@MonicaO
Redelijk schaduwrijk gebied met wat eenvoudige maar schone voorzieningen. De zee is vlakbij; steek gewoon de straat over en je vindt bars en restaurants met een goed uitgerust strand tegen redelijke prijzen (midden juli € 15 voor twee ligstoelen en een parasol). De eigenaren zijn vriendelijk en behulpzaam. Arbatax is ook bereikbaar met het openbaar vervoer, op 10 minuten rijden met de scooter. Het enige nadeel is de 3 ampère stroomsterkte, waardoor we de airconditioning niet konden gebruiken op twee dagen met intense hitte.
Goede parkeergelegenheid met elektriciteit, maar geen voorzieningen. Handig om in en uit te laden. Vriendelijk personeel. Er is ook wifi, maar als je ver van kantoor bent, werkt die niet. Het is 20 minuten van Barcelona, maar met een scooter de snelweg op gaan is niet bepaald veilig. Als alternatief is er het treinstation in de stad, waar ze je indien nodig naartoe brengen.
Fantastische parkeerplaats, met alles wat je nodig hebt voor een uitstekende orde en netheid. Toiletten, douches, wasmachine, wastafels, alles perfect. Op één minuut van de metrohalte voor Valencia, en een fietspad naar zowel het strand als Valencia. We bereikten Valencia in 20 minuten met de scooter. Zeer vriendelijk personeel, en je kunt via de website voor twee dagen boeken, zelfs de dag ervoor. Automatische code voor aankomst buiten kantoortijden.
Uitstekende, schone en nette camping met uitstekende voorzieningen, waaronder een bar, restaurant en zwembad. Dicht bij het centrum van Sitges. Geweldige prijs: € 35 per dag voor een camper en twee personen, plus elektriciteit.
Uitstekende, schone en nette camping met uitstekende voorzieningen, waaronder een bar, restaurant en zwembad. Er zijn meerdere vaste gasten, maar we konden zelf een plek uitkiezen. Een prima prijs: € 35 per dag voor een camper en twee personen, plus elektriciteit. Er is weinig ruimte om een camper van 7 meter op de plek te krijgen.