@Monique123
- 2005
Top camperplaats! Ligging prachtig en er is aan alles gedacht qua voorzieningen, voor dit een 10+. Minpunt: hangjongeren die ‘s avonds buiten het sanitair gebouw overlast veroorzaken (en mogelijk ook de toegangscode weten voor het gebouw).
Sitecode: 101914
We hebben een heerlijk verblijf gehad in St. Martin d’Ardeche. Prachtige aire in een prachtig dorp met een spectaculair uitzicht. Geweldige faciliteiten. Ik kon het gedrag van een camperbezitter niet geloven die letterlijk de inhoud van zijn toilet op de grond gooide! Walgelijk, er zijn schoonmaakfaciliteiten voor toiletten beschikbaar! Hopelijk heeft Camping Car-park de dader op video vastgelegd (check-outtijd rond 10:30 op 2 januari, kentekenplaat van Freiburg, Le Voyageur camper)
De locatie is sprookjesachtig, wat een uitzicht! Een paradijs voor fietsen, wandelen en watersport. Hartelijk welkomst, wat een lieve warme familie! Sanitair is nieuw en super schoon, vergelijkbaar met een 4/5 sterren hotel. Zeer hondvriendelijk! De bakker komt om 08:00. Er is een kruidentuin voor gasten, heerlijk om de Italiaanse kookkunst uit te proberen. Afslag: Via Trebi! Scherpe bocht vanuit Noord (je kan omkeren op SP214 2 minuten verder).
Wat een prachtige camperplaats met schitterend uitzicht op de bergen! Super vriendelijk ontvangen, alle faciliteiten aanwezig (schoon sanitair, hete douches). Dierenopvang (herten, ezels etc) op de camperplaats. Fantastisch voor wandelingen met de hond. Restaurant ook aanwezig. Echte aanrader!
Had liever 0 sterren gegeven! Kwam aan en mocht van de onaardige eigenaar weer gelijk vertrekken omdat ik meer dan één hond heb, we waren niet welkom! Mijn honden zijn erg rustig en sociaal maar daar gaf hij geen gehoor aan. Stond versteld aangezien zijn camping nagenoeg leeg was en erg verouderd uit zag.
Een super CP! Bij aankomst de schuifpoort zelf openen en parkeren. De warmhartige beheerder komt voorbij met zijn lieve hondje het geld te innen (wat heel goedkoop is qua ligging en kwaliteit van de CP). Op excursie afstand om Venetië te bezoeken, goede eetgelegenheden vlakbij (de beheerder heeft alle info). Er is een enveloppe betaling aanwezig in een brievenbus, deze svp gebruiken als beheerder geen kans heeft gehad het geld te innen. Aanrader!
Goede nachtrust en lekker eten. Ideale rustige locatie op een Autohof naast Autobahn. Je betaalt € 10 voor de nacht maar krijgt € 10 kortingsbonnen wanneer je iets te eten koopt. Douches en toiletten beschikbaar.
We waren van plan om 1-2 nachten te blijven, brachten 4 nachten door en zouden langer gebleven zijn als we konden. Warm en vriendelijk, voorzieningen uitstekend. Zoveel te zien en te doen in de omgeving. Waarschijnlijk de beste camping waar we ooit zijn geweest.
Bij aankomst stond er een caravan bij de ingang en twee mensen dronken bier. Ik en een andere camper (die al een tijdje had gewacht) vroegen of we konden inchecken. We kregen te horen dat we buiten in de kou moesten wachten, ze stonden daar te drinken en naar ons te lachen. Ik vond uiteindelijk de eigenaar en kreeg te horen dat hij met zijn zoon met de caravan moest praten en deze was vol, dus geen ruimte toch. Hoogte van arrogantie!