@MonTionTour
- 1993
Geweldige camperparkeerplaats Ook geschikt voor staanplaatsen van 10 meter Geweldige gastheren, de manager en de receptioniste zijn super behulpzaam en uiterst vriendelijk De camping is schoon en goed onderhouden Honden toegestaan 😀☺️
Allereerst hartelijk dank aan de gemeenschap voor deze gratis parkeerplaats. Water en afvalverwerking zijn gratis beschikbaar. Deze plaats is ook geschikt voor grote campers, wij zitten op 10 meter. Het is momenteel een beetje modderig omdat het grootste deel van de plaats wordt herbouwd. Wij hebben rustig en veilig geslapen 😴 Er zijn verschillende winkelmogelijkheden verderop in de straat en zelfs bij net konden we op de parkeerplaats passen 😀
Sitecode: 20093
Twee rustige nachten doorgebracht. Vuilnisbakken en V/E beschikbaar. veel ruimte. geen bomen
Een geweldige plek 🤩 veel dank aan de community 🙋🏼♀️ De plaats is magisch, het veld schoon en ruim. Ook geschikt voor grote WoMo's. V/E gratis, geen stroom! Geweldig klein park naast de tunnel met een grasveld en tafels. Gelieve alles netjes te houden, vuilnisbakken zijn overal op straat toegankelijk, let op scheiding! Ook geweldig voor honden. De rivier naast de deur, over de brug is er een wandelpad met sportuitrusting.
plaatsen klein, veel bomen onze 10m paste net scheef op de eerste rij bij de speeltuin aan de overkant. aangezien onze batterij niet helemaal vol was (81%) wilden we hem opladen. maar ! de zekeringen sprongen er altijd uit! de medewerker zei dat er maar 6A is, zelfs als er iets anders op hun homepage staat. We verbleven slechts 1 nacht (17.00 uur tot 10.00 uur) dus er was een kleine korting, € 23 anders € 30,78/N/Womo/2P/elektriciteit en 1 hond gratis
Het is vol en volgeboekt (22/01/23) maar geweldig we zullen het zeker vroeg boeken
We waren gewoon aan het kijken Omgeving echt desolaat Plaatsen klein en overwoekerd Let op Navi beter uit !!! Toegang anders te smal, meer geschikt voor gesloten bestelwagens. Ga naar Google en bekijk de kaart goed.