@Molletje21
wat een heerlijk plekje. rust, ruimte, goed sanitair en ongelooflijk vriendelijke mensen. Karin ontving ons met koffie en staat altijd voor je klaar. ze verkopen heerlijk vlees van de eigen koeien en wij hadden het geluk om bij een kalfje te mogen kijken wat net geboren was. een geweldige plek waar wij graag terug komen.
wat een gezellige camperplaats. hele vriendelijke ontvangst. alles wat je nodig hebt is aanwezig en wij hadden schitterend uitzicht op de weilanden. een plek om terug te komen.
een hele leuke plek aan het water met strand. via QR code in het Engels betalen. het wijst zich vanzelf. wij hebben rustig gestaan. een leuke omgeving om te fietsen.
een schone simpele plek om te overnachten. naast een kleine jachthaven. als je vanaf de camperplek over het fietspad door een klein parkje fietst kom je bij een brug die vol hangt met prachtige bloemen. over de brug ben je al in het centrum van Enköping. daar hebben wij voortreffelijk gegeten bij Grekiska grill en bar.
mooie camping. plaatsen met uitzicht op het meer. sanitair eenvoudig maar goed te doen.
mooie camping wel druk dus voor de rust moet je hier niet wezen. wij betaalde 450 sek en geen 300 zoals vermeld.