@MoniBF
- 1996
De prijs van 200 SEK klopt niet!! Het is 400 SEK, en alleen wie een rondje golf boekt en betaalt, kan voor 200 SEK overnachten. Het was er ongelooflijk stil, de douches waren absoluut brandschoon. De prijs is inclusief 16 ampère elektriciteit en water. Maar om te tanken moet je om het gebouw heen rijden, het grasveld op, en dat kun je beter vermijden met een camper van 7,5 ton, vooral als het heeft geregend. MAAR: Het is hier stil!!!
Hartelijk dank voor deze gratis parkeerplaats. Vanaf ongeveer 18.00 uur Het was er volkomen stil, er was bijna geen doorgaand verkeer. Het ligt direct aan het park naast het klooster en ook het stadscentrum, dat zeker de moeite waard is, ligt op loopafstand. Zeer goed gelegen en een aanrader als tussenstop voor een overnachting en sightseeing.
Wij waren hier op 14-9-22 om gebruik te maken van de berging (bijna naast de deur). De plaats is NIET gesloten, het werd goed bezocht, maar de Womos waren erg smal. De plaats zag er niet erg uitnodigend uit, we reden verder. Aan de overkant, met een geweldig uitzicht over het water, zit je heerlijk rustig en dichtbij het centrum.
Bedankt voor het vriendelijke welkom op de rustige parkeerplaats, met een geweldige locatie direct aan de Havel. Geweldig dat we voor weinig geld een motorboot hebben kunnen charteren met onze vrienden in de jachthaven. Er was ook voldoende ruimte voor de gemakkelijke verwijdering van onze "landjachten". We komen graag terug.
Rustige ligging, mooie omgeving, veel supermarkten, heerlijk zwembad, ongeveer 15 minuten met de S-Bahn naar Hannover of Hildesheim .. Ideaal voor fietstochten, bijv. Marienburg.
Wij zijn Hannoveraan en schamen ons voor deze zogenaamde "parkeerplaats". Nu onder een groene burgemeester, zal het bijna onmogelijk zijn om hem te overtuigen van een redelijke parkeerplaats voor IEDEREEN die onze prachtige Hannover met de camper wil bezoeken. Gewoon jammer
We waren hier in oktober, volkomen rustig. En het mooie: de volgende ochtend gebruikten we de wasstraat voor onze Womo. Gedurende de dag gingen we met de fiets naar het centrum met de vele oude monumentale gebouwen, de oude Leibniz Universiteit was een geweldige reis naar het verleden en een typisch Frankische lunch was in het restaurant "in the sun" - geweldig!