@Monique64
- 2018
sanitair is schoon en nieuw, douchen kan alleen met 2x 1 euro munt. leuk om midden in een fort te slapen, lekker rustig aan de dijk.
wat een mooie plek om te staan, op het terrein staat een schattig chateau, helaas alleen te boeken voor evenementen, hele vriendelijke eigenaresse, heel rustig s'nachts en tanken en boodschappen doen bij de inter marché vlakbij. wij komen zeker nog eens terug,
wat een prima plek om Porto te bezoeken, hele lieve medewerkers die ons fijn hielpen met zalf en als het nodig was, een taxi naar een arts, omdat mijn man een lelijke val had gemaakt. Vanaf de camping hebben we gefietst naar een groot winkelcentrum waar we de metro namen naar Porto. Mooi sanitair, wasmachine en droger aanwezig, echt een aanrader,
als je niet langs de weg staat, wat overigens wel de mooiste plekken zijn, is het een prima camping om Lissabon te ontdekken, wij zijn met de fiets naar de ferry gegaan en hebben in Lissabon een heel stuk langs het water kunnen fietsen. ook kun je vanaf de camping door een achteringang met de fiets naar het strand en de zee, ook erg leuk om over de boulevard te fietsen. sanitair is wat verouderd maar schoon. alleen geen warm water voor de afwas.
prima camping, mooi zwembad en restaurant erbij, voor nog geen 5,- per taxi naar het oude Albufeira, of met de fiets naar de Aldi en de Lidl. Prima plekken en goed sanitair.
wat een mooie plek om het schier eiland Peniche te ontdekken, mooi sanitair met wc papier. zeep en papieren handdoekjes. er zijn grills voorhanden en je kunt je camper wassen. Lidl en Aldi om de hoek, mooie fietsroute het eiland rond. het enige minpunt is dat er geen warm water is voor de afwas. en toiletbexoek kost 0 50 cent. douche 1,- maar ach. dat is te overzien.
wat een fijn ontvangst krijg je hier, alles wordt duidelijk uitgelegd, ook over debus route naar het centrum van Braga, en fe plekken zijn ruim genoeg met stroom. en dat voor net 20,- per nacht. echt top.
Fijne camping om Santiago te bezoeken. wij hebben de bus genomen, maar het zou ook op de fiets kunnen of lopend, sanitair is prima, schoon, ruim en veel toiletten en douches, het is alleen erg steil, voor mensen die wat moeilijker ter been zijn.
zoals vorige kampeerders al schreven, prima plek om Bilbao te bezoeken, mooie plekken, winkeltje, restaurantje erbij, heel vriendelijk personeel, en als ik dan toch iets moet zeggen, het sanitair is super schoon, wordt 2 tot 3 keer per dag schoon gemaakt, het is alleen verouderd, maar ik heb daar geen problemen mee, schoon vind ik belangrijker. en wij betaalden 29,80 per nacht incl stroom...
Wat een topplek voor camperaars en caravanners, veel fiets mogelijkheden, mooi sanitair, vlakbij Leusden en ruim 7 km naar hartje centrum Amersfoort. Hele vriendelijke eigenaar, wij komen zeker terug!!
Wat een prachtige plek, heerlijk weekend gehad. De eigenaren zijn heel aardig en behulpzaam. Ze hebben ieder plekje mooi aangelegd met een vlakke plek voor je camper, een stuk gras om te zitten en een stukje tuin omgeven door prachtige planten en bloemen. Echt een oase!
Wat een mooie plek om te overnachten of om langer te blijven, hele vriendelijke ontvangst, fijne plek met stroom, mooi stadje wat uitnodigt voor een wandeling en een hapje te eten, mooi sanitair en de bakker om de hoek! wat een pareltje. Monique
voor de 2e keer geweest en weer prima, mooie plekken bij de haven, helaas niet helemaal vooraan, maar weer prima verzorgd. voor sommige camperaars is de precieseplek per camper niet duidelijk....
bijna ieder jaar gaan we hier overnachten. Vlak langs de snelweg tussen Innsbruck en Kufstein, maar de snelweg hoor je niet! Je kunt aangekoppeld blijven staan en het sanitair is keurig! Heel goed restaurant eebij, maakt deze plek compleet!!
de 2e keer op deze camping net buiten Bolsena, de serene rust van het meer doet je goed. zwemmen in het meer is heerlijk. Daar kan het betalende zwembad niet tegen op.Prachtig sanitair wat de hele dag wordt schoon gehouden, als ik dan een minpuntje moet noemen, mis ik het toiletpapier en zeep in de toiletgebouwen! super plek om te zijn.
vriendelijk personeel, mooie plek gekozen voor onze camper! wij hebben er prima dagen gehad, schoon sanitair, niet gloednieuw maar prima. geen lawaai gehoord, alleen de golven van de zee!
prachtige camping met prima sanitair, keuze genoeg welke plaats je wilt. ook een heel mooi zwembad complex! via de tunnel kun je heel makkelijk naar het cemtrum lopen/fietsen.
prima camping, mooi sanitair, er is een mooie wasgelegenheid met 2 wasmachines, een droger en een strijkplank. vriendelijk personeel. de weg naar het centrum is bergafwaards. maar na een etentje weer omhoog fietsen is een opgave!!
super mooie camping waarbij een bezoek asn Luxemburg niet mag ontbreken. heel makkelijk om de bus net buiten de camping te nemen naar het centrum. heel vriendelijk personeel die al je vragen kunnen beantwoorden.
Kleine camping. Sanitair oud maar schoon. Ruime plaatsen. Dit is een goede overnachtingscamping. Dichtbij centrum en supermarkt. Dicht bij de snelweg naar Le Mans.
Mooi sanitair en ruime verharde camperplaatsen. prima omgeving, aardig personeel.