@Mokum22
- 2019
heerlijke plek nadat in Honfleur echt niets meer beschikbaar was. gelukkig maar, anders hadden we deze mooie plek niet ontdekt. Erg vriendelijke ontvangst. De prijs is echt €20,- per nacht. Verharde plekken. Steeds 2 parkeervakken per camper. waar het nummer op staat parkeren en de andere is om te kunnen zitten, met of zonder luifel. Wandelen kan tussen 65 hectare appelbomen! Grijs water, water vullen en chemisch toilet links van gebouw.
Fijne rustige gratis camperplaats vlakbij centrum. Inclusief stroom, water en je kunt er grijs water en je cassette lozen. Bakker op 50m loopafstand. Mooie wandelomgeving.
Zelden op zo'n fijne camping gestaan. Wij stonden pal aan het strand. Zeer vriendelijke ontvangst. Goede organisatie en prima schoon sanitair. Wandelen naar Vieste in 30 min. Gezellig stadje met veel restaurants en aantal supermarkten.
Geweldige camping voor bezoek aan opgravingen van Pompeï en om met trein naar Napels te gaan. Sanitair was uitstekend, prima wasmachines etc. Echt een aanrader!
Erg fijne camping pal aan zee met goed sanitair en vriendelijke ontvangst. Salerno zelf viel ons wat tegen. Met half uur in Paestum met archeologische site en mooie Mozzarellafarm. Kuststreek is wel verlaten in oktober.
Fijne camping op loopafstand van winkels en restaurants. Ligt aan vrij drukke weg maar als je een plek hebt wat verder van de ingang ervaar je weinig overlast. Receptie spreekt goed Engels en is erg vriendelijk. Sanitair is vooroorlogs maar alles doet het wel. Zwembad is top! Sorrento is trouwens fietsen en de Amalfikust op een half uur met motor of scooter.
Sitecode: 20516
Fijne rustige camping aan de rand van het meer. Je mag zelf een plek uitzoeken en het sanitair is prima. 50 cent voor de douche die precies na 3 min stopt maar ok! Prima fietsen in de omgeving en langs het meer. Soms wel wat steil. Aardige ontvangst en info.
Fijne camping met heerlijk zwembad. Mooie omgeving en niet ver van Florence wat wij met de motor hebben bezocht. Sanitair is top en overige voorzieningen trouwens ook. Ze waren alleen een beetje flauw over de ACSI kaart. Dat hadden we vooraf moeten melden bij reservering. Kregen nu dus geen korting. Geen ramp maar ook niet erg flexibel!
Hele fijne CP voor bezoek aan Verona. Bushalte op steenworp afstand van de CP. Aardige ontvangst en sanitair is basic maar ok!
fijne camping met aardige eigenaren. Bestaat al lang. Veel vaste plaatsen in de zomer. Mini winkel bij camping en bakker met heerlijke verse broodjes er naast.
Erg fijne camperplaats voor 10 euro per nacht. Wij konden op vrijdag na de markt om 14.00 al terecht. Schoon terrein aan het meer met camperfaciliteiten. Alleen waren de toiletten en de douches niet open. Heerlijke fietstocht rond het meer gemaakt.
Op zich een mooi ruim vakantiepark maar de nadruk ligt op verhuur van cabins. leuk restaurantje en bijzonder aardige ontvangst maar wel £ 66 voor camper en 2 volwassenen. Wel wat veel voor geboden voorzieningen en ligging. Het was te laat en te mistig om door te rijden..