@Monique-Keller
Kleine gemoedelijke camping. Rechts van de ingang een kleiner gedeelte, over het bruggetje de meeste plaatsen. Plaatsen met veel, weinig of half om half schaduw. Goed geschikt voor gezinnen met kleine kinderen, het water in het meer loopt heel geleidelijk af. Mergozzo is een schattig plaatsje met een ongelooflijk lekkere ijssalon en een aantal restaurants. Perfect voor mensen die van rustig houden en het is leuk fietsen langs het Lago Maggiore
Hele fijne en rustige overnachtingsplek. Zelf hebben we een kleine buscamper maar de plekken zijn lekker ruim, ook als je een grote camper bezit. Je kan er koud water tappen, toilet hebben we bij het zwembad kunnen gebruiken en bij de supermarkt Cactus die op een paar minuten loopafstand zit. CP grenst aan een leuke speeltuin. ‘s Avonds lopend naar het centrum gegaan en heerlijk gegeten bij The New Relais Postal.
Hele fijne camperplaats, je steekt de straat over en je loopt zo het Gardameer in. De douches voor €1 zijn goed met precies de juiste temperatuur. Je kan 3 minuten douches maar kan het niet zien aftellen dus daar rekening mee houden bij het haren wassen ;). Wij hadden een schaduwplaats maar er zijn er heel veel zonder schaduw. Verder heb je water, stroom en wifi en dat alles voor € 24 per dag. Op 30 min lopen ligt Salo met veel restaurants
Goede vlakke overnachtingsplek dichtbij de snelweg. Ligt wel naast de brandweerkazerne dus kans op uitrukken bestaat altijd.
Rustige, mooie vlakke plaatsen.
Prima plek om te overnachten als je puur een plek zoekt om te slapen. Dichtbij de snelweg. Geen geluidsoverlast gehad.
Erg fijne, mooie en rustige plaats met weids uitzicht.. Vriendelijke eigenaresse. Schone douche en toilet.
Heerlijke overnachtingsplek. ‘s nachts is het er doodstil. Stroom is beschikbaar voor wie dat wil. De Altstad is ook erg leuk om doorheen te wandelen

Sitecode: 19766
Dit is een hele mooie camping waar vandaan je heerlijk naar de mooie stad kunt fietsen. Erg jammer dat het zo stil was. We begrijpen de reactie op de ontvangst bij de receptie. Madame komt in eerste instantie niet vriendelijk over maar daar moet je doorheen prikken. Toen we met haar buiten stonden, bleek ze te ontdooien en erg vriendelijk te zijn. Dus in dit geval niet te snel oordelen ;). De plekken zijn erg ruim en zijn mooi vlak.
Rustige camping. Het sanitair is prima maar ik zou het niet omschrijven als het mooiste ooit gezien op een camping. Bij het inchecken krijg je niet echt een welkom gevoel doordat vooral mevrouw niet erg gastvrij overkomt. Het restaurant is momenteel gesloten.

Sitecode: 72047
Deze mensen weten hoe ze gasten moeten ontvangen. Erg vriendelijk en heel behulpzaam en toegankelijk. Het is dat het weer slecht ging worden anders waren we hier gebleven. Ook nog heerlijk gegeten in het restaurant. Voor wie van frites houdt, deze is erg goed, krokant en niet te vet. Het sanitair is om door een ringetje te halen, mooi en brandschoon.
Als je deze plek wilt vinden dan moet je nog een paar 100 meter doorrijden dan wat de coördinaten zeggen. Dan links afslaan, je rijdt door een klein stromend beekje en dan kom je bij deze plek. Wij zijn niet gebleven omdat we ons niet prettig voelden om de nacht daar door te brengen. Is afgelegen en totaal geen telefoonbereik. Je mag niet afgaan op uiterlijk maar er liep een zwerver rond en er zaten zigeuners (man was overigens vriendelijk)
Wij vinden dit een prima CP. Voor een tientje inclusief stroom kun je hier goed slapen. Totaal geen geluid ‘s nachts. Ja de haan gaat kraaien als het licht wordt maar dat is dan ook alles. De plaatsen zijn ook vrij vlak en er staat nog een picknick tafel onder een mooie grote boom voor als je schaduw wilt.
CP is afgezet met een lint dus helaas niet beschikbaar
Een hele fijne camperplaats met mooi uitzicht op de bergen aan de ene kant en de piste aan de andere kant. Bij aankomst ons gemeld in het gasthof, onze gegevens ingevuld, en slechts €16 afgetikt. Heerlijk gegeten in het gasthof en daar onze “tegoedbon” van 10 euro ingeleverd. Zeer schone toiletten die je mag gebruiken als ze open zijn. Voor wie wil kan er ook daar ontbeten worden. ‘s nachts is het er muisstil.
Super overnachtingsplek voor €12 per 24 uur (minimum tarief). Er tegenover kun je voor €1 heerlijk douchen in een compleet nieuwe ruimte. Bij het restaurant wat erbij zit kun je lekker pizza en salades eten. Als je wilt kun je er ook ontbijten maar wij kozen ervoor om broodjes af te halen.
Goede overnachtingsplaats op een parkeerterrein met vlakke plekken. Omdat het zwembad gesloten was, hebben we hier gratis kunnen staan. Je moet namelijk bij de receptie een parkeerkaart halen maar omdat het zwembad dicht was, bleven de slagbomen open.
Ruime plaats tussen alleen maar Italianen. Gastvrouw is zeer vriendelijk. Rustig gelegen aan het begin van het toeristische en gezellige Livigno. Douchen kan voor €1, 3 minuten. Sanitair is schoon.

Eén nacht hier gestaan en zeer goed bevallen. Uitzicht op een mooi meer en tussen de bergen. Voor € 25 incl stroom kun je hier staan. Alleen moet je wel een hele lange kabel hebben als je wat verder weg staat van de stroompaal. Wij konden via de buurman aftappen. Bij de prijs inbegrepen zit ook een ritje met de stoeltjeslift omhoog en nog een aantal andere dingen. Douche en wc tot 18:00 open
Prima camperplaats, rustig gelegen aan het station en stromende rivier. Wij waren de enige hier, totaal 6 plaatsen beschikbaar. Heerlijk wakker worden met mooi uitzicht.