@MoniqueBlans
- 2019
Wat een heerlijke fietsomgeving. Stille camperplaats met uitzicht op de vijver en op het paarden weiland. Perfect voor zelfvoorzienende camperaars. Electra aanwezig voor wie dit nodig heeft. Olga, onze gastvrouw, is super vriendelijk en kwam even kijken of alles in orde was. De kippeneitjes van zoonlief zijn heerlijk en voor een goed doel te koop. Aangesloten bij rondje Noordergenot. Voor ons voor herhaling vatbaar.

De Eikenhof is een hele fijne camperplaats,een hele vriendelijke ontvangst door de eigenaars . 8 plaatsen met 6 ampère stroom. Watertappunt ,wc en vuilwater lozen. Fijne grote plekken op gras . Een pipo wagen met diverse lekkernijen, ook als je met de fiets langs komt ben je welkom om even bij te komen. Deze camperplaats is in een landelijke omgeving met leuke fietsroutes ,dichtbij Drachten en Surhuisterveen . Wij komen zeker nog eens terug.
ruime camperplaatsen ,sanitair prima in en uitchecken in de blokhut ,fijne omgeving voor fietsroutes En ja je hoort een vliegtuig maar dat weerhield ons er niet van om heerlijk te genieten

Sitecode: 91943
wat een fantastische plek dicht bij duinen en strand. diverse fietsroutes. vriendelijke en behulpzame eigenaar. de dag breekt zich met een eitje. voor ons voor herhaling vatbaar. met svr €27,50 all-in incl onze hond
31 mei 2025, even een belletje met de vriendelijke eigenaar (die zelf nog met vakantie is) en we mogen komen. Ondanks dat de CP morgen pas officieel open gaat, gaat de slagboom voor ons open. Er staat nog een camperstel. Ruime plekken met electra en schaduw. Het sanitair is in prima staat en zeer netjes. Wij verblijven 2 nachten met onze hond en betalen €35 per nacht. Dit jaar geen ACSI korting, omdat de prijs laag is gehouden.
Wij werden ontvangen door de eigenaar via translate konden wij samen commissieren,maar was ook leuk om het zo te doen . Als wij aan deze plek een 10 konden geven dan hadden wij dat zeker gedaan, want mensen deze plek verdient alle lof. alles is zo netjes zo mooi uitzicht hier kan menigeen een puntje aan zuigen. via deze weg wil ik dan ook de eigenaar vriendelijk danken voor zijn gastvrijheid. merci et à bientôt. Bonne chance avec votre beau vin

Sitecode: 92029
de camperplaats op grote veld is nog in wording de 4 plekken tegenover de geiten was prima vertoeven . precies achter een cp is een heel groot meer waar je heerlijk omheen kunt lopen ,de Waal vlakbij . hondjes welkom

wat een pracht locatie kano en fiets verhuur camper plaatst tussen de appelbomen ,in de omgeving zijn er vele fietsroutes . sanitair prima en de beheerder behulpzaam en vriendelijk . Heel licht hoor je de A2 maar absoluut niet hinderlijk en je hoort af en toe een doffe knal denkelijk om de vele fruitbomen te beschermen ( maar niet snachts) Leo en Bas bedankt voor jullie gastvrijheid we komen hier zeker nog eens terug Hans en Monique uit Obdam
Het ontvangst was vriendelijk maar als je wat vragen wil of zeggen wil heeft mevrouw een vreemde manier van communiceren. een boekwerk vol met regels, zelfs een apparte bijlage voor de hond . Krijg het idee dat het allemaal beetje te veel word voor deze beheerster. De camping is prima op orde zo ook het sanitair. Als er visite komt moeten ze betalen bij niet vermelden rekent ze het dubbele . zelfs een kind van 1 jaar . Dit gaat ons te ver
nette camperplaats ,hondenuitlaat zone aanwezig. winkeltje naast de camperplaats in9 een mooie omgeving

Navigatie: Dr. Ernst-Spies-Allee !!! voor camper park platz met electra , waterlopen, wc lozen, douche en wc. ruime plaatsen, naast sportveld 1 dag €12 Toeristen bijdrage €1,15
modderige toestand voor €41 per nacht met electra. met gierende banden weg gereden ondanks dat het al flink begon te schemeren. absurde prijs voor een camperplaats die niet bestraat is.. heel jammer van deze uitbuiterij
strakke , ruime , rustige camperplaats betalen met tikkie is snel geregeld
prima camping lekker knus plekken zijn betegeld zodat je lekker schoon je caravan of camper in kan . sanitair schoon .En vuil water kan je lozen met een slang op de plaatsen ,centrum vlakbij en de weerribben met de fiets verkennen is een genot .
Complimenten voor deze mooie strakke camperplaatsen. 👍👍👍👍👍 Wij komen zeer zeker nog eens genieten van de rust en omgeving. Groeten van fam. Blans

wat hebben wij hier heerlijk gestaan op de cp plaats. de weidevogels zijn in volle getale aanwezig, net als de kikkers in de nabije poel waar wij overigens (net als de trein) geen last van hadden. zeer veel fietsroutes en veel te zien, te beleven. vriendelijke eigenaars. wij komen hier zeer zeker weer eens terug
Wat een mooie plek én omgeving! Hondje is €1 p/n. Mooie ruime plaatsen, net sanitair en vriendelijk ontvangst. Wel opletten want er zijn kampeerplaatsen én camperplaatsen.
kleine, maar fijne camperplaats met zeer mooi sanitair gebouw. Electra €2 per dag. Fijne omgeving om te wandelen en fietsen op 4 km van centrum Sneek. Hond gratis welkom, maar wel aan het lijntje.
netto locatie met verharde velden en of stenen ondergrond, de wc en douches zijn nagelnieuw, lekker afwassen met goed heet water ,in de omgeving heerlijk wandelen en een grote speelvijver voor de honden op nog geen 15 minuten lopen

Zeer norse en onbehulpzame eigenaar. sta je vast dan zoek je het zelf maar uit. 1 ster is zelfs nog te veel. Maakt zich meer druk om zijn grasveld
jammer dat het een achterstallige camping is ,de eigenaar is ze er vriendelijk, restaurant is een gezellige entourage. het te doen als je de stuwmeer wilt bezoeken genoeg bos om lekker te wandelen
voldoet prima aan onze wensen ,lekker grasveld met verharde plaatsen onder de wielen.
Wat een geweldige locatie tussen de perebomen, alles keurig verzorgd en schoon ,vriendelijke eigenaaresse ,onze hond ook welkom ,maar pas wel op de kat die vind hondjes niks aan ,maar andersom ook niet hoor ,Hoorn en Enkhuizen om de hoek mooie fietsroutes in de omgeving
Sitecode: 20917
Vriendelijk ontvangst, aantrekkelijke prijs, mooie plaatsen. Diervriendelijk en van alle gemakken voorzien. Nu in corona-tijd weinig tot geen overlast van vliegtuigen of treinverkeer. Mooie omgeving om er op de fiets op uit te trekken