@Monamarie1

Fiat
Integraal
Bezit

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Heel kalm. Net buiten Lagos en en Luz.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

De receptie is erg vriendelijk en ongecompliceerd. Genoeg ruimte vanaf januari. Helaas zet alles onder bomen soms geen tv of mobiele antennes op. Er zijn hier veel vaste gasten. In de stad naar de markt is niet ver, maar je moet een voertuig hebben. Het cursusonderhoud is prima. Aandacht bij het betreden van de camping zijn brute dwarsgoten

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

We waren hier voor een lange tijd. Het kantoor is niet up-to-date en je moet je rekening controleren. Ik moest het twee keer checken omdat het niet waar was. Verder hebben boomratten zich genesteld in mijn motor en kuip en kabels vernietigd. Het personeel zei de kennis dat we elke 3 maanden de Bonte Piper komen. Dus pas op

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

We kwamen aan op 15.2.2019. Wij zijn de 4e keer hier en hebben onze vaste plaats opnieuw opgezet. De camping is met terrassen. Vereist goede chauffeur. Zeer vriendelijk personeel. Zoek zelf een plaats op. Dat wil zeggen, de kampeerders zijn niet bepaald optimaal op de camping daaronder, het kan erg nat zijn in de regen, er zijn vijvers

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Van 24.1 tot 28.1. we waren hier. De plaats is goed georganiseerd. Schone toiletten. Aandacht voor hogere campers de bomen hangen vrij schuin. We konden onze clubkaart van Orbitur onmiddellijk gebruiken met 15 procent korting op 17.90 WoMo Trailer Smart en 2 personen. Leuk voor uitstapjes naar Lissabon en Sintra. Pas op het strand 5 jaar geleden was mijn huurauto binnen de 20 jaar volledig beroofd

Sitecode: 19402

Wij waren er van 18 tot 23.1.2019. De zeer vriendelijke ontvangst en leuke instructie overtuigde me. Heb ook een clubkaart gekocht van Orbitor 17,90 euro. 15 procent korting op alle campings van Orbitor. De camping ligt op ongeveer 2 km van het strand en vrij de heuvel af. De weg naar huis is een beetje moeilijk. Maar je moet Nazare zien met de enorme deining.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

De plaats is ideaal als een stop direct bij het Repsoil-tankstation met een kleiner restaurant

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

We kwamen aan op 19.1.2019. Zeer vriendelijke ontvangst. De camping was helemaal leeg en we hebben een mooie plek naast de toiletten die erg mooi en schoon zijn. De wifi werkt goed op de camping. De camping is echt een aanrader.

Sitecode: 1979

Vandaag 13.4.2018 is er niemand op de camping. We kunnen door de open poort naar binnen gaan. Alles is echter gesloten. De locatie is erg mooi aan het meer.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

De camping is voornamelijk voor permanente kampeerders. Het personeel reist elke dag, maar ze kijken belangrijke dingen over het hoofd. Ja, maar morgen is er niets aan de hand. De plaatsen zijn erg slecht verdeeld

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Wij waren hier op 10.4.2018. De plaats is goed. Lozen alles super stroom moet men aanvragen. Aandacht bij het benaderen zegt de woordvoerster rechts is het doel. Niet waar, het moet aan de linkerkant zijn. We zijn al gepasseerd

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

De plaats is niet slecht, maar recht op de hoofdstraat en tankstation ??????? 500 m verder in het stadion zijn er prachtige plaatsen die niet zo luid zijn

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Het is echt een droomplek, heerlijk rustig. Ik beveel het sterk aan en ook het restaurantje aan de overkant. Wij waren hier op 12.4.2018

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Zeer vriendelijk personeel en behulpzaam van de site met uitzicht op de zee tussen de pijnbomen door. Zeer dicht bij een zeer goede supermarkt