@MojaKwaMoja
Sitecode: 20967
Een fantastische plek om te vertoeven na een lange rit. Je kunt er heerlijk eten, er is ontzettend vriendelijk personeel, heerlijke douches met idd zout water maar dat is helemaal niet erg. En de nacht is super stil. Wij vonden het geweldig.
Het is een geweldige overnachtingsplek tussen de olijfbomen. De gastvrijheid is fantastisch. Faciliteiten top. En niet te vergeten de zeer smakelijke gerechten (aanrader) van de vrouw des huizes. Een prachtige familie om te verblijven.
Absolute aanrader. Top
Indien je op doorreis bent is dit zeker een aanrader. Een keurige en schone plaats met voorzieningen. En je bent dichtbij de snelweg. ‘Geluid’ van de weg hebben wij totaal niet als storend ervaren.
Er valt niets meer toe te voegen. Super voor elkaar.
Zeer aanbevolen. Een hartelijk welkom met een Matera brood. De familie doet er alles aan om het de gasten naar de zin te maken. De shuttle naar Matera is top geregeld. Voor de wandelaar is Matera ook prima te doen. Waarschijnlijk tevens een plek om je camper tijdelijk veilig te stallen voor het geval je onverwacht naar huis moet. Vliegveld Bari op 65km afstand. Hebben wij overigens niet nagevraagd.
Een ontzettend gastvrije CP. Bij aankomst (04-11) was niemand aanwezig. Eén belletje en na een paar minuten werd de poort met een brede glimlach geopend. Voor ons was het niet nodig om gebruik te maken van de voorzieningen. De eigenaar is zeer behulpzaam. De CP is een echte aanrader bij zeer enthousiaste mensen.
Een prachtige rustige plek en vlakbij de tuinen van Nimfa, aanrader. De eigenaar is ontzettend aardig en pikte ons op bij de brug (600m bij de CP vandaan) om ons via een andere toegangsweg te dirigeren. Er staat geen gewichtsbeperking bij de brug maar hij is smal en met zwaarder dan 7,5T is het beter om om te rijden. Van de voorzieningen hebben we geen gebruik hoeven maken.
Sitecode: 19504
Een prachtige, heerlijk rustige lokatie met een fantastisch uitzicht. Zeer vriendelijk ontvangst. In het restaurant kun je heerlijk eten. Zelfs in oktober zijn er nog veel gasten voor lunch en diner. Tevens is er een winkeltje met heerlijke honing, wijnen en salami. Een absolute aanrader.
Een prachtige camping met keurige voorzieningen. Zeer vriendelijke en hulpvaardige eigenaren. Mooie langlauf loipes in de directe omgeving en mogelijkheden voor ijsvissen. Huur van benodigdheden kunnen allemaal op de camping geregeld worden. Grote klasse voor enorme gastvrijheid.
Wij waren hier in maart 2021. Niet alles was geruimd maar we vonden een plekje in de sneeuw. Een prachtige camperplaats. De voorzieningen waren open en verwarmd. Keurig schone douches en toiletten, keukentje en buiten water en stroom als je verlengsnoer lang genoeg is (dit ivm sneeuw). Zeker een aanrader
Wij waren hier in 02-2021. Ondanks dat de voorzieningen niet open waren (buiten seizoen) is de plek zeker een aanrader. Lozen van afvalwater was wel mogelijk en er kon gebruik worden gemaakt van de stroom. Prachtige omgeving.
De service plaats is bij een Eni tankstation. Staat ook een bord op 300m afstand. Ruimte voor grote campers/vrachtwagens. Keurig voor elkaar.
Een hele mooie en vooral ruime camperplaats. Ook geschikt voor zeer grote campers. Gelegen aan een doorgaande weg maar geeft geen overlast. Sanitaire voorzieningen zeer schoon. Wasmachine en droger aanwezig (€ 4,00). Bushalte op zeer korte afstand richting Merano.