@MonaBoog
Lid van Campercontact sinds 2020
Echt een hele leuke camping voor jonge kinderen. Als camper eigenaren waren de minpuntjes dat we niet makkelijk met de fiets naar een supermarkt konden omdat het toch vrij ver weg was. Gelukkig hadden we veel boodschappen al mee en kan je ook eten en brood bestellen op de camping. Ook ben je gebonden aan het zwembad (zonder auto om naar een riviertje te gaan). Wij hebben evengoed een super leuke week gehad.
Gezellige familiecamping. Via de site een dag van te voren geboekt. Bevestiging via de mail. Fijn zwembad. Camping ligt aan de rivier de Drome, erg mooi! Heerlijk zwemwater. "Simpele" animatie, dochter vond het leuk. Crest is leuk dorpje. Zeker het onthouden waard.
Leuke camping voor op doorreis naar Zuid Frankrijk. Reserveren van te voren is niet nodig (het is nu hoogseizoen, doordeweeks). Je mag zelf een plekje uitzoeken. Let wel op; er zijn plekken met en zonder elektriciteit. Schoon sanitair en warme douches. Genoeg water en elektra punten. Prachtig meer naast de camping, loop je zo heen. Voor kinderen veel vertier. Komen hier zeker nog een x terug.
Prima voor 1 overnachting. Aardige receptionist, lekker stokbrood. Genoeg plek, rondom groen. Klein speeltuintje wat verouderd. Evenals het zwembadje. Sanitair gebouw III is het nieuwst en schoon + wc met bril. Park met ooievaars stelt weinig voor.
Sitecode: 19766
Fijne camping voor als je op doorreis bent naar Zuid Frankrijk en via Maastricht en Luxemburg rijdt. Schoon sanitair en een speelplaatsje voor de kinderen met glijbaan, schommels en zandbak. Er is achter de camping, buiten het hek, een zwembadje (hoort niet bij de camping). Zeker een aanrader.