgebouw, maar veel te klein voor hele camping. Alles bijeen wordt voor 36 euro echt te weinig geboden.
Perfecte plek aan het water. alle faciliteiten keurig aanwezig.
Heel grote camping met veel camperplekken. Er is meestal wel een plekje voor je. Prijs 33 euro per nacht 2 personen ex elektriciteit. sanitair is oké Camping ligt nabij meer(8 minuten lopen) en 10 minuten lopen van metro naar Stockholm. Voor het bezoeken van de stad is dit een prima uitvalsbasis.
Prachtige plek in een voormalige veerhaven. Nu aanlegplek voor pleziervaartuigen. Je staat aan het water en kijkt over het water naar de vuurtoren Lange Erik en het Trollenbos. Sanitair is redelijk maar vuilwaterafvoer niet mogelijk. De prijs is 23 euro per nacht en dat is meer als aangegeven in deze app en eigenlijk te duur.
Camping met tegenstellingen. Ligging aan zee is perfect. Afgifte id-kaart verplicht ondanks acsi- en nkc-card omdat nog niet afgerekend was. Stonden op plek met water en electr, doch water was drie plekken verder. Omgerekend 86 euro voor 2 nachten met 2 personen en overwegend slecht sanitair is schandelijk. Dat maakt een mooie ligging niet goed. Camping is erg ongelijk.