@Molliboom
Juni 2026
De camping ligt in een prachtige omgeving en de plekken zijn groot voor Spaanse begrippen. Wij waren er half juni en bleven twee nachten. Donderdag zeer rustig maar vrijdag werd het druk; Spanjaarden die voor het weekend naar de camping afzakken. Veel lawaai (ok, da’s nu eenmaal Spaans) en onze buurman vond het tijd om zijn huisje op te knappen - boren, zagen, hameren… Iedereen kent iedereen en men praat niet maar roept naar mekaar. Druk.
Campers met lengte van meer dan 7mtr worden niet (meer) toegelaten.
fantastische camping! De plaatsen op het nieuwe gedeelte hebben het betere sanitair en prachtig uitzicht; het oude gedeelte heeft meer schaduw (en het sanitair is daar ook prima). Vriendelijke bediening. Alles top!
2023
Heel rustige, goed verzorgde camping met zeer grote plaatsen (snap echt de eerdere reviewer niet die beweerde dat de camper van 7,5m er niet op paste…). Misschien worden er 2 campings door elkaar gehaald: de coördinaten in de app kloppen niet; dan kom je 31 km verderop uit! Adres intikken dus!
Spotgoedkoop. Armoedige indruk. Plaatsen niet onderhouden - ik denk niet dat hier ooit een gras- of bosmaaier op het terrein is geweest. Hoge coniferen als afscheiding dus wel schaduw maar geen uitzicht. Niet echt mijn ding maar als je iets zoekt voor weinig geld dan zit je hier goed.
fijne en mooi aangelegde terrassen camping. Plaatsen zijn niet groot maar voldoende. Toen wij er waren (midden juli) was het rustig: kan me voorstellen dat het voor lange campers lastig wordt om een plaats te vinden als het vol staat…
3 sterren voor de omgeving. Weinig goede punten toe te voegen aan de eerdere reviews: sanitair (en alle andere voorzieningen) zijn aan vernieuwing toe. Gezien de afstand tot de bewoonde wereld zou een kleine campingwinkel niet misstaan. Lozen grijs water niet mogelijk. Investeerder gezocht!
prima doorreis camping! Heeeel vriendelijke bediening. Mooie ruime plaatsen achteraan (de overige plekken waren een stuk kleiner). 25 Euro voor 1 nacht, 2 personen en een hond, inclusief electriciteit
2022
Middelmatig. Idd drukke baan. Aangewezen plaats was ok maar ook niet meer dan dat. Goed voor 1 nacht.
Fantastisch! Terrassen-camping met prachtig uitzicht op iedere plek, maar vooral plaats 9 (de rest had het mis) 😄